kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

Ben de kayınvalideye yazık derken, konu sahibinin kayınvalidesi olduğu için yazık dedim zaten:) Üzüldüm onun için yani.

polemik için acılmış bi konu ...
ben an itibariyle bu forumda üyeligimi dondurup cıkıcam...
sebebi ise sizin gibi insanların olması....

iyi eglenceler size...

Bizim gibi insanlar doğruyu söyleyince sizin gibi insanlar kaldıramayıp gidiyor zaten. Eleştiri kabul etmeyecekseniz zaten açmayın komu.

Ayrıca kusura bakmayında fazlaca haksızsınız. Adı sırf kayınvalide diye herşeyi size batıyor . Belli ki eşünizide sevmiyorsunuz yoksa annesine nefret değil sevgi beslerdüniz

iyi eglenceler size...

buradan gitsen kime ne bize bir üzüntüsü falan olmayacak sen yine bu öfkenle baş başa kalacaksın ondan nasıl kaçacaksın

güle güle

burda yazdıgım 2-3 satır ile hak haksızlıgımı yorumlayamazsınız.
ztn bunu sormadım size.

burda yazdıgım 2-3 satır ile hak haksızlıgımı yorumlayamazsınız.
ztn bunu sormadım size.
Buraya konu açarken bidahakine altına not düşğn bunlar bunlar yazabilir bu bu kişiler yazmasın ve bu bu yorumlar yapılmasın diye. Ayrıca bazen tek kelime bile neyin ne olduğunu anlamaya yeter

Cok ayip etmis buyuk suc nasilda oglunun kucukluk fotografini koyar mahkemeyemi basvursaniz

Buraya konu açarken bidahakine altına not düşğn bunlar bunlar yazabilir bu bu kişiler yazmasın ve bu bu yorumlar yapılmasın diye. Ayrıca bazen tek kelime bile neyin ne olduğunu anlamaya yeter
münencim misiniz? bence yazmaya degmez bana niye yazıyorsunuz

Şu kadar söyleyeyim :) eşimin babası yüzünden çok ortalık karıştı.
Rezil olduk, maddi kayıplarımız da oldu, başkalarına karşı mahcubiyetimiz de.
Ama yapacak bir şey yok, adam kendine yapıyor. Bizi etkileyen kısımdan en az hasarla kendimizi kurtarmaya bakıyoruz.
Ve adam abuk sabuk zamanlarda 2 ayda 3 ayda bir ortaya çıkıp elinde hediyeler geliyor, sözde torunlarını özlüyor :)
Çocuklar yabancılayıp yaklaşmayınca bir de fırça atmaya çalışıyor :)
kendimi 5 para etmez adam için ne yorarım, ne de üzerim.
Eşimle hayatımız gayet güzel, sağlıklarımız yerinde. Mutlu olmak için çabamız ve istegimiz var. Bana bunlar yetiyor.
Size de tavsiye ederim. Bu kadar düşünmek insanı yorar.
ne akıbetleri sizi ilgilendirsin, ne de kendinizi yıpratın.

iyi eglenceler size...
Seninle bir olup kendi doğurduğu çocuğunun fotoğrafını paylaşan bi anneye nefret kusamadığımız için kusura bakma.

teşekkür ederim...
aynen , onun da 5 para etmedigini bende eşimde biliyoruz.
eşimle mutluyuz onlarsız...
bence de düşünmemem gerek onların yaptıgı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…