Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Daha yeni düzeltmedik mi falan dedi sonrasını hiç dinlemedim sadece siteyi okudum kafamda bir plan kurdum gidiyorum. Biraz da böyle ani kararların insanı olmak lazım.
Şu an yoldasın gidiyorsun kucağında bir bebek var yanında kardeşin var ama sen siteye yazıyorsun öyle mi?
Bana pek inandırıcı gelmedi

Daha yeni düzeltmedik mi falan dedi sonrasını hiç dinlemedim sadece siteyi okudum kafamda bir plan kurdum gidiyorum. Biraz da böyle ani kararların insanı olmak lazım.
peki o lohusa zamanınızda size küsmüştü gitmişti. Tekrar eve kabul edip 4 ay nasıl aynı evde kalabildiniz ben buna cok sasırırıyorum. suan cok inat görüyorum sizi masallah. ama 4 aydır neden bu inadınızı göstermedniiz

Şu an yoldasın gidiyorsun kucağında bir bebek var yanında kardeşin var ama sen siteye yazıyorsun öyle mi?
Bana pek inandırıcı gelmedi
Yoo cafeye oturduk. Evden alacağım birsürü şey var hastane ile görüşmem lazım işe dönmeme az kaldı ve bu saat oldu kahvaltı bile yapmadım . Kimseyi inandırmak gibi bi derdim de yok :)

peki o lohusa zamanınızda size küsmüştü gitmişti. Tekrar eve kabul edip 4 ay nasıl aynı evde kalabildiniz ben buna cok sasırırıyorum. suan cok inat görüyorum sizi masallah. ama 4 aydır neden bu inadınızı göstermedniiz
Toplam süreyi söyledim doğumumdan itibaren burda bi gittiler 18 gün sonra kontrol için tekrar getirildi çöktü kaldı burda . Ya kadının bana laf olarak bir zararı da yok ama evde dolaşması bişeyler yapmaya çalışması hatta varlığı bile rahatsız edici

Önceki konuyu bilmiyorum ama Yeni doğum yapmış bir kadının evine kayınpederin gelmesi ne alaka ben bunu açıkça kocama söyledim Nisan'da doğumum var ve sadece gelecekse kayınvalidem gelecek dedim biz de şu an uzaktayız kızım da böyle bir durum yaşamadık evlerimiz altlı üstlü diye ama şu an görev gereği dışarıdayız ve tabii ki de geçen yıl kalmaya kayınbederim geldi normal zamanda başımın üstünde yeri var ama lohusa bir kadının yanına Ne münasebet en başta hatayı orada kabul ederek yapmışsınız kayınpederin ne işi var gelmeye kalkarsa daha iyi annene direkt söylerim dedim en başta susarak bazı hataları yapıyorsunuz hem cinslerime çok kızıyorum

ya burada nerdeyse yıkılacak bir yuva söz konusu konu sahibi üyenin koca kişisi tarafından iyi niyeti suistimal edilmiş daha önce vermesi gereken tepkiyi huzur kaçmasın diye verememiş şuan buradan fikir alınca evini terk etti. neyse ne ama şu durumda benim kocam böyle benim kocam şöyle diye yorum yapanlar neyin kafasında ? tamam en mükemmel ilişki sizin arkadaşlar en cok sizsizniz okey. ama bu muhteşem evliliğinizi kendi konunuzu yazın olur mu?

Toplam süreyi söyledim doğumumdan itibaren burda bi gittiler 18 gün sonra kontrol için tekrar getirildi çöktü kaldı burda . Ya kadının bana laf olarak bir zararı da yok ama evde dolaşması bişeyler yapmaya çalışması hatta varlığı bile rahatsız edici
11 saat uzaklıktayız diyorsun Ağrı’da fizik tedavi merkezi yokmuş mu Allah aşkına çok garipler gerçekten ya

11 saat uzaklıktayız diyorsun Ağrı’da fizik tedavi merkezi yokmuş mu Allah aşkına çok garipler gerçekten ya
Özel hastane yokmuş analarını zebil edemezlermiş samet daha hiç bakmamış misafir etmemiş bu defa sorumluluk ondaymış ( kayınpederim açıklaması)

Anlıyorum doğru. Keşke kendisine deseydin ama siz benim evimde olduğunuz sürece rahatsız oluyorum. Kocamla aramız bozuluyor, siz gitmezseniz artık ben evi terk edeceğim diye. Bence bunu yapmalıydınız.
Kadın diyecek daha dün oturuyorduk bugün birden evi terk etti diye.

Krediyi çektiğimiz banka ile yüz yüze mi görüşmem gerekiyor gitmeden şubeye uğramam mı lazım
Şöyle bir arkadaşıma sordum o avukat ben de merak ettim çünkü bu konuyu
Diyor ki kredi de evde kadınındır. Çünkü onun üzerine kayıtlı. Anlaşmalı boşanma da bunlar düzenlenebilir. Çekişmeli olacağını varsayarsak boşanma örneğin evin değeri 5 milyon şu an. Krediden 1 milyon ödendi dört milyonluk borç kaldı. Aslında edindikleri mal varlığı bir milyondur 500 binlik kocasına ödeme doğar. Kadın bu krediyi ödemeye devam edersem geç inemem diyorsa ev ipotekli haliyle satılabilir ama ipotekli haliyle alan olmayacağı için banka yoluyla satılması daha hızlı olacaktır diyor

Şöyle bir arkadaşıma sordum o avukat ben de merak ettim çünkü bu konuyu
Diyor ki kredi de evde kadınındır. Çünkü onun üzerine kayıtlı. Anlaşmalı boşanma da bunlar düzenlenebilir. Çekişmeli olacağını varsayarsak boşanma örneğin evin değeri 5 milyon şu an. Krediden 1 milyon ödendi dört milyonluk borç kaldı. Aslında edindikleri mal varlığı bir milyondur 500 binlik kocasına ödeme doğar. Kadın bu krediyi ödemeye devam edersem geç inemem diyorsa ev ipotekli haliyle satılabilir ama ipotekli haliyle alan olmayacağı için banka yoluyla satılması daha hızlı olacaktır diyor
Aslında şunu anlamaya çalışıyorum. Ben annemler uzun süre kalamam orda özel bir hastanede iş bulabilirim tanıdık vasıtasıyla tayin şu an imkansız çünkü. Ben maaşımın kesilmesini istemiyorum ev tutacağım annem bakacak ama yine de kira ödeyeceğim maadi olarak çocuğumu zor durumda bırakmak istemiyorum yani ben ev de araba da istemiyorum maaşımı istiyorum en hızlı nasıl çözülür sorabilir misiniz gerçekten çok ihtiyacım var buna kimi arasam gelin görüşelim diyor

Aslında şunu anlamaya çalışıyorum. Ben annemler uzun süre kalamam orda özel bir hastanede iş bulabilirim tanıdık vasıtasıyla tayin şu an imkansız çünkü. Ben maaşımın kesilmesini istemiyorum ev tutacağım annem bakacak ama yine de kira ödeyeceğim maadi olarak çocuğumu zor durumda bırakmak istemiyorum yani ben ev de araba da istemiyorum maaşımı istiyorum en hızlı nasıl çözülür sorabilir misiniz gerçekten çok ihtiyacım var buna kimi arasam gelin görüşelim diyor
Maalesef tekrardan soramam siz gidip görüşseniz iyi olur çoğu avukat danışma ücreti almıyor zaten. Ayrıca bence kamuyu bırakıp özele geçmek yapabileceğiniz en kötü hamle olur

Gerçi hastaneye döneceğim deyince bir an hemşire sandım sizi ama doktorsanız tabii ki ha devlet ha özel aynı maaş alıyorlar hatta özelde daha çok alıyorlar diye biliyorum

Back
X