• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Burcu’nu merak ettim konuyu açarken o kadar sakindin ki aniden boşanma ve evden gitme aşamasına nasıl geldik bunu ancak yay burcu yapar herhalde mesela ben
Ben şimdiye kadar aile içi sorunları kimseye açmadım annem dahi o büyük kavgada duydu . Ben hep sanıyordum ki aile bütçesini düşünüyor annesi çocuğa baksın diye söylüyor işlere yardım etsin ben de soluklanayım diye yapıyor. Burayı bir okudum herşey dan dan dan oturdu kafamda. Yani ilk defa dışarıdan bu kadar net yorum aldım. Ben bunu yarın öbür gün eşime dostuma anlatsam onlar da beni salak yerine koyar

Güzel kardeşim bu kadar detay vermeseydin keşke ya da umarım verdigin detaylar doğru değildir Yaklaşık şehirler söylemişsindir umarım burada ifşa olmak istemezsin
İnsanlar inanmıyoruz diyerek mecbur bırakıyor bu yüzden daha fazla detay vermek zorunda kaldı. Bu sitede inanmayanların sessizce konudan çıkma huyu yok maalesef. Ne kadar yöneticiler uyarsa da anlaşılmıyor bu mevzu.

Konu sahibi daha fazla detay verme kendinle ilgili, eltilerin de üye olabilir bunlar aleyhinde kullanılmasın.

Ben şimdiye kadar aile içi sorunları kimseye açmadım annem dahi o büyük kavgada duydu . Ben hep sanıyordum ki aile bütçesini düşünüyor annesi çocuğa baksın diye söylüyor işlere yardım etsin ben de soluklanayım diye yapıyor. Burayı bir okudum herşey dan dan dan oturdu kafamda. Yani ilk defa dışarıdan bu kadar net yorum aldım. Ben bunu yarın öbür gün eşime dostuma anlatsam onlar da beni salak yerine koyar
Yine de karakterinizi tebrik ediyorum o kültürün içinde büyüyüp o kültürün saçma adetlerine dik durabiliyorsunuz bu hepimizin yapması gereken bir şey

Siz gittiniz ya şimdi eşiniz bu konuda ne diyor?

Yine de karakterinizi tebrik ediyorum o kültürün içinde büyüyüp o kültürün saçma adetlerine dik durabiliyorsunuz bu hepimizin yapması gereken bir şey
Aslında aynı kültürden değiller. Hemşeriler ama konu sahibinin babası çok özgür ve birey olarak büyütmüş.

Siz gittiniz ya şimdi eşiniz bu konuda ne diyor?
Arıyor açmıyorum 4. Ye aradı . Eve gitse daha çok arardı gitmedi sanırım henüz . Ben sadece bebeğime ve kendime valiz yaptım kardeşimle çıktık kahvaltı yapacağız bu sırada şu an burda ne tür resmi işlemler yapmak gerekiyor onları araştırıyorum. Dönmeye niyetim yok hakettiği gibi basit bir mesajla boşanmak istediğimi belirtip devam edeceğim hayatıma

Arıyor açmıyorum 4. Ye aradı . Eve gitse daha çok arardı gitmedi sanırım henüz . Ben sadece bebeğime ve kendime valiz yaptım kardeşimle çıktık kahvaltı yapacağız bu sırada şu an burda ne tür resmi işlemler yapmak gerekiyor onları araştırıyorum. Dönmeye niyetim yok hakettiği gibi basit bir mesajla boşanmak istediğimi belirtip devam edeceğim hayatıma
Açın, evi satışa çıkarıcam, mazeret tayini isteyecem deyin ve kıvranmasını izleyin. Sonra telefonu yine kapatın.

Ben Burcu’nu merak ettim konuyu açarken o kadar sakindin ki aniden boşanma ve evden gitme aşamasına nasıl geldik bunu ancak yay burcu yapar herhalde mesela ben
evet bir de bu konudan sonra ayrı bi konuda açmış burdaki insanlar niye böyle sert konuşuyor gibisinden o sakinlikle birden boşanmaya olay nasıl geldi insan şaşırıyor ve ister istemez sorguluyor maalesef

Kızlar açtım söylediklerimi ciddiye almadın ama ben netim boşanmak istiyorum zora koşmanın alemi yok evime dönüyorum dedim kapattım. Sürekli kardeşimi arıyor annemi de aramış annem ben dilara gelip onu dinleyene kadar sana hiçbişey söyleyemem oğlum demiş . Bana da mesaj atmış annem 2 de otobüse binecek lütfen eve dön oğlumuzu perişan etme yollarda düzgünce konuşalım yazmış . Dönersem beni oğlumdan vuracak ağlayacak sızlanacak ve başa saracağız . Dönmek istemiyorum bu kadar ayaklanabilmişken ilerlemek istiyorum

Kızlar açtım söylediklerimi ciddiye almadın ama ben netim boşanmak istiyorum zora koşmanın alemi yok evime dönüyorum dedim kapattım. Sürekli kardeşimi arıyor annemi de aramış annem ben dilara gelip onu dinleyene kadar sana hiçbişey söyleyemem oğlum demiş . Bana da mesaj atmış annem 2 de otobüse binecek lütfen eve dön oğlumuzu perişan etme yollarda düzgünce konuşalım yazmış . Dönersem beni oğlumdan vuracak ağlayacak sızlanacak ve başa saracağız . Dönmek istemiyorum bu kadar ayaklanabilmişken ilerlemek istiyorum
Dönmeyin, biraz ailenizin yanında kafa dinleyin. Döndürmek isteyen kaldırır g.tünü kendi alır getirir. Siz neden onun ayağına gideceksiniz?

Dönmeyin, biraz ailenizin yanında kafa dinleyin. Döndürmek isteyen kaldırır g.tünü kendi alır getirir. Siz neden onun ayağına gideceksiniz?
Gelemez bir önceki almaya gelişinde babam tekrarı olmayacak samet dedi . Şu an konyadan çıkmadığımı biliyor ama yerimi bilmiyor.

Gelemez bir önceki almaya gelişinde babam tekrarı olmayacak samet dedi . Şu an konyadan çıkmadığımı biliyor ama yerimi bilmiyor.
İşte çekirdek ailesine verdiği değer burda belli olacak. Bu sefer de kuru sözle gelirse babanız tabi s.git der. Artık elinize bir şey vermek zorunda. Elle tutulur bir şey.

Boşanırsınız boşanmazsınız bilemeyeceğim ama bu konuda ilerleme tarzınız yanlış siz bir kamu çalışanısınız işinizi riske atamazsınız

Ailemin yanında gitmek ve bidaha buraya asla dönmemek istiyorum o yüzden yapmam gereken ne varsa bugün yapmak istiyorum. İş falan gözümde değil anlatabiliyor muyum dün gece öyle şeyler okudum ki bana yazılanlardan. Pasif diyen mi ararsın ağzını aç izle diyen mi. Ben böyle biri değilim dışardan böyle görünüyorsam zaten evliliğin içinde kendimi kaybetmişim demektir . Şu an güvenebileceğim tek insan annem o da gel diyor işte
Bir gecede hayatını kökten değiştirecek kararları sana burada pasif dendiği için mi aldın? iyi bakalım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X