- Konu Sahibi taktak9293
-
Ben de kayınvalideye yazık derken, konu sahibinin kayınvalidesi olduğu için yazık dedim zaten:) Üzüldüm onun için yani.k.valideye yazık değil aslında onun oğlu o doğurdu ve ölene kadarda öyle olacak istediği kadar fotoğraf paylaşabilir ohh sefası olsun
asıl bu konu sahibine yazık içini kin ve nefretle doldurmuş ki yazılanları bile sinir harbiyle okuyor normal değil yani.
çok yazık.
Polemik olsun diye açılmış bi konu..
Kesin yaşanmıştır !
Ekleme: Vazgeçtim. "Önce bi herkesi üzerime salayım, sonra asıl sebeplerimi sıralar haklı çıkarım" amacıyla açılmış bi konu.
Boş işler.
çok biliyosunuz siz.Ben de kayınvalideye yazık derken, konu sahibinin kayınvalidesi olduğu için yazık dedim zaten:) Üzüldüm onun için yani.
45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.
polemik için acılmış bi konu ...
ben an itibariyle bu forumda üyeligimi dondurup cıkıcam...
sebebi ise sizin gibi insanların olması....
iyi eglenceler size...
burda yazdıgım 2-3 satır ile hak haksızlıgımı yorumlayamazsınız.Bizim gibi insanlar doğruyu söyleyince sizin gibi insanlar kaldıramayıp gidiyor zaten. Eleştiri kabul etmeyecekseniz zaten açmayın komu.
Ayrıca kusura bakmayında fazlaca haksızsınız. Adı sırf kayınvalide diye herşeyi size batıyor . Belli ki eşünizide sevmiyorsunuz yoksa annesine nefret değil sevgi beslerdüniz
buradan gitsen kime ne bize bir üzüntüsü falan olmayacak sen yine bu öfkenle baş başa kalacaksın ondan nasıl kaçacaksın
güle güle
Buraya konu açarken bidahakine altına not düşğn bunlar bunlar yazabilir bu bu kişiler yazmasın ve bu bu yorumlar yapılmasın diye. Ayrıca bazen tek kelime bile neyin ne olduğunu anlamaya yeterburda yazdıgım 2-3 satır ile hak haksızlıgımı yorumlayamazsınız.
ztn bunu sormadım size.
gereksiz insanlar dan kurutulucam . boş kafalardan
münencim misiniz? bence yazmaya degmez bana niye yazıyorsunuzBuraya konu açarken bidahakine altına not düşğn bunlar bunlar yazabilir bu bu kişiler yazmasın ve bu bu yorumlar yapılmasın diye. Ayrıca bazen tek kelime bile neyin ne olduğunu anlamaya yeter
tedavime devam edicem sizsiz.ee kendini ne yapacaksın?
teşekkür ederim aklı selim cevap yazdıgınız için.
söylediklernizi uygulamaya calışacagım...
yazık filan şeklinde yazanlara bişey diyemiyorum...
siz de benim yasadıklarımı yasarsanız içinizi kin bürür mü görürsünüz....
Not: kvdemin kocası ile yasadıgı bişeye yorum yapmadım .
sdce cocuguna yasattıgı seyler için allah aff edecek mi dedim.
Not: ztn tedavi görüyorum bunu kac defa söylesemde . sabit fikirli yorumlar yazıldı.
Evet zaten son 2 mesajınızda anladım ki sizin bu kafaya hiç birşey yazmaya değmez...münencim misiniz? bence yazmaya degmez bana niye yazıyorsunuz
Doktoruna soyle ilaci degistirsin bence.tedavi görüyorum ztn.
Seninle bir olup kendi doğurduğu çocuğunun fotoğrafını paylaşan bi anneye nefret kusamadığımız için kusura bakma.polemik için acılmış bi konu ...
ben an itibariyle bu forumda üyeligimi dondurup cıkıcam...
sebebi ise sizin gibi insanların olması....
iyi eglenceler size...
teşekkür ederim...Şu kadar söyleyeyim :) eşimin babası yüzünden çok ortalık karıştı.
Rezil olduk, maddi kayıplarımız da oldu, başkalarına karşı mahcubiyetimiz de.
Ama yapacak bir şey yok, adam kendine yapıyor. Bizi etkileyen kısımdan en az hasarla kendimizi kurtarmaya bakıyoruz.
Ve adam abuk sabuk zamanlarda 2 ayda 3 ayda bir ortaya çıkıp elinde hediyeler geliyor, sözde torunlarını özlüyor :)
Çocuklar yabancılayıp yaklaşmayınca bir de fırça atmaya çalışıyor :)
kendimi 5 para etmez adam için ne yorarım, ne de üzerim.
Eşimle hayatımız gayet güzel, sağlıklarımız yerinde. Mutlu olmak için çabamız ve istegimiz var. Bana bunlar yetiyor.
Size de tavsiye ederim. Bu kadar düşünmek insanı yorar.
ne akıbetleri sizi ilgilendirsin, ne de kendinizi yıpratın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?