Ben konuyu tam okumadan yorum yapanlara cevap vermiyorum artk.Teşekkür ederim yorumunuz içinKonu sahibi görmüş zaten, kadın siz kullanmıyorsunuz diyip alıp götürüyormuş. Böyle diyen bir insana normalde aa kullanıyorum ben onu diyip elinden alması gerek ama konu sahibi diyemiyor. Böyle böyle çok ezilir.
Üzülme 30 yaşından sonra bir güncelleme geliyor insana. Haksızlığa karşı istesende duramıyorsun. Sen yine de kendini bu kadar ezdirme yoksa üzülen hep sen olursun bu hayata tek geldik tek gidicez o yüzden sesinin çıkması gereken yerlerde sesini çıkar korkma. SevgilerTeşekkür ederim.Maalesef ailemden gelen zorbalıklar benim küçük yaşta özgüvenimi kırdı.Tek başıma yaptım ne yaptıysam bu yaşıma kadar.Kimse bana şu doğru bu yanlış demedi.Hayat bu yaşım 27 ama yeni şeyler görüp tecrübe ediyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için.
Anlaşıldı siz eşinize güvenmiyorsunuz onun her halükarda annesini tercih edeceğinden eminsiniz bununla yüzleşmek korkutucu geliyor.Kocam beni seçmez o yüzden evim için" fedakârlığı" ben yapacağım susup oturacağım diyorsun.....Korkularımdan biriside bu.Eşime gidip bana böyle böyle dedi berçem derse eşimle aram bozulursa ne yapacağım.Ben şu an tanımadığı bi şehirde gelin geldim ve kimsem yok.Dükkanımı kapatıp şehir değiştirdim evliliğim için.Gördüğüm muamele malesef beni çok üzdü hastalığı sürecinde.İşin ucunda eşimle aramın bozulması var.Çok arada kaldım çok...
Eşime güvenmemek değil.Sadece korku...Tekrardan bir tramva yaşamak hayatımı tekrardan düzeltmişken olumsuzluğa kapılmaktan korkuyorum.Ben hayatım boyunca fedakarlık çok yaptım ve ben kaybettim...Anlaşıldı siz eşinize güvenmiyorsunuz onun her halükarda annesini tercih edeceğinden eminsiniz bununla yüzleşmek korkutucu geliyor.Kocam beni seçmez o yüzden evim için" fedakârlığı" ben yapacağım susup oturacağım diyorsun.....
İçimde kopan fırtınaları bi ben bilirim bide tanrım bilir.Apandisit ameliyatı zor bir ameliyat değil.Allah göstermesin böyle bir sorun yaşarsanız korkulacak birşey yok.Fakat benim malesef iltihaptan kaynaklı değerlerim yükseldi ve dikişlerimde sorun oldu.O yüzden çok fazla hareket edemedim 2 hafta istirahat etmek zorunda kaldım.Şunada açıklık getireyim 2 hafta komple yatmışım gibi bi algı oluştu konuda.2 hafta boyunca sürekli yatmadım tabikiKırılan dökülen olur normal ama evden eşya çalmak yada eşyaların yerini değiştirmek ne demek. Okurken şok oldum bu ne sakinlik ayrıca.
Ben bunu yaşadım. Çok çok özel esyalarima kadar kurcalamisti..ama salaklık bende evi havalandirayim diyerek ev anahtarını istemişti ona bırakmıştık..Eşim zaten şokta bişey diyemedi.Konuyuda 2 kere açtım sadece hep sustu kaldı yakıştıramadı oda ama bana birşey diyemedi eşimi tanıdığım için anladım zaten
Söylesen de anlamaz bu yaşa kadar öğrenememiş kazık kadar kadın iki konuşmayla adam olmaz iki üç vibratör fantezi giyim vs al yerleştir belki utanır karıştırmayı bırakırHerkse selam .Yakın çevremle paylaşamadığım sırf eşimin annesini kötü göstermemek için,ve ve içimi döküp en azından sizlerinde tecrübelerine dayanarak önerilerinizi de göz ardı etmemek adına üye oldum.
6 aylık evliyim ve apandsit ameliyatı oldum.Bu süreçte eşim çok fazla izin alamadığı için çalıştığı yerden eşimin annesi benimle yaklaşık 2 hafta kalıp evimle ilgili yardımcı oldu sağolsun.Fakat şöyle bir sorunumuz oldu eşimle de paylaştığımda bu durumu oda anlam veremedi ve konuyu aramız bozulmasın diye ve yeni evli olduığumuz için açmadım ama ben çok rahatsızım.Eşimin annesi yatak odamdaki bütün çekmecelerin yerini değiştirmiş bazamın altı dahil!!Ve arayıp bulamadığım özel eşyalarım var.Benden habersiz benim eşyalarımıda kendi evine götürmüş''siz kullanmıyosunuz bunu'' diyerek. Mutfağımda bir sürü kırılan tabak çanak ve mutfağımda da yeri değişen çok fazla eşyam var.İçimi dökmek adına sizlere soruyorum en azından fikir verebilirsiniz.Ben bu konuyu çok kafaya taktım özellikle hastalığım sürecinde nasıl bu durumu kayınvalideme açabilirim?Açmalı mıyım?Hangi dille söylemeliyim?Bu durumu yaşayan var mı aramızda?Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Malesef insanlarda empati duygusu azalmış bunu anlamış oldum.İnanan inanır inanmayana zaten ispat etmek zorunda değilim hiç birşeyi.Geçmiş olsun dersin geçersin hemen dalga alay ve zorbalama. :) Herkesin karakteri sergilediği tavırla ortaya çıkıyor zaten.bu platformda şunu farkettim ki empati kurulamıyor. sakince fikrinizi söyleyebilirsiniz. ancak bazı kullanıların yorumları beni dehşete düşürüyor. neden zorbalamak zorunda hissediyorsunuz kendinizi?
konuya gelince de kayınvalideniz güya kendince fazlalığınızı almış ve senin için kendi kolayına gelecek şekilde evini düzenlemiş. malesef bu kişiyle açık konuştuğunuzda da düşman edineceksiniz belli ki. bence eşiniz bu konuya el atsın ve bu durumdan rahatsız olduğunuzu o söylesin. ayrıca hastalık hali belki apandisti patlayınca zehirlendi bu kadın yok 2 hafta yattı diye zorbalamayın ne kadar da infaz kurumu olmuşsunuz.
Bende şu an evliliğimin cehalet döneminde olduğumu düşünüyorum.Bazı konularda duygularım mantığımın önüne geçiyor bunun farkındayımBen bunu yaşadım. Çok çok özel esyalarima kadar kurcalamisti..ama salaklık bende evi havalandirayim diyerek ev anahtarını istemişti ona bırakmıştık..
Fırsat buldukça kurcalıyordu o zaman zir cahilim tabi bende yatak odamı kilitliyordum geldiğinde
Sürekli bir çatışma vardı .eşime söylesem kavga ediyorduk
Çok çabaladim cookk o kadar çok belli ettim ki istemediğimi artık yatak odası kapısını denemiyordu bile.
Eee tamam işte fedakârlık yapmayın artık, evren size daha nasıl mesaj yollasın? Önce kendini düşün seven her durumda arkandan gelirEşime güvenmemek değil.Sadece korku...Tekrardan bir tramva yaşamak hayatımı tekrardan düzeltmişken olumsuzluğa kapılmaktan korkuyorum.Ben hayatım boyunca fedakarlık çok yaptım ve ben kaybettim...
Bir gün bir yerde dur demek zorundasınız. Haklıyken sesinizi çıkarmazsanız ne zaman çıkartacaksınız? Torununu çocuğu gibi sahiplenip alıp götürücem benle kalsın diyen akıl hastası kayınvalideler var, ya sizinki de bunu yaparsa? Diğer yanağı mı döneceksiniz? Sizin anneniz yapsa, eşinizin konuş annenle demesine bile gerek kalmaz değil mi hemen halledersiniz. Kusura bakmayın evlilik denge işidir ve bu denge en başta kurulmalı. Kocamla aram bozulmasın, kocam kızmasın, kocamın huzuru kaçmasın... O değerli de siz değil misiniz, onun huzuru önemli de sizinki değil mi? Yapan annesi, bi zahmet onun adına utansın da yapma desin.Eşime güvenmemek değil.Sadece korku...Tekrardan bir tramva yaşamak hayatımı tekrardan düzeltmişken olumsuzluğa kapılmaktan korkuyorum.Ben hayatım boyunca fedakarlık çok yaptım ve ben kaybettim...
Bakın burada tecrübeli kadınlar var. Siz her ne kadar savunsanız da yanlış yapıyorsunuz. Ben 14 yıl sonra eş ailesi ile bütün ilişkimi kestim görüşmüyorum. 14 yıl boyunca aramız bozulmasın, eşim mutlu olsun, sorun çıkmasın diye çok sesimi çıkarmadım, ufak tefek şeyleri tolere ettim. Sonuç olarak aynı noktaya geldik. Eşimle çok büyük kavgalar ettik. Alttan aldığınız her şeyin altında kalırsınız. O yüzden açık sözlü olun, istemediğiniz bir şeye hayır diyin, karşı çıkın, hakkınızı arayın. Siz sustukça üstünüze gelirler, daha çok cesaretlenirler. Burada yorum yazmanızın nedeni de bu. Başkaları aynı hataları yapmasın. Bu arada benim kv görümceler evimi karıştırmak eşyamı almak bu tür şeylere cesaret edemezler.Eşime güvenmemek değil.Sadece korku...Tekrardan bir tramva yaşamak hayatımı tekrardan düzeltmişken olumsuzluğa kapılmaktan korkuyorum.Ben hayatım boyunca fedakarlık çok yaptım ve ben kaybettim...
Söyliceksin direk. Özel eşyalarım nerde bana neden sormadınız kullandığım eşyaları neden götürdünüz? Lütfen geri alabilir miyim bidaha eğer bişeye ihtiyacınız olursa bana söyleyin. Eğer kullanmıyosam veririm elbette. Bukadar net eşinin yanında söylersen daha iyi olur. Lafı çeviremez en azından.Herkse selam .Yakın çevremle paylaşamadığım sırf eşimin annesini kötü göstermemek için,ve ve içimi döküp en azından sizlerinde tecrübelerine dayanarak önerilerinizi de göz ardı etmemek adına üye oldum.
6 aylık evliyim ve apandsit ameliyatı oldum.Bu süreçte eşim çok fazla izin alamadığı için çalıştığı yerden eşimin annesi benimle yaklaşık 2 hafta kalıp evimle ilgili yardımcı oldu sağolsun.Fakat şöyle bir sorunumuz oldu eşimle de paylaştığımda bu durumu oda anlam veremedi ve konuyu aramız bozulmasın diye ve yeni evli olduığumuz için açmadım ama ben çok rahatsızım.Eşimin annesi yatak odamdaki bütün çekmecelerin yerini değiştirmiş bazamın altı dahil!!Ve arayıp bulamadığım özel eşyalarım var.Benden habersiz benim eşyalarımıda kendi evine götürmüş''siz kullanmıyosunuz bunu'' diyerek. Mutfağımda bir sürü kırılan tabak çanak ve mutfağımda da yeri değişen çok fazla eşyam var.İçimi dökmek adına sizlere soruyorum en azından fikir verebilirsiniz.Ben bu konuyu çok kafaya taktım özellikle hastalığım sürecinde nasıl bu durumu kayınvalideme açabilirim?Açmalı mıyım?Hangi dille söylemeliyim?Bu durumu yaşayan var mı aramızda?Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Kadın biçti bizi görmedin miAy kadına niye yüklendiniz bu kadar ya
Bu çok saçma polyanna böyle degilki o olumsuzda olumluyu bulup kendini iyi hissetme sanatı o diğer insanların toksik tavırlarını çekmek üzerine kurulu birşey değil onu siz yanlış uyarlamışsınız kendinize .Böyle sağ yanağa vurana solu çevir ile polyanna değil sefiller romanı gelir akla Victor Hugonun .Kayınvalide izle konuşup eşyalarınızı geri alın .Yada unutun gitsin madem mizaciniz öyleBöyle bi mizaca malesef sahip değilim.Biri tokat atsa kafamı çeviririm bana herkes polyana diyor malesef.İnsanları kendimden çok düşünüp önemsediğim için sesimi çıkaramıyorum.Eşime söyledim eşim soracak ama bu konuyu 1 haftadır çok kafaya takmış durumdayım geceleri bile takmaktan uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?