kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

Vay terbiyesiz, hadsiz kadın. Utanmadan kendi oğlunun fotoğrafını paylaşmış
Siz şimdi kaynanadan çok çekiyorsunuz, oğlunuz varsa evlendikten sonra iletişimi kesin ki gelininiz rahat etsin.
20 sene sonra açabileceğiniz konu örnekleri " oğlum evlendi gelinle ayrı eve çıktı", "gelin oğlumla fotoğraf paylaştı"

yok artık gelinim artık buna da mı karışıcak sizene arkadaşım
oğlumu istediğim yerde istediğim halini paylaşırım çocuğum bana göre
hala çocuktur yaşı kaç olursa olsun ister ararım çocuğumu ister
aramam kimene aramıyorum diye sevgimi mi sorgulıycaksınız..
ay valla kvlere kızıyoruz ama bazı gelinler gerçekten hasta..

gereksiz insanlar dan kurutulucam . boş kafalardan
Ne kadar nefret dolusunuz. Her türlü yorumu kaldıramayacaksanız konu açmayacaksınız o zaman. Çok kavgacısınız,burada ki davranışlarınızdan öyle olduğunuz belli. İster üyeliğinizi kapatın ister açın, kimsenin umrunda değil ki bu

Bunları baştan yazsan herkes münecim mi? Çok zor değil. Ufak bi özet geçer sonra ayar oldum yazarsın.

Ayrıca sen istediğin konuyu istediğin şekilde açarsan herkes de anladığı, istediği şekilde cevap yazar. Üstüne bir de insanlara çemkirmezsen iyi olur.

18 konu açmış biri, bu forumda şu iki cümleyle açılmış bi konuda nasıl tepkiler alacağını çok iyi bilir.

Kasıtlı olarak böyle kışkırtıcı bi başlangıç yaptığınızı düşünüyorum. Sanırım birileriyle tartışmak sizin için bi tür deşarj olma yolu. Siz en başta kv ile yaşadığınız sorunlar üzerine böyle bi durumun sizi rahatsız ettiğini yazmış olsaydınız yine belli bi kesimden tepki alırdınız ama sizi anlayanlar da olurdu. Ama yorumlarınızdaki saldırgan tutumdan da anlaşılacağı gibi canınız birileriyle tartışmak, laf dalaşı yapmak istemiş. Polemikten kastım budur.

aynen , onun da 5 para etmedigini bende eşimde biliyoruz.

Eşinizde sizin gibi kin ile beslenen biri belli ki.
Bir insan annesi için nasıl 5 para etmez diye düşünebilir. Birbirinizi güzel bulmuşsunuz.
Ne yaşanırsa yaşansın çocuğunun fotoğrafını paylaşmasın diyemezsiniz diyecem de eşiniz de rahatsız olmuş. Besle kargayı oysun gözünü.
Kötüsünüz çok kötü.

çocukların şapşik halleri bence rezillik falan değil
ama nasıl bir fotoğraf ki siz ayar oluyorsunuz anlamadım
eşinizin fotoğrafı eşiniz düşünsün

çocukların özel bölgeleri açık olmadığı sürece

Ay konu açmış olmak için konu açmayın şu kaynanaların her yaptığına da bir zahmet ayar olmayın ne istiyorsunuz çok mu boşsunuz da kadının herşeyine takıyorsunuz resmen düşman ilan etmişsiniz ne var koymasında bir açıklasanız oğlu eğil mi koysun ne oldu yanii inadına mı yaptı yanii siz böyle her şeye takarsanız o da yapar çok doğal bence koyması sizin eşiniz olması tapusunu aldınız demek olmuyor onun da oğlu bunu değiştiremezsiniz

peki sizde kendinize su soruyu sordunuz mu?
konu sahibi biriyle burda bu konuda tartıstı mı?

onun oglu olmasını degiştirmek gibi bi niyetim yok ztn ....
onun oglu olmasını kendi degiştirdi.

Kadin kocaniza oglum diyor diyedemi dertleneceksiniz?
Oglumda demesin isterseniz.
Tbt yapmis kadin eskileri ozlemis onun gozunde hala cocuktur ne olcak yani.

Bunları yaşamanzı ne yazık ki sizi hala haklı çıkarmıyor! O insanı köpekler büyütmedi o anne büyüttü ama size göre o kaynana hiçbirşey yapmadı kocanız da sokakta büyüdü değil mi? Ne olursa olsun bu oğlunu sevmiyor anlamına gelmez. Whatsappa koyduğu fotoğrafa kadar ayar olduysanız demek ki herşey karşılıklı! acitasyon ya da değil sizi ilgilendirmez! bir fotoğrafla kocan elinden kaçmıyor seninde ondan kalır yanın yok işin gücüm yok kadının her yaptığına takıyorsun!

herkesi annesi büyütüyor. büyütmeyi laf olarak söyleyeceklerseydi cocuk dogurmayacaklardı.
bu anne babanın görevi ztn ekstra yaptıgı bişey degil. bunu anlamakta bu kadar zor olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…