Kayınvalidem evimi karıştırıyor

oha artık yanı bunu esın de dert etmıyorsa sız uc kısılık bır evlılık surduruyorsunuz demektır. Cok cıddı ve sert bır dılle tepkını ve sınırını kıyman lazım. Özel eşyalara dokunmak nedır karı koca arasındakı. Mahrem dıye bır sey var. Bunun ıcın esıne de sert bır sekılde ıfadenı belırt.

Çıkaranlar banlanmıyor da, üslubunca cevap verenler banlanıyor. Ne diyim bilemedim
Oluyor öyle şeyler abajs hepsini okumadım ama sanırım konu sahibide sessiz kalmamış bilmiyorum okumadım dediğim gibi

Aynen maalesef ben okudum da asla kötü bir yorumu yoktu içim acıdı kıza vallahi
Böyle böyle ses çıkarmayı öğrenir belki sanalda bile eziliyor valla bende üzüldüm yazık

Bence yeni evlisin ve nasıl başlarsa öyle gider önce kayınvalidenle bu konuyu normal bir şekilde konuş durumdan rahatsız olduğunu nazikçe belirt yok anlamazsa tekrarlanırsa ciddi bir dille konuş ve eşinede durumu anlat aramız bozulmasın diye korkacak birley yok çünkü orası senin evin ne demek evin içinde özel eşyalarını bulamamak hiç hoş değil tavrını koymalısın

Zaten gördüğüm için aldığını biliyorum.Eşya kaybolsa nasıl suçu durduk yere kayınvalideme yükleyebilrim.Yargsızı infaz yapamam kimseye
E madem gördünüz sormadınız mı benim eşyalarımla ne yapıyorsunuz diye?
Geri getirin bana lazım deyin eğer o zaman söyleyemediyseniz, yok ben kalp kıramam derseniz daha çok üzerler sizi haberiniz olsun.

E madem gördünüz sormadınız mı benim eşyalarımla ne yapıyorsunuz diye?
Geri getirin bana lazım deyin eğer o zaman söyleyemediyseniz, yok ben kalp kıramam derseniz daha çok üzerler sizi haberiniz olsun.
Yazdığınızın aynısını yazanlara cevabı verdim yorumları okursanız cevabımı görürsünüz.Teşekkür ederim yorumunuz için

Oluyor öyle şeyler abajs hepsini okumadım ama sanırım konu sahibide sessiz kalmamış bilmiyorum okumadım dediğim gibi
Her hangi bir kötü sözüm yada alaycı tavrım olmadı.Laf sokmaya çalışana lafımı soktum.Ama şunu anladım bu sitede eski üyeler kayırılıyor.Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış...

Benim kv yatak odama girmez kapidan alacagini alir verecegini verir iceri girmez..ama son geldiginde oturma odamin koltuklar sehbalar herseyin yerini degistirmis cocugumun ne kadar oyuncagi varsa cop poşetine doldurmus bir tane bile bırakmamış haliyle sakin kalamadim ve rahat batti herhalde ne ugrasiyon evle dedim simdilik dursun sen gidince eski haline getirecem dedim biraz utandi cok üstüne gitmek istemedim ama sessizde kalamdim..seninki baya ileri gitmiş ben olsam büyük olay cikarirdim

Ay kadına niye yüklendiniz bu kadar ya
Çünkü burada aynı üye her konuya "yeni üye" diye yazıp, ortalığı karıştırmak için uğraşıyor. Sanki kendisi eskiden "yeni üye" değildi. Mune defalarca dedi "inanmadığınız konuyu, konu sahibini şikayet edin, araştıralım" diye ama bazıları gerçekten takıntılı.

Site kuralları dahilinde herkese gereken işlem yapıldı

Hakedene hakettiği şekilde davranmayı öğrendiğiniz zaman çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Ben de ilk evlendiğim sene benzerlerini yaşamıştım anlıyorum, artık herkese hakettiği ve bana davrandığı kadarım.

Şu aşamada bişey yapamazsınız çünkü haklıyken haksız duruma düşersiniz. Eşinize bunun ilk ve son olması gerektiğini ve sadece eşiniz için sessiz kaldığınızı özellikle belirtin. Tekrarı olursa gereken cevabı vereceğinizi söyleyin , bilsin.

Kullanmıyorsun dediği şeyleri" sen görmüyorsun ama kullanıyorum" diyin.
Eşyaların yerlerini değiştirdiği zaman "anne değiştirme düzenim bozuluyor sonra bulmakta zorlanıyorum" diyin. Sakince söylerseniz kavga olarak da algılayamayacağı için eline koz vermemiş olursunuz.

Ayrıca eşinize karşı da bi güvensizliğiniz olduğunu sezdim. Özellikle bu konuları eşiniz yokken konuşmamaya çalışın ki oğluna farklı anlatmasın.

Teşekkür ederim yorumunuz için.Anladığım şey şu eski üyeler yeni üyelere karşı kayırılıyor.Resmen bana demediklerini bırakmadılar ceza alan ben oldum şaka gibi.
Sizi anlayabiliyorum. Konunuza yorum yapacak olursam da lütfen sessiz kalmamayı bir şekilde öğrenin.
Ben eşimle ilişkimiz ciddiye bindiği andan itibaren çıkan sorunlara normalde vereceğimden çok daha fazla tepkiler verdim. Normal tepkiler verdiğimde de yadırgamasın diyeydi. Kaybetmekten korkmayın ne olur, üzülen ve ezilen siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…