- 23 Mayıs 2009
- 14.583
- 16.121
- 823
- Konu Sahibi taktak9293
-
ben bakmam kimsenin eski konusuna o an okuduğuma yorum yaparım.her konusunu okuduğum üyenin tek tek eski konularına bakıp hepsini derleyip ona göremi yorum yapcam. bazıları zırt pırt konu açtığı için artık herşeyi biliniyo ona göre yorum yapılıyo. bundan sonra senide unutmam yine tek cümlelik konu açarsan, sırf o konuya göre değil içerdiği alt anlamlarına göre yorum yaparımactıgım konular ortada. ben bi konu acrlken o konuya cevap yazarken kişinin actıgı diger konulara da bakıyorum .
kimsenin beni suclaması umrumda degil.
onların oraya yazdıgı o onun annesi kelimesi ile ben kendimi tatmin ediyorum .
ve eşimle annesi küsken onları barıstıran da benim..
Ha eşime gelince eşim ailesi ile seviyeli bi ilişki istiyor. ve
gercekten onların yaptıgı bencillikten dolayı nefret ediyor.
Bi tedaviye ne dersiniz?
Tövbestiyi o zaman gidip kocasından tatmin olsun işte.
oglundan medet ummasın....
Kocası ile ilişkisi iyi olmayıp her bagını oglu ile kuran annelerin acı sonu bu.
Erkek cocuk annelerine sesleniyorum.. cocuklari buyuttukten sonra onlara ait butun anilari yakin, sonra da gidip hafizanizi sildirin, lutfen haddinizi bilin o artik gelinin mali.. hadi by
Olmaz herhal, herkesin kocişi kendine. Bakınız konu sahibi hanımefendi kendi kocasıyla tatmin olsun benim kocişimi rahat bıraksın diyotapu devrini yaparken kullanım hakkı maddesi falan koydursak olma mı
Olmaz herhal, herkesin kocişi kendine. Bakınız konu sahibi hanımefendi kendi kocasıyla tatmin olsun benim kocişimi rahat bıraksın diyo
iyi o zaman gidip kocasından tatmin olsun işte.
oglundan medet ummasın....
Kocası ile ilişkisi iyi olmayıp her bagını oglu ile kuran annelerin acı sonu bu.
Olmaz herhal, herkesin kocişi kendine. Bakınız konu sahibi hanımefendi kendi kocasıyla tatmin olsun benim kocişimi rahat bıraksın diyo
acı son derken
keşke burda olup konuya gelmeye devam eden mesajları okuyabilseydin
bu arada ben böyle birşey yapsam yani bir konumu arkada bırakıp kaçsam meraktan kudururdum
Bu hesap size pahalıya patlar yalnız.neyse parası verirdik yahu..
tarifesi belli olsun yeter
sarılma ..tl
öpme ..tl
telefonda konuşma ..tl
cüzdanında foto taşıma ..tl
vs. vs.
O kadar da değil birak koysun ne olcakki...45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?