- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi taktak9293
-
Ne var burda kendi oğlu o doğurmuş emek vermiş yapabilirkayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış?
ayar oldum kadına yine yaa....
Ne kadar nefret dolusunuz. Her türlü yorumu kaldıramayacaksanız konu açmayacaksınız o zaman. Çok kavgacısınız,burada ki davranışlarınızdan öyle olduğunuz belli. İster üyeliğinizi kapatın ister açın, kimsenin umrunda değil ki bugereksiz insanlar dan kurutulucam . boş kafalardan
evet nispet yapmak için koydu...
evet hiç bir borcumuzu ödemedi herseyimizi biz yaptık...
evet borclarımızı ödedikten sonra oglunun parasını kendi parası gibi görüp karın yiyor bize para ver dedi. ben çalıştıgım halde....
evet kendisi oglunu 3 ay nasılsın diye aramadı...
evet kendisi her hafta onlara gitsek de oglunu rüyalarda gördüğünü uyandıgında agladıgını bize söyledi...
evet kendisi onlara götürdügümüz kurbanlık etleri kapımızın önüne koydu....
evet kendisi ogulları ile gelinlerine verdikleri evden oglunu kovup bizi başka eve taşıttırdı....
evet sadece nasılsınız demek içi değil , yazlık aldık diye bizi aradı....
ve bunlar olurken ben hiç agzımı acıp sesimi cıkarmadım...
Anne olmak demek ; dogum yapmak demek değil.
evet anne olmak demek ; bencil olmak demek degil...
O yüzden fotografını koymasına ayar oldum.
Evet ben cocugum olduktan sonra onun ve eşinin istemediği hiç bir seyi yapmak.
Evet eger cocugum ayrı bi hayatı oldugunu bana söylüyorsa mesafeli olurum huzuru için...
Ha bu olan herseyden sonra tedavi görüyorum zaten... Ve öncesinde böyle bir insan degildim.
Evet nişanlıyken eşim annesine : taktak a sormadan neden aldın bu eşyaları dediginde annesiyle kavga ettiginden bile haberim yokken ( annesi benim nişanlıma bunu söylettiğimi düşününmesi sebebiyle) ardından eşime taktak seni cok korkutmuş kimse benim evladımı üzemez sana karışamaz, ben ona yapacagımı bilirim. mesajını gördügümde .
Evet tam da o an o kadının nasıl bir kadın oldugunu bilseydim. Psikolojimi bu dendi yaptıgı her hareketle bozacagını bilseydim ona göre davranırdım...
Anne olmanın ne demek oldugunu bilmeyen ; cocugunun eli ekmek tuttugundan beri sadece onu sömüren , ve evlendikten sonra da bu sömürmeyi devam ettirmeye calışan kadının, fotograf koyması sadece acıtasyon ..
Kendince bak onu ben dogurduma getiriyor.Beni bunlara düşünmeye sevk edende .
Bunca zaman annesinin aslında kötü bi insan olmadıgına kendimi inandırıp , aslında yaptıgı her hareketiyle kendimi kandırdıgımı gösteren bir insan olmasıdır....
Ne acı ki , kimse neden böyle düşünüyosun diye yazamamış bile??
Bu foruma istedigim konuyu acarım istemeyen cevap yazmaz. Yönetciler uygun görürse kaldırmaya kaldırır.
aynen , onun da 5 para etmedigini bende eşimde biliyoruz.
peki sizde kendinize su soruyu sordunuz mu?18 konu açmış biri, bu forumda şu iki cümleyle açılmış bi konuda nasıl tepkiler alacağını çok iyi bilir.
Kasıtlı olarak böyle kışkırtıcı bi başlangıç yaptığınızı düşünüyorum. Sanırım birileriyle tartışmak sizin için bi tür deşarj olma yolu. Siz en başta kv ile yaşadığınız sorunlar üzerine böyle bi durumun sizi rahatsız ettiğini yazmış olsaydınız yine belli bi kesimden tepki alırdınız ama sizi anlayanlar da olurdu. Ama yorumlarınızdaki saldırgan tutumdan da anlaşılacağı gibi canınız birileriyle tartışmak, laf dalaşı yapmak istemiş. Polemikten kastım budur.
onun oglu olmasını degiştirmek gibi bi niyetim yok ztn ....Ay konu açmış olmak için konu açmayın şu kaynanaların her yaptığına da bir zahmet ayar olmayın ne istiyorsunuz çok mu boşsunuz da kadının herşeyine takıyorsunuz resmen düşman ilan etmişsiniz ne var koymasında bir açıklasanız oğlu eğil mi koysun ne oldu yanii inadına mı yaptı yanii siz böyle her şeye takarsanız o da yapar çok doğal bence koyması sizin eşiniz olması tapusunu aldınız demek olmuyor onun da oğlu bunu değiştiremezsiniz
evet nispet yapmak için koydu...
evet hiç bir borcumuzu ödemedi herseyimizi biz yaptık...
evet borclarımızı ödedikten sonra oglunun parasını kendi parası gibi görüp karın yiyor bize para ver dedi. ben çalıştıgım halde....
evet kendisi oglunu 3 ay nasılsın diye aramadı...
evet kendisi her hafta onlara gitsek de oglunu rüyalarda gördüğünü uyandıgında agladıgını bize söyledi...
evet kendisi onlara götürdügümüz kurbanlık etleri kapımızın önüne koydu....
evet kendisi ogulları ile gelinlerine verdikleri evden oglunu kovup bizi başka eve taşıttırdı....
evet sadece nasılsınız demek içi değil , yazlık aldık diye bizi aradı....
ve bunlar olurken ben hiç agzımı acıp sesimi cıkarmadım...
Anne olmak demek ; dogum yapmak demek değil.
evet anne olmak demek ; bencil olmak demek degil...
O yüzden fotografını koymasına ayar oldum.
Evet ben cocugum olduktan sonra onun ve eşinin istemediği hiç bir seyi yapmak.
Evet eger cocugum ayrı bi hayatı oldugunu bana söylüyorsa mesafeli olurum huzuru için...
Ha bu olan herseyden sonra tedavi görüyorum zaten... Ve öncesinde böyle bir insan degildim.
Evet nişanlıyken eşim annesine : taktak a sormadan neden aldın bu eşyaları dediginde annesiyle kavga ettiginden bile haberim yokken ( annesi benim nişanlıma bunu söylettiğimi düşününmesi sebebiyle) ardından eşime taktak seni cok korkutmuş kimse benim evladımı üzemez sana karışamaz, ben ona yapacagımı bilirim. mesajını gördügümde .
Evet tam da o an o kadının nasıl bir kadın oldugunu bilseydim. Psikolojimi bu dendi yaptıgı her hareketle bozacagını bilseydim ona göre davranırdım...
Anne olmanın ne demek oldugunu bilmeyen ; cocugunun eli ekmek tuttugundan beri sadece onu sömüren , ve evlendikten sonra da bu sömürmeyi devam ettirmeye calışan kadının, fotograf koyması sadece acıtasyon ..
Kendince bak onu ben dogurduma getiriyor.Beni bunlara düşünmeye sevk edende .
Bunca zaman annesinin aslında kötü bi insan olmadıgına kendimi inandırıp , aslında yaptıgı her hareketiyle kendimi kandırdıgımı gösteren bir insan olmasıdır....
Ne acı ki , kimse neden böyle düşünüyosun diye yazamamış bile??
Bu foruma istedigim konuyu acarım istemeyen cevap yazmaz. Yönetciler uygun görürse kaldırmaya kaldırır.
herkesi annesi büyütüyor. büyütmeyi laf olarak söyleyeceklerseydi cocuk dogurmayacaklardı.Bunları yaşamanzı ne yazık ki sizi hala haklı çıkarmıyor! O insanı köpekler büyütmedi o anne büyüttü ama size göre o kaynana hiçbirşey yapmadı kocanız da sokakta büyüdü değil mi? Ne olursa olsun bu oğlunu sevmiyor anlamına gelmez. Whatsappa koyduğu fotoğrafa kadar ayar olduysanız demek ki herşey karşılıklı! acitasyon ya da değil sizi ilgilendirmez! bir fotoğrafla kocan elinden kaçmıyor seninde ondan kalır yanın yok işin gücüm yok kadının her yaptığına takıyorsun!
Çok iyi etmiş.
Siz de oturdugunuz yerden gerim gerim gerilin.
Operim ben o teyzenin ellerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?