Kayınvalidem gelinlik

Kayınvalidem ben ona bir şey söylemedigim halde bana gelinlikle çektiği videoyu silmiş bana attığı mesajlardan ben ağzımı bile açmadım ama nişanlım asla olmaz begense de olmaz bizim paramız mi yok falan deyince annesi de benim soylettigimi sandı kesin
Amann bırakın küssn kendi yine konuşur. Nişanlınz ne güzel konuşup geri püskürtmüş annesini. Bide yani başkasının gelinliğini niye deniyorsnz ki yani ne gerek öylesine meraktan bile denenmez yani arkadaşım yakınım olsaa anca denenir kv zoruyla olacak iş mi ?

Hâlâ eğitimli ancak iş beğenmeyen, Ekim 2022 de evlenmeyi düşündüğünüz erkek arkadaşınızla mı berabersiniz ?

Nişanlınız sonunda bir işe girip, çalışmaya başladı mı ?
Kız neleri hatırlıyorsun öyle maşallah subanallah 🧿🧿 Ben alışverişe gidip otoparkta alışveriş fişini göstermeyip( alisveris yaptigimi unutarak) paşa paşa ücret ödediğimi bilirim 🤣🤣🤣🤣 saf mıyım ne 🤣🤣🤣🤣

Hayır bana neden tavır alıyor her hafta tavır alicak bir şey buluyirlar gelmesen kusuyorlar oturmasam kusuyorlar nişanlım sinirli olsa benden biliyorlar
Bir duruşun olsun kuzum, sana bunları teklif etmeye bile cesaret edemesinler. Şimdi böyleyse evlendikten sonratepene çıkarlar. Mesafe candır..

Ben kırmamak için giydim nişanlım da annesine asla olmaz ben alırım falan demiş annesi de benim dedirttigimi sandı

Kırmamak için denedin madem kırmamak için giy gerçekten de.
En başta başkasının gelinligini giymem biz bütçemize ve zevkimize uygun bir seçim yaparız siz hiç dert etmeyin deyip kenara çekişmeliydiniz.
Cici gelin olcam diye kaynanalarin kalbini bu kadar önemseyerek davranıyorsunuz. Alın şimdi kadın paramparça oldu.
Kadin haklı cok haklı!

Kayınvalidem ben ona bir şey söylemedigim halde bana gelinlikle çektiği videoyu silmiş bana attığı mesajlardan ben ağzımı bile açmadım ama nişanlım asla olmaz begense de olmaz bizim paramız mi yok falan deyince annesi de benim soylettigimi sandı kesin
Sen buna bu kadar yüz verirsen düğünü de evin önünde yapar. Küserse küssün, silerse silsin videoları haddini bilsin önce çok üstüne düşme aman eşimin annesi diye tepene çıkar nahif birisin çünkü belli

Back
X