kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

ben bakmam kimsenin eski konusuna o an okuduğuma yorum yaparım.her konusunu okuduğum üyenin tek tek eski konularına bakıp hepsini derleyip ona göremi yorum yapcam. bazıları zırt pırt konu açtığı için artık herşeyi biliniyo ona göre yorum yapılıyo. bundan sonra senide unutmam yine tek cümlelik konu açarsan, sırf o konuya göre değil içerdiği alt anlamlarına göre yorum yaparım gerçi üyeliğini iptal ettircekmişin. kendini düzgün ifade etseydin hiç durumlara gelmezdin. işine gelmeyen hemen üyelik iptali istiyo, burdakilrde boş insanlar oluyo. siz gidin dolu insanlarla takılın o zaman

O degil de gecen kapanan topikte keşke kişinin önceki açtığı konulara bakilmadan yorum yapilsa ya da o konular silinse deniyordu. Bu konuda da konu sahibi eski konularını okumadik diye atar yapıyor. Bu ne yaw

iyi o zaman gidip kocasından tatmin olsun işte.
oglundan medet ummasın....

Kocası ile ilişkisi iyi olmayıp her bagını oglu ile kuran annelerin acı sonu bu.
Tövbest
Yahu sizin gibi insanlardan inşallah çok yoktur. Üstte yazmışsınız ki 3 aydır aramadı oğlunun sesini duymak için, bu mesajda da her bağını oğluyla kuruyo demişsiniz. Haksızlığınızı Nasıl savunacağınızı şaşırmışsınız.
Kandil günü Allah kv başka dert vermesin diye dua etmek geldi içimden (amin)

Isleri dusunce arayan tipler diye dusunup yapmacik bulmus olabilirsin ama yine de seni ilgilendiren bi durum yok, kadinin cocugu sonucta.. Buraya konu acacak kadar dert edinmis olman da ayri bi olay, daha buyuk sorun bence..

iyi o zaman gidip kocasından tatmin olsun işte.
oglundan medet ummasın....

Kocası ile ilişkisi iyi olmayıp her bagını oglu ile kuran annelerin acı sonu bu.

acı son derken
keşke burda olup konuya gelmeye devam eden mesajları okuyabilseydin

bu arada ben böyle birşey yapsam yani bir konumu arkada bırakıp kaçsam meraktan kudururdum

Sana mı soracak oğlunun resmini paylaşırken hayret bişeysin

Olmaz herhal, herkesin kocişi kendine. Bakınız konu sahibi hanımefendi kendi kocasıyla tatmin olsun benim kocişimi rahat bıraksın diyo

neyse parası verirdik yahu..
tarifesi belli olsun yeter
sarılma ..tl
öpme ..tl
telefonda konuşma ..tl
cüzdanında foto taşıma ..tl

vs. vs.

neyse parası verirdik yahu..
tarifesi belli olsun yeter
sarılma ..tl
öpme ..tl
telefonda konuşma ..tl
cüzdanında foto taşıma ..tl

vs. vs.
Bu hesap size pahalıya patlar yalnız.
Konuya istinaden oğluşun bebeklik fotosunu durumda paylaşmak için, tüm düğün masraflarını eksiksiz karşılamanız lazım. Sarılma öpmeyi tahmin edemiyorum

Kadin dogurmus buyutmus fotosunu paylasrken sana mi sorcak hanfendi? Aranizda ne gecti bilemem.. ama benim dogurdugumu ulu orta paylassa kizarim.. kendi dogurduklarina istediini yapsin :)

Başlığı görünce çıbıldak, uygunsuz bir fotoğraf paylaşmış sandım.

Benim anladığım kadarıyla konu sahibi kadının annelik yapmayıp , hiçbir konuda yardımcı olmayıp sanki harika bir anneymis gibi poz kesmesine sinir olmuş.
Yıllar önce yakin bir akraba o çalışırken çocuğuna bakmamizi istemişti. Sonradan tam 9 sene biz çocuğa yatılı baktık, bizim çocuğumuz oldu resmen. Asla bir kuruş vermediği gibi , haftasonlari bile gormeye gelmedi ,ayda bir kez alırdı çocuğu onda da mağazaya sokar kıyafet alışverişi yapardı. Biz bu akrabadan nefret ettiğimiz için internetten takipleşmezdik, bir gün ekleme talebi göndermiş, Allah'ım! Her yerde çocuğun resimleri, altına aşk sözleri.
Bu kadin hastayken bile bakmamisti çocuğuna . Ama face'de 'tirnagina zarar gelse yakarım dünyayı' annesi!
Ben de mesela onun çocuğun resmini attığı her fotoğrafa uyuz oluyorum.. hele boşandığı(ve bir kuruş nafaka ödemeyen) kocası, 4 yıl sonra ilk defa bir haftalığına almıştı çocuğu, durup durup o zamanki resimleri atardı, 'büyüdü aslanim' falan yorumlarıyla. Be dangoz,büyüdü de sen mi büyüttün?
Bence konu sahibinin siniri tam da bu
Ana kendini ifade edememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…