• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir gecede hayatını kökten değiştirecek kararları sana burada pasif dendiği için mi aldın? iyi bakalım. :)
of evet konu gerçekliğini kaybediyor gibi eski konularıda değişik. Kız kardeşimin konusunu yazdım diyor ama cevapları falan hep kendisi yazmış yani kendisi o sorunu yaşıyor gibi.

of evet konu gerçekliğini kaybediyor gibi eski konularıda değişik. Kız kardeşimin konusunu yazdım diyor ama cevapları falan hep kendisi yazmış yani kendisi o sorunu yaşıyor gibi.
Bana da ilginç geldi o kısmı, daha bu sabah bunları yazdığımız için biz kötü niyetli korkunç insanlardık. Yarım saatte konu buralara geldi. Hayırlısı

Açık konuşmak gerekirse boşanacağınızı düşünmüyorum (kimsenin yuvası yıkılsın istemem zaten), buradan aldığınız gazla hareket ediyorsunuz şuanda. Daha önce de baba evine gitmiş, geri dönmüşsünüz. Yetişkin, evli barklı insanların konuşarak, kendi aralarında uyguladıkları sınırlarla, kurallarla bi çözüm yolu bulması taraftarıyım. Baba evine gidince bütün aile dahil oluyor, sonra siz barışıyorsunuz ama aile de o soğukluk kalıyor. Ayrıca "yine mi geliyor" diye usandırırsınız, ciddiye alınmazsınız zamanla. Boşanıp bütün düzeninizi bozmaya kalkışıyorsunuz, yapmayın. Kayınvalidenizle açık açık konuşun. Eşinize net sınırlar koyun.

Bana da ilginç geldi o kısmı, daha bu sabah bunları yazdığımız için biz kötü niyetli korkunç insanlardık. Yarım saatte konu buralara geldi. Hayırlısı
Matah değil dediği baba evi cennet oldu birden ben de anlamadım ama çikar kokusu.

Bir gecede hayatını kökten değiştirecek kararları sana burada pasif dendiği için mi aldın? iyi bakalım. :)
Bi gecede alınmış kararlar değil bunlar okumuyorsunuz bu bizim ilk kavgamız değil. Sadece konuya iyimser yaklaşmanın sadece aptallık olduğunu ve artık aramızdaki şeyin evlilikten çok hasta bakıcılığına döndüğünü farkettim ve eğer bugün bu kadar cesaretlenmişken bunu değiştiremezsem bidaha bu kadar cesur olmayabilirim. Biri pasif dedi diye pasif olmuyorum. Siz beni anlattığım kadar tanırsınız benim için de siz sadece yazdıklarınız kadarsınız . Sadece karşıdan bu kadar toksik göründüğünü bilmiyordum ve anlamış bulundum . Kesinlikle iyi bakalım, hatta harika bakalım:)

Evet, 4 aydır kayınvalidesi ile bir de. yeni doğum yaptığında da küstü gitti kayınvalidesi. Sonra hiç bişey olmamış gibi geldi 4 ay kaldı falan. 4 aydır sesi çıkmıyor

Güzel kardeşim bu kadar detay vermeseydin keşke ya da umarım verdigin detaylar doğru değildir Yaklaşık şehirler söylemişsindir umarım burada ifşa olmak istemezsin
Kadın napsın sabahtan beri garibim bir yandan da size bişeyleri açıklamaya inandırmaya çalışıyor 🤷‍♀️

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Yeterince problem yaşıyorum yalnızım çevrem yok ve akıl almak için anlattım yargılanmak için değil. Daha fazla konuyla alakalı birşey iletmeyeceğim fikrim de değişmeyecek ani karar alma diyenlere de teşekkür ediyorum. Benim önceliğim bebeğim ve kendimi güvende hissetmediğim bir ortama onu tekrar götürmem. Fikrini belirten herkese saygı duyuyorum hepinize iyi günler

Arkadaşlar iyisiniz hoşsunuz çok da haklısınız ancak ben de eşim de memuruz ve evlenmeden önce başlarına herhangi bir iş gelmediği sürece aileleri ilişkimize karıştırmayacağımıza söz verdik . Biri ikinci çocuğu yazmış ben kardeşimin sorununu paylaşmıştım bu benim ilk bebeğim 2 yıllık evliyiz henüz . Kayınvalidem bacağını kırdığı zaman tedavisi burda yapıldı ve platin takıldı bileğinde de hala ortez var ara ara takıp çıkarıyor. O dönem ne yazık ki takipleri burda yapıldığı için kontrolleri de burda devam ediyor ve bir yıl dolana kadar düzenli muayene edilmesi gerekiyor. Eşim de sürekli memleketten nasıl gelip gidecekler diyor. Daha önceki muhabbette döndüm ailemin yanına konu günlerce uzadı o aradı ben açmadım falan filan derken sonunda çocuğum için bir kere daha şans verdim. Önümüzdeki ay göreve dönüyorum. Boşanma durumunda sadece ailemin yaşadığı şehirde yaşayabilirim oraya dönmem için de tayin beklemem lazım o da şu an imkansız. Yani boşanmam demek aynı zamanda işi de bırakmam demek . Üstelik ev kredimiz var eşim ödüyor arabayı ben ödüyorum. Herşey bi yana neden kıçı kırık kaynana yüzünden ben kurulu düzenimi bozucam? Çocuğumuza baksın kışın bizle kalsın diye ayak çekiyor eşim şu an . Sakat kadını nereye göndercez akşama yemeğimizi yapar gündüz çocuğumuza bakar diyor bakıcıya para vermeyiz diyor . Derdi bu onun . Ama ben istemiyorum ve paşa paşa gönderecek onu .
İlk mesajı okuyup sizi haklı bulmuştum ama bunu okuyunca mevzuları kendi bakış açınızdan anlatırken sizi haksız gösterecek ayrıntıları gizlediğinizi fark ettim. Kayınvalidenin kontrolleri orda yapılıyor diye kalıyor belli ki yani evinizin ortasına çöreklendiği için değil. Öyle bir anlatmışsınız ki ilk mesajda müdahaleci kv okudum resmen. Ama aslı hiç öyle değilmiş.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Yeterince problem yaşıyorum yalnızım çevrem yok ve akıl almak için anlattım yargılanmak için değil. Daha fazla konuyla alakalı birşey iletmeyeceğim fikrim de değişmeyecek ani karar alma diyenlere de teşekkür ediyorum. Benim önceliğim bebeğim ve kendimi güvende hissetmediğim bir ortama onu tekrar götürmem. Fikrini belirten herkese saygı duyuyorum hepinize iyi günler
Kaynananızın otobüs saati yaklaşıyor, on dk var.

Bi gecede alınmış kararlar değil bunlar okumuyorsunuz bu bizim ilk kavgamız değil. Sadece konuya iyimser yaklaşmanın sadece aptallık olduğunu ve artık aramızdaki şeyin evlilikten çok hasta bakıcılığına döndüğünü farkettim ve eğer bugün bu kadar cesaretlenmişken bunu değiştiremezsem bidaha bu kadar cesur olmayabilirim. Biri pasif dedi diye pasif olmuyorum. Siz beni anlattığım kadar tanırsınız benim için de siz sadece yazdıklarınız kadarsınız . Sadece karşıdan bu kadar toksik göründüğünü bilmiyordum ve anlamış bulundum . Kesinlikle iyi bakalım, hatta harika bakalım:)
toksik biri olsaydım seni daha cesaretlendirirdim sanırım ama ben başından beri sakin ol, düşün, sağlam adım at diyorum. Geçmişe dönüp oku istersen çünkü çok duygusal kararlar alıyor gibisin.lohusasın üzülmeni istemem doğru olan kararı vermeni istiyorum. Çünkü bir kararın doğruluğu o anki öfkeyle değil, zaman geçince hala arkasında durabiliyor musun sorusuyla belli olur. Cesaretine lafım yok, ama akıllı cesaret başka, öfke başka

İlk mesajı okuyup sizi haklı bulmuştum ama bunu okuyunca mevzuları kendi bakış açınızdan anlatırken sizi haksız gösterecek ayrıntıları gizlediğinizi fark ettim. Kayınvalidenin kontrolleri orda yapılıyor diye kalıyor belli ki yani evinizin ortasına çöreklendiği için değil. Öyle bir anlatmışsınız ki ilk mesajda müdahaleci kv okudum resmen. Ama aslı hiç öyle değilmiş.
Kışın orda kalacakmış, şu an henüz ekim. Bu demek ki daha rahat dört ayı var, hastane de sadece kışın olmuyo ya.

Kışın orda kalacakmış, şu an henüz ekim. Bu demek ki daha rahat dört ayı var, hastane de sadece kışın olmuyo ya.
Kışın kalsın diye teklif yapan kocaydı, kabul edilmiş mü ben henüz orayı okumadım. Eğer edildiyse kv değil eş problemli. Boşanacaksa da kv değil eşi yüzünden boşanacak.

Kadının yazdıklarına önce çok pasifsin, eziksin, sen kayınvalideni göndermek istemiyorsun gibi laflarla saldırdınız. Gaza getirdiniz. İnandırıcı değilsin dediniz, detay verdi diye bu sefer de verdiği detayları eleştirdiniz. Önce boşan diye tutturup sonra fevri davranma demeye başladınız.
Burda kimsenin yazdıklarının doğru ya da yalan olduğunu bilemeyiz ama şu çok net ki konu sahibi sıkıntıda ve panik halinde hareket ediyor. Yaptığınız her düşüncesizce yorum kafasında yeni bir soru işaretine sebep oluyor.
Üstelik bazıları da çok hayatsız gerçekten. Hem eleştiriyor, hem laf sokuyor hem de gaza getirip yeni laflar almaya çalışıyor. Ayıptır.
Ben konu sahibinin yerinde olsam şu aşamadan sonra konunun yorumlarına bakmam hatta konuyu kapattırırım.

Kışın kalsın diye teklif yapan kocaydı, kabul edilmiş mü ben henüz orayı okumadım. Eğer edildiyse kv değil eş problemli. Boşanacaksa da kv değil eşi yüzünden boşanacak.
Doğru, zaten bu kadarını bile oğlundan aldığı yüzle yapıyor, teklifi de nazlana nazlana kabul eder.

Memursunuz da adama bir bağımlılığınız yok. Ömür boyu bir insanla beraber oturup bu karın ağrısını çekmekten iyidir. Babası hayattayken sobalı ev diye anasını oturtan adam ölüm durumunda hiç bırakmaz
Hayir birde soba bir tek bu kis var sanki yaptirin dogalgaz madem yada onceki seneler yoktu ne yapiyorlardi birde karisina sundugu seye bak anam is yapiyor ee yapmasin ben istedim mi is yapmasini allah allah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X