Artık bakıcılık durum olmadığına büyük olan okula başladığına göre kalmasına gerek yok(!) Öbür çocuk doğunca işe dönülmesi gerektiğinde bakması için çağrılır, şimdilik gitsin. Aslında konu sahibine hak verebilirdim;ama kaynana çocuk bakarken bu durum sorun olmuyor muydu ki işi bitince artık gitsen moduna girilmiş. Ben üzüldüm. Ben olsam ne toruna bakarım ne kalırdım.Cocuklarina baktirip sonra cocuklar okul cagina "Biz artik özel hayatimizi istiyoruz" diyenlerdensiniz galiba. Madem istemiyorsunuz bundan sonra cocuk felan baktirmayin isinizi kendiniz görün..ona göre mesafe ayarlarsiniz.
Artık bakıcılık durum olmadığına büyük olan okula başladığına göre kalmasına gerek yok(!) Öbür çocuk doğunca işe dönülmesi gerektiğinde bakması için çağrılır, şimdilik gitsin. Aslında konu sahibine hak verebilirdim;ama kaynana çocuk bakarken bu durum sorun olmuyor muydu ki işi bitince artık gitsen moduna girilmiş. Ben üzüldüm. Ben olsam ne toruna bakarım ne kalırdım.
Maaşını verdiklerini hiç sanmıyorum kv leri çantada keklik sanıyorlarEh insallah o zaman kadina ise gidip gelir gibi maas da veriyorlardir. Kendi cevremdede görüyorum böyle aile büyükleri "ise yaradiklari" süre yanlarinda tuttup, sonrada itekleyeni. Bir tanesi hatta cocuga söyletmisti "biz artik yatili misafir istemiyoruz" diye. Kastettigi ona 6 sene bakan babaannesi
Aynı şeyi düşündüm.Çocugunu büyütürken aynı rahatsızlığı duymamıştır çünkû ihtiyacı vardı.Maaşını verdiklerini hiç sanmıyorum kv leri çantada keklik sanıyorlar
Yazık ya köprüyü geçene kadar sonrası nankörlük
Öyle olması gerekiyor gün gelir yine muhtaç olma durumu olurAynı şeyi düşündüm.Çocugunu büyütürken aynı rahatsızlığı duymamıştır çünkû ihtiyacı vardı.
Ben iki kızımıda bakıcılarla büyüttüm.
Hala daha ilk bakıcımı arar sorarım gelip gider falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?