kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

nasıl bir zihniyettir bu inanılmaz..
ah bu annelerimiz, emeklerle büyütüp kimlere emanet ediyor yawrularını.. üzülüyorum.

İster oğlumun ister kardeşimin resmini koyarım kime ne yahuu ... evlendiniz diye o annesi olmaktan mı vaz geçecek hiç karnında taşımamış hiç emzirmemiş altını temizlememiş sevmemiş Gibi yazık ..

Valla yazdıklarınızın hiç biri konunuzu hakkı göstermez.
Annesinin yaptığında bir şey yok. Yarın sizin olmamama ihtimaliniz var ama annesi her daim olacak.

bazıları ne kadar abartıyor herşeyi.Neyi paylaşamıyorsunuz? Anne o anne.İster şimdiki resmini ister bebeklik resmini paylaşır!!!

Cocugu,oglu,cani ,evladi ve esinizin Annesi bundan ne cikarmak istiyorsunuz. Evlendi die annesiz kalmadi ya ailesj var sizden once bir yasantisi var,sonucta dunyaya evli barkli kocaman bir herif olarak gelmedi onu buyuten bir kadın ANNESi

Ailesinin hataları olabilir.Esinizin annesi oglu ile zamanında büyük tartışmalar yaşamış olabilir.Bunlar sadece onları ilgilendiren sorunlardır.Siz sürekli eşinizin ailesi ile yakın ilişki içinde olmak istemediğinizi ama eşinizin kendi ailesi ile iletişimini kesmemesini söylüyorsunuz.Ama bence anne evlat arasında ki problemlerin fitili sizin tarafınızdan atesleniyor!!!

adamın pip..sini paylaşmamıştır heralde merak etmeyin onun kullanım hakkı sizde la havle ve la kuvveteeeee oğlum varya şimdi ben bu konu sahibine ayar oldum.

İyi valla çocuğumun fotoğrafını paylaşırken de gelin hanımdan izin alacağım öyle mi?
Ay yok ben iyi kaynana olamam mümkün değil.
Anladım ki sorun kaynanalarda değil gelinlerde!
E çüş artık! Bu kadarına da pes.
Her eziyeti çekeyim, yeri geldi mi canımı bile vereceğim evladımın fotoğrafını paylaşmayacakmışım hele bak bak bak! O gelinin saçını başını yolarım valla.

Önceki konunuzda da aramışlar sizi telefona istemişler konuşmuşlar yok efendim aldıkları yazlığı anlatıyorlar bilmem ne sinir oldum hiç konuşmak istemedim banane falan demişsiniz aradıklarında da herşeyden her anlattıklarından nem kapıyorsunuz sonra da yok oğlunu aramıyor sormuyor da fotoğrafını neden koyuyor diyorsunuz gerçekten çok tezatsınız yazık adamın ailesine size yaranamamışlar hiç siz sinir olmaya devam edin tedaviye de devam

Ayy yazmayim dedim ama es gecemiycem. Senin kv ye ayar oldugunun bes kati ayar oldum sana. Sen kimsinki adamin anasina ayar oluyosun neymiste kocisinin cocukluk resimlerini koymus bak bak bak. Sanki tapulu malin adam kadin cocugunun resmini koymus belliki hatiralari aklina geldi bunun icin senden izinmi alicak. Bizimde anamiz babamiz bizim eski resimlerimizi paylasir noluyo yani bi amacmi aramak lazim??

Ondan sonra senin gibi boyle dis kapinin dis mandallari ana baba sildiricem saniyo anca oyle ayar oldugunla kalirsin. Sen kimsen sanki.

Kimsinki sen yani ciddi ciddi kimsin kimm????

Sanki senden izin alicakti kadin suna bak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…