Kayınvalidem gelinlik

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
432
56
48
Kayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi

Kayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi

Niye başkasının gelinliğini giyesin? Gerekirse 2 ay, 3 ay geç evlen, para konusunu halledin, kendi içine sinen gelinliği giy. Öyle içine sinmeyen şeyleri başkasının keyfi için yapma.

Niye başkasının gelinliğini giyesin? Gerekirse 2 ay, 3 ay geç evlen, para konusunu halledin, kendi içine sinen gelinliği giy. Öyle içine sinmeyen şeyleri başkasının keyfi için yapma.
Kayınvalidem ben ona bir şey söylemedigim halde bana gelinlikle çektiği videoyu silmiş bana attığı mesajlardan ben ağzımı bile açmadım ama nişanlım asla olmaz begense de olmaz bizim paramız mi yok falan deyince annesi de benim soylettigimi sandı kesin

Ben olsam başkasının gelinliğini en başta giyio denemezdim ne alaka ? Madem uzuleceksin neden deniyorsun ki. Amaç belli yani🤷🏻‍♀️

Son düzenleme:
Ben kırmamak için giydim nişanlım da annesine asla olmaz ben alırım falan demiş annesi de benim dedirttigimi sandı
Olayin gerisi belki zaten ben en başını soyledim. Amaç belli kırmamak için de giymeyecektin. Sen beğenirsem olur sinyali vermişsin. En başta denememe gerek yok diyecektin. Senin dedirttigini sanması önemli değil zaten demesede sen diyecektin denedim ama giymem diye bı fark yok.

Olayin gerisi belki zaten ben en başını soyledim. Amaç belli kırmamak için de giymeyecektin. Sen beğenirsem olur sinyali vermişsin. En başta denememe gerek yok diyecektin. Senin dedirttigini sanması önemli değil zaten demesede sen diyecektin denedim ama giymem diye bı fark yok.
Denedim ama iki güne evlenmiyorum denedim teşekkür ettim çıkardım

Hâlâ eğitimli ancak iş beğenmeyen, Ekim 2022 de evlenmeyi düşündüğünüz erkek arkadaşınızla mı berabersiniz ?

Nişanlınız sonunda bir işe girip, çalışmaya başladı mı ?

Denedim ama iki güne evlenmiyorum denedim teşekkür ettim çıkardım beni
Hâlâ eğitimli ancak iş beğenmeyen, Ekim 2022 de evlenmeyi düşündüğünüz erkek arkadaşınızla mı berabersiniz ?

Nişanlınız sonunda bir işe girip, çalışmaya başladı mı ?
Evet işe başladı çok oldu

Gelinliği giymişsiniz, beğendin mi demiş susmuşsunuz. Siz susup üzülürken sizin yerinize nişanlınız konuşmuş. Sanki onu doldurmuş gibi olmuşsunuz bu durumda. Eğer istemediğiniz şeyleri açıkça söylemeyi öğrenmezseniz çok sorun yaşarsınız benden söylemesi
İstemediğimi söylediğim an kusuyorlar ve bilmiş sunuda söyledim nişanlıma eğer paraları yoksa giyerim dedim

Başkasınin dediginiz kim mesela evdeyken birinden felan mi getirmesini istedi

Sizin denemeniz Faso kadın da o zaman der giysin bunu diye :) kırmamak için giyip eşiniz olacak kişiye annesine laf mi söylettiniz😀peki 2li oynamış gibi olduğunuz için kadın da tavır almış
Hayır ben gelinlik giydim vah vah nasıl olur ben giymem demedim paraları yoksa giyerim dedim nisanlimda sacmalamq ne diyorsun başkasının gelinliğini begensen bile giyemezsin yenisini almak zorundayız dedi bana bununda annesine söyledi ben demedim beğenmedim olmaz diye

Denedim ama iki güne evlenmiyorum denedim teşekkür ettim çıkardım
Bence deneyebilirsiniz ne var belki beğeneceksiniz ya da şırasını değiştirip giyeyim diyeceksiniz.
Bir gelinlik için kaç metre kumaş kaç metre tül harcanıyordur sürekli yenisini diktirmeye gerek yok bence.
Ben denemenizde sorun görmedim ama içinize sinmezse sizin düğününüz Hayır demeniz çok normal beğenmedim demeniz çok normal.
Bırakın sizin düşünceniz sansın istemiyorsam istemiyorum demektir dediğinizi anlasın kayınvalide

Back
X