- Konu Sahibi dilaradiyebirii
 - 

Katılamıyorum boşan diyenler bu gün boşan demek istemediKadının yazdıklarına önce çok pasifsin, eziksin, sen kayınvalideni göndermek istemiyorsun gibi laflarla saldırdınız. Gaza getirdiniz. İnandırıcı değilsin dediniz, detay verdi diye bu sefer de verdiği detayları eleştirdiniz. Önce boşan diye tutturup sonra fevri davranma demeye başladınız.
Burda kimsenin yazdıklarının doğru ya da yalan olduğunu bilemeyiz ama şu çok net ki konu sahibi sıkıntıda ve panik halinde hareket ediyor. Yaptığınız her düşüncesizce yorum kafasında yeni bir soru işaretine sebep oluyor.
Üstelik bazıları da çok hayatsız gerçekten. Hem eleştiriyor, hem laf sokuyor hem de gaza getirip yeni laflar almaya çalışıyor. Ayıptır.
Ben konu sahibinin yerinde olsam şu aşamadan sonra konunun yorumlarına bakmam hatta konuyu kapattırırım.
Ben evden çıktığına çok inanmadım ama çıkmadıysa bile dediklerimi yapsın, ev borcu var tayin alamam diye yayılma desin. Adam bunlara güvenip rahat rahat at oynatıyor.Adamların kafa sonradan dank ediyor, sessiz ev gerçeğiyle yüzleşince. Maksimum 2 ay sonra düzeltelim diye yalvarmalar başlar.
Eee koydeki evlerindede oturmuyorlar ki bunun adi duygu somurusu yaparak birlik yasamaya razi etmekÇünkü bu insanlar varyemez merkezde evleri var köyde abuk sabuk bir evde oturuyorlar neymiş yedi göbek orda doğup büyümüşler hatırası varmış kaynanasının kaynanası dahi oraya gelin gelmiş bilmem ne . Bütün çocuklarının maddi durumu iyi hepsi söylüyor ilçeye gidin diye ama yok yazın köyde tarlada fink atıp kışın çocukların evlerine çökme merakı var
Yaptığı bişeye benzese. Hindistan mutfağı gibi basıyo baharatı biberi.Hayir birde soba bir tek bu kis var sanki yaptirin dogalgaz madem yada onceki seneler yoktu ne yapiyorlardi birde karisina sundugu seye bak anam is yapiyor ee yapmasin ben istedim mi is yapmasini allah allah
Kayın aile ağrılı mıÖzel hastane yokmuş analarını zebil edemezlermiş samet daha hiç bakmamış misafir etmemiş bu defa sorumluluk ondaymış ( kayınpederim açıklaması)
Bu arada konuyu okumayı bitirdim kayın aile ağrılıymış. Ben de ağrıda görev yapıyorum bizim kış geldi vallaKışın orda kalacakmış, şu an henüz ekim. Bu demek ki daha rahat dört ayı var, hastane de sadece kışın olmuyo ya.
Bu soyledikleriniz bile kocaniza ne kadar verici oldgunuzu gosteriyor. Yok annesi salincakta buyutmus, yok annesi cok zor sartlarda buyutmus bilmem ne cok uzuluyor, terapiste gotureyim fln filan. Bunu travmalari cozmek sizin isiniz degil. gitsin sorunlarini ailesi ile kendi cozsun.Hiç verici bir değilim inanılmaz özgürlükçü bir ruhla büyütüldüm ama eşim aynı şartlar altında büyümemiş zor bir çocukluğu olmuş annesi onu tarlada agaca kurduğu salıncaklarda büyütmüş hep öyle anlatır . Ailesiyle görüşmediği dönemde terapiste dahi götürdüm o kadar kötü durumdaydı sürekli rüyamda annemi ölmüş gördüm derdi . Aylar sonra barıştıklarında çok müdahale etmek istemedim çünkü gerçekten onları çok özlüyordu ve mutsuzdu . Ama işin tadı kaçmaya başladı ve ben uyardıkça daha kötüsü oldu
Ve haklısınız süt dökme olayında bağırınca bizim zamanımızda böyle şey yoktu bilemedim ben diye acitasyon yaparak ağlamaya başladı. Eşim de sen ailemi hor görüyorsun tavrıyla benle inatlaşıyor . Ve ben lohusa değilim sadece eşime yardımcı olabilmek adına iyi niyetle yaklaştım ama aynı tavrı karşıdan göremediğim için evliliğimi sonlandırma kararı aldım
Ya isterse dunyanin en guzel yemegini yapsin ben istemiyorsam bitti yani kadini kandirmaya calisiyor bebe kandirir gibi karin zaten sana aylar once soylemis dinlememissin ustu kapali anana soylemis onlarda gayet kotu niyetli bir sekilde habersiz basip gitmisler hemen pesinden gidip geri getiriyorsun kadina sormak danismak hala yok anasida az degil oyle yada boyle gelin istemiyor oglun istedigi kadar cagirsin azicik gurur ya kv bu kadinda kp diger gelinde ne seviyorlar sagda solda yatmayiYaptığı bişeye benzese. Hindistan mutfağı gibi basıyo baharatı biberi.
Hala git diyemiyorum anneme diyor şaka gibi gerçektenDilara bana acımıyorsan ogluna acı eşyaları besiği herşeyi burda neden çocuğuna bunu yapıyorsun ben sana naptım allah askına annem sana naptı dilara tamam bak cok uzadı rahat edemiyorum dedın bılıyorum hep de ozur diledım zaten yuzune karsı nasıl gıt dıyeyım oyle bır anlatıyorsun kı kadın sana sankı hakaret etmıs allah ıcın su telefonu ac duzgunce konusalım annenlerı karıstırma bızım bı oglumuz var farkındasın dımı sen dıyorsun annen gıtsın ben onu soyleyebılıyor muyum dusunmuyorsun dılara nolur benı de dusun sen sevım anne gelse gıt dıyebılır mıydın sen sımdı gıttıgınde hersey daha da berbat olucak bak nerdeyse don ben evdeyım sızı beklıyorum oglumla bana bunu yapma
Gelen mesaj budur . Gittin mi gitmedin mi diyenler için, ne kadar sabrettiğimi kendisi de belirtmiş . Bide o cepheden bakarsınız umarım
Tamam ananla mutluluklar yaz o halde.Dilara bana acımıyorsan ogluna acı eşyaları besiği herşeyi burda neden çocuğuna bunu yapıyorsun ben sana naptım allah askına annem sana naptı dilara tamam bak cok uzadı rahat edemiyorum dedın bılıyorum hep de ozur diledım zaten yuzune karsı nasıl gıt dıyeyım oyle bır anlatıyorsun kı kadın sana sankı hakaret etmıs allah ıcın su telefonu ac duzgunce konusalım annenlerı karıstırma bızım bı oglumuz var farkındasın dımı sen dıyorsun annen gıtsın ben onu soyleyebılıyor muyum dusunmuyorsun dılara nolur benı de dusun sen sevım anne gelse gıt dıyebılır mıydın sen sımdı gıttıgınde hersey daha da berbat olucak bak nerdeyse don ben evdeyım sızı beklıyorum oglumla bana bunu yapma
Gelen mesaj budur . Gittin mi gitmedin mi diyenler için, ne kadar sabrettiğimi kendisi de belirtmiş . Bide o cepheden bakarsınız umarım
Hem bişey diyemem anama nasıl git derim diyor hem yolluyor nasıl oluyor o? Demek ki onu da pışpışlıyor, şimdi git unutulsun sonra yine gelirsin diye.Yollamıştır anasını. Yoksa beni dışarda yumuşatıp eve öyle götürmeye çalışır hayatta anasını olayların ortasında bırakmaz . Eve çağırıyor demekki yolladı
Bundan sonra görüşmelerinizi yazılı yapın KV ile aynı evde yaşamaya zorlanmak boşanma sebebi olarak kabul ediliyor artık. Avukatlar daha iyi yönlendirir tabiiArıyor açmıyorum 4. Ye aradı . Eve gitse daha çok arardı gitmedi sanırım henüz . Ben sadece bebeğime ve kendime valiz yaptım kardeşimle çıktık kahvaltı yapacağız bu sırada şu an burda ne tür resmi işlemler yapmak gerekiyor onları araştırıyorum. Dönmeye niyetim yok hakettiği gibi basit bir mesajla boşanmak istediğimi belirtip devam edeceğim hayatıma
İşler bu noktaya mi gelmeliydi ananı göndermek için yaz mesajdan ilerleyin annesi ile uzun süre kaldığınızı gelip anasını getirdiğini kabul etsin yazılı olarakKızlar açtım söylediklerimi ciddiye almadın ama ben netim boşanmak istiyorum zora koşmanın alemi yok evime dönüyorum dedim kapattım. Sürekli kardeşimi arıyor annemi de aramış annem ben dilara gelip onu dinleyene kadar sana hiçbişey söyleyemem oğlum demiş . Bana da mesaj atmış annem 2 de otobüse binecek lütfen eve dön oğlumuzu perişan etme yollarda düzgünce konuşalım yazmış . Dönersem beni oğlumdan vuracak ağlayacak sızlanacak ve başa saracağız . Dönmek istemiyorum bu kadar ayaklanabilmişken ilerlemek istiyorum
Yazmaya fırsat vermiyor sürekli arıyor normalden engelledim wp dan engelleyemiyorum yazsın diye ordan da sesli arıyor yazamıyorumİşler bu noktaya mi gelmeliydi ananı göndermek için yaz mesajdan ilerleyin annesi ile uzun süre kaldığınızı gelip anasını getirdiğini kabul etsin yazılı olarak
Peki bir daha anasını getirir mi ?Yazmaya fırsat vermiyor sürekli arıyor normalden engelledim wp dan engelleyemiyorum yazsın diye ordan da sesli arıyor yazamıyorum
İşte ben buhu bilmiyorum. Mesela samet bidaha bunu yapmaz diyemiyorum gitme sebebim tam olarak buPeki bir daha anasını getirir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?