Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılamıyorum boşan diyenler bu gün boşan demek istemedi
Boşan diyenler yine boşan diyor zaten sadece konu sahibi istifa edip özele geçecek buna karşı çıkıyor insanlar

Adamların kafa sonradan dank ediyor, sessiz ev gerçeğiyle yüzleşince. Maksimum 2 ay sonra düzeltelim diye yalvarmalar başlar.
Ben evden çıktığına çok inanmadım ama çıkmadıysa bile dediklerimi yapsın, ev borcu var tayin alamam diye yayılma desin. Adam bunlara güvenip rahat rahat at oynatıyor.

Eee koydeki evlerindede oturmuyorlar ki bunun adi duygu somurusu yaparak birlik yasamaya razi etmek

Hayir birde soba bir tek bu kis var sanki yaptirin dogalgaz madem yada onceki seneler yoktu ne yapiyorlardi birde karisina sundugu seye bak anam is yapiyor ee yapmasin ben istedim mi is yapmasini allah allah
Yaptığı bişeye benzese. Hindistan mutfağı gibi basıyo baharatı biberi.

Özel hastane yokmuş analarını zebil edemezlermiş samet daha hiç bakmamış misafir etmemiş bu defa sorumluluk ondaymış ( kayınpederim açıklaması)
Kayın aile ağrılı mı ağrılı ile evliyim, memur olarak gelip kaldım burda ve 3 senedir ağrıda yaşıyorum. Hastane şartlarını bayağı iyi bilirim. Aslen Ankaralıyım hastane işlerimi hep memlekete gidince hallediyorum çünkü gerçekten ağrıda sağlık denen bir şey yok. Devletin hizmet kalitesi berbat, özelin daha da berbat.

Benim kayın aile de başka büyükşehirdeki ailesine gidiyor yaklaşık 25 saat uzaklıkta olan. Yani maalesef kayın aileni anlayabiliyorum.

Kışın orda kalacakmış, şu an henüz ekim. Bu demek ki daha rahat dört ayı var, hastane de sadece kışın olmuyo ya.
Bu arada konuyu okumayı bitirdim kayın aile ağrılıymış. Ben de ağrıda görev yapıyorum bizim kış geldi valla

Bu soyledikleriniz bile kocaniza ne kadar verici oldgunuzu gosteriyor. Yok annesi salincakta buyutmus, yok annesi cok zor sartlarda buyutmus bilmem ne cok uzuluyor, terapiste gotureyim fln filan. Bunu travmalari cozmek sizin isiniz degil. gitsin sorunlarini ailesi ile kendi cozsun.
Siz esinize uzulmussunuz, ayni sartlariniz olmamis, siz iyi kosullarda buyumussunuz ama esiniz buyumemis. Bu sizin probleminiz degil. Koskoca adam travmalarini cozmeden ne diye cocuk yapmaya kalkti o vakit diye sorarlar adama? Kendi daha anasi ile gobek bagini kesememis.

Yaptığı bişeye benzese. Hindistan mutfağı gibi basıyo baharatı biberi.
Ya isterse dunyanin en guzel yemegini yapsin ben istemiyorsam bitti yani kadini kandirmaya calisiyor bebe kandirir gibi karin zaten sana aylar once soylemis dinlememissin ustu kapali anana soylemis onlarda gayet kotu niyetli bir sekilde habersiz basip gitmisler hemen pesinden gidip geri getiriyorsun kadina sormak danismak hala yok anasida az degil oyle yada boyle gelin istemiyor oglun istedigi kadar cagirsin azicik gurur ya kv bu kadinda kp diger gelinde ne seviyorlar sagda solda yatmayi

Dilara bana acımıyorsan ogluna acı eşyaları besiği herşeyi burda neden çocuğuna bunu yapıyorsun ben sana naptım allah askına annem sana naptı dilara tamam bak cok uzadı rahat edemiyorum dedın bılıyorum hep de ozur diledım zaten yuzune karsı nasıl gıt dıyeyım oyle bır anlatıyorsun kı kadın sana sankı hakaret etmıs allah ıcın su telefonu ac duzgunce konusalım annenlerı karıstırma bızım bı oglumuz var farkındasın dımı sen dıyorsun annen gıtsın ben onu soyleyebılıyor muyum dusunmuyorsun dılara nolur benı de dusun sen sevım anne gelse gıt dıyebılır mıydın sen sımdı gıttıgınde hersey daha da berbat olucak bak nerdeyse don ben evdeyım sızı beklıyorum oglumla bana bunu yapma

Gelen mesaj budur . Gittin mi gitmedin mi diyenler için, ne kadar sabrettiğimi kendisi de belirtmiş . Bide o cepheden bakarsınız umarım

Hala git diyemiyorum anneme diyor şaka gibi gerçekten

Yollamıştır anasını. Yoksa beni dışarda yumuşatıp eve öyle götürmeye çalışır hayatta anasını olayların ortasında bırakmaz . Eve çağırıyor demekki yolladı

Tamam ananla mutluluklar yaz o halde.
Deli mi ne.

Yollamıştır anasını. Yoksa beni dışarda yumuşatıp eve öyle götürmeye çalışır hayatta anasını olayların ortasında bırakmaz . Eve çağırıyor demekki yolladı
Hem bişey diyemem anama nasıl git derim diyor hem yolluyor nasıl oluyor o? Demek ki onu da pışpışlıyor, şimdi git unutulsun sonra yine gelirsin diye.

Bundan sonra görüşmelerinizi yazılı yapın KV ile aynı evde yaşamaya zorlanmak boşanma sebebi olarak kabul ediliyor artık. Avukatlar daha iyi yönlendirir tabii

İnşallah her şey daha iyi olur

Anası olacak nalet de kına yaksın k.çına.

İşler bu noktaya mi gelmeliydi ananı göndermek için yaz mesajdan ilerleyin annesi ile uzun süre kaldığınızı gelip anasını getirdiğini kabul etsin yazılı olarak

İşler bu noktaya mi gelmeliydi ananı göndermek için yaz mesajdan ilerleyin annesi ile uzun süre kaldığınızı gelip anasını getirdiğini kabul etsin yazılı olarak
Yazmaya fırsat vermiyor sürekli arıyor normalden engelledim wp dan engelleyemiyorum yazsın diye ordan da sesli arıyor yazamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…