İkinci çocuğa baktıracakmış yalnız.Tam da kayinpederin vefat ettigi donemde cocugunuza baktirmak icin kayinvalideyi evinize alirsaniz boyle başınıza kalir iste. Paraya kıyıp bakici tutmaniz lazimdi. Geçmiş olsun, kadin evi kendisinin saniyor artik. Baya sert cikmaniz , arayi falan bozmanız lazim kurtulmak icin. Ona da eşiniz yanasmaz zaten, esinizle de araniz bozulur sonuc olarak
Oldu canım 1 ay sonrada yüzsüz yüzsüz anneciğim çocuğuma gel bak desinTam da kayinpederin vefat ettigi donemde cocugunuza baktirmak icin kayinvalideyi evinize alirsaniz boyle başınıza kalir iste. Paraya kıyıp bakici tutmaniz lazimdi. Geçmiş olsun, kadin evi kendisinin saniyor artik. Baya sert cikmaniz , arayi falan bozmanız lazim kurtulmak icin. Ona da eşiniz yanasmaz zaten, esinizle de araniz bozulur sonuc olarak
Diyemez işte. Ben olsam asla evime gelmesini istemem, ama bu sebeple cocuk da baktirmam yani. Hem karnim doysun hem pastam dursun istiyorlarOldu canım 1 ay sonrada yüzsüz yüzsüz anneciğim çocuğuma gel bak desin
Ama aralarında bi sorun yokmuş ki neden asla evine gelmesin sonuçta oğlu torunu varDiyemez işte. Ben olsam asla evime gelmesini istemem, ama bu sebeple cocuk da baktirmam yani. Hem karnim doysun hem pastam dursun istiyorlar
Kayınvalidem bakıyordu çocuğuma. 1.5 yıldır kayınvalidem bizde
İlk çocuğum şuan okula başladı yani bakım amacı gibi bir durum da yok
Kısa bir süre sonra gidecek aslında. Ben çalışmaya başlayınca geri dönecek
Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Madem izinlisin kv iş yaptır, yorulsun iki üç gün üst üste yaptır. Annecim sen yapıver ben kendimi kötü hissediyorum de. Daha az gelir.. sonrasına bakıcıyla devam edersiniz. Anne canın sıkılınca hep gel dersin..Merhaba arkadaşlar, 7 yıllık evliyim. Çalışıyorum normalde. Şuan doğum iznindeyim hamileyim. Kayinpederim geçen yıl vefat etti. Kayınvalidem bakıyordu çocuğuma. 1.5 yıldır kayınvalidem bizde. Arada kendi evinde de kalıyor. Evdeki tüm işleri ben yapıyorum. Ev düzenimin bozulmasından hoşlanmayan biriyim. 9 aylık hamileyim. Sabah kalkıyor kahvaltı yapıyor, uzanıp TV seyrediyor. Evine gidiyor. Akşam dönüyor, yemek yiyor uzanıp TV seyrediyor. Ben kendime ait bir alan hissedemiyorum. İlk çocuğum şuan okula başladı yani bakım amacı gibi bir durum da yok. Eşimle bu durumu konuştum. Annesiyle konuştu. 3 gün kendi evinde kalıp tekrar aynı düzene döndü. Bana zararı dokunan laf sokan biri değil ama sürekli onunla yaşamak istemiyorum. Kısa bir süre sonra gidecek aslında. Ben çalışmaya başlayınca geri dönecek. Sizce ben hormonlar filan abartıyor muyum? Siz olsanız nasıl bir çözüm yolu bulursunuz?
Bu detayi keske konuda belirtseydiniz. Eşinizle tekrar konusun o da net olarak konuşsun annesiyle olmuyor böyle desinÇocuğumuzun bakıcısı vardı esasen. Çocuğa o bakmıyordu. Geçen yıl yaşadığımız yere yerleştiler. Haliyle ben bakarım artık dedi. İşimizi görme gibi bir durum yok yani. Çocuğa 3 gün öğlene kadar bakıyordu sadece. Eşi vefat edince yalnız kalmak istemedi. Önce gündüz kendi evinde akşam uyumaya bize geliyordu. Sonra baktım işler değişti. Tabi yeni bebek durumunu eşimle konuştum. Bu şekilde olacaksa bakmasın dedim. Eski bakıcımızla devam ederiz dedim. O da annesiyle konuştu. Dediğim gibi 3 gün evine gidip yine geri geldi. Ben çözüm önerisi ve fikri olan arkadaşlardan yorum istiyorum.
Asla gelmesinden kastim, oyle istedigi vakitte kendi evi gibi gidip gelemez. Misafir olarak esim de varken gelsin oglunu torununu gorsun gitsin mesela. Eve alip , evi ona tesim edip cocugu birakip, sonra da gelmesin demek coook sacmaAma aralarında bi sorun yokmuş ki neden asla evine gelmesin sonuçta oğlu torunu var
Tamam çocuğa bakmadığını farzedelim yinede asla gelmesin demek bana göre saygısızca
Şuan doğurmak üzere hamile bir kadınım. Biraz da yorgunum. Maddi olarak hiç bir sıkıntım yok. Bakıcı masrafı gibi bir endişem de yok. Eski bakıcımız da eşimin akrabasıydı.Güveniyorduk yani. Buraya döndükleri için bakmak istedi. Hayır bakamazsın diyemezdim kendi torunu sonuçta... sabah gelip bakıyor sonra evine gidiyordu. Genelde biz onları sürekli akşamları ziyaret ederdik. İşte bu vefat olayı olunca evde yalnız kalamıyorum dedi. Anlayışla karşıladım. Sadece akşamları gelip kalıyordu önce... İşte sonra böyle olduk. Kırmak da istemiyorum kötü birisi asla değil. Sadece bunaldım sanki. Hormonal mi diyorum acaba. Ona da üzülüyorum gerçekten ama her gün kendi annemi evde görsem bunalırım. Biraz sakinliği, kendi alanımı seven biriyim.Bu detayi keske konuda belirtseydiniz. Eşinizle tekrar konusun o da net olarak konuşsun annesiyle olmuyor böyle desin
Kendi istesin istemesin farketmez. Birine minnet edip isinizi gordururseniz o da bunun karsiligini alir. Bu duzenn degismesini istiyorsaniz kayinvalidenize hiçbir sekilde cocuk baktirmayacaksiniz. 2.cocugumuza bakici bakacak deyip kestirip atacaksiniz. Hem kayinvalidenize baktirip hem uzak durmasini beklemeyinÇocuğumuzun bakıcısı vardı esasen. Çocuğa o bakmıyordu. Geçen yıl yaşadığımız yere yerleştiler. Haliyle ben bakarım artık dedi. İşimizi görme gibi bir durum yok yani. Çocuğa 3 gün öğlene kadar bakıyordu sadece. Eşi vefat edince yalnız kalmak istemedi. Önce gündüz kendi evinde akşam uyumaya bize geliyordu. Sonra baktım işler değişti. Tabi yeni bebek durumunu eşimle konuştum. Bu şekilde olacaksa bakmasın dedim. Eski bakıcımızla devam ederiz dedim. O da annesiyle konuştu. Dediğim gibi 3 gün evine gidip yine geri geldi. Ben çözüm önerisi ve fikri olan arkadaşlardan yorum istiyorum.
Ben bunun minnet olduğunu düşünmüyorum. Zaten bakıcısı olan bir çocuk. Kendi torununa bakmak istedi. Kalkıp hayır bakamazsın desem eşimle de sorun yaşardım. Sonuçta vefat olayını ve bu duruma dönüşmemizi tahmin edemezdim.Kendi istesin istemesin farketmez. Birine minnet edip isinizi gordururseniz o da bunun karsiligini alir. Bu duzenn degismesini istiyorsaniz kayinvalidenize hiçbir sekilde cocuk baktirmayacaksiniz. 2.cocugumuza bakici bakacak deyip kestirip atacaksiniz. Hem kayinvalidenize baktirip hem uzak durmasini beklemeyin
Tek çözüm acikca konuşmak kalıyor . Ya suratinizi asacaksiniz ya da açık açık ben evde yanlız kalmak istiyorum lohusa bunalımındayim deyin eşiniz daha sık ziyarette bulunsun sizde bence bakıcı çağırın muhakkak bir daha hiçbir konuda destek kabul etmeyin .Çocuğumuzun bakıcısı vardı esasen. Çocuğa o bakmıyordu. Geçen yıl yaşadığımız yere yerleştiler. Haliyle ben bakarım artık dedi. İşimizi görme gibi bir durum yok yani. Çocuğa 3 gün öğlene kadar bakıyordu sadece. Eşi vefat edince yalnız kalmak istemedi. Önce gündüz kendi evinde akşam uyumaya bize geliyordu. Sonra baktım işler değişti. Tabi yeni bebek durumunu eşimle konuştum. Bu şekilde olacaksa bakmasın dedim. Eski bakıcımızla devam ederiz dedim. O da annesiyle konuştu. Dediğim gibi 3 gün evine gidip yine geri geldi. Ben çözüm önerisi ve fikri olan arkadaşlardan yorum istiyorum.
Çoğunlukla sizin gibi düşündük1.5 yıldan sonra veryansın ederseniz yanlış anlaşılırsınız tabiki.Başında kabullenip sonradan rahatsız olunca haliyle kayinvalidenizi çıkarınız için kullandığınızı düşündüm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?