Kayınvalidem her gün evime geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız. Bende istemem kendi evimde melekte olsa bir kayınvalide. O zaman ikinci çocuğu yapmayacaktın. Yada baştan ilk çocukta bakım için ondan faydalanmıcaktın. Maaşlı çalışan dadı değil o kadın da akşam olunca gözün görmesin gündüz gelip işime yarasın diyemezsin. Diyebilmen için gerçekten maaşli çalışan bul parasını öde, kayınvalideye de özel alanımı istiyorum de.

Öyleyse en başında kabul etmeyecektiniz işiniz bittikten sonra gitmesini beklemek nereden baksan kullanmak oluyor çünkü.

1 buçuk yıldır sizde kalıyormuş. Doğum olunca yine gelecekmiş. Şunun şurasında 2-3 hafta kalıyor anladığım kadarıyla. 2-3 hafta idare ediverin siz de. Kırmayın boşuna.

Zaten böyle bir durum olmasa, ben yıllarca çocuğa baktırıp kayınvalidemi evde istemesem bu durumu eşimle konuşabilir miyim... 6.5 ay zaten hamileyken çalıştım. Sonra da karnım burnumda tüm gün yemek temizlik bulaşık çamaşır, kızımla ilgileniyorum bir yandan. Keyifle yapıyorum tabiki ama akşam oluyor, kayınvalidem yemeğini yiyor, kumandaya sarılıp ayaklarını uzatıp günlük ne izliyorsa onu açıp yatıyor. Ben 40.haftama girdim. Rahat hissedemiyorum kendi evimde. Eşim de hak verdi konuştu zaten ama dediğim gibi 3 gün gitti geri geldi... Ben onu kırmak istemediğim için fikir istedim. Eşimle yeniden konuştum dün akşam. Zaten ilk 5 ay iznim var. Yaşına kadar ücretsiz izne ayrılırım. Sonra da müsaitse eski bakıcımız bakar 2 yıl ya da başka birini bulurum artık. Zaten kayınvalidem baktığında da kızım 3 yaşındaydı. Şuan 4 yaşında anaokuluna başladı.En kötü ihtimalle kreşe verebilirdim onu. Geçen yıl hayır bakamazsın desem art niyetli gözüyle bakardı bana hem eşim hem kayınvalidem. Babannesinden çok kim sevebilir onu, zaten kısa süreli çalışıyorsun, sadece başında duracak dedi eşim. Aynen dediği gibiydi zaten başta. Sabah gelip bakıyordu akşam biz onların evine gidiyorduk. Pasta börek yapardım sohbet ederdik filan iyiydik yani. Şuanda da aramızda kötü bir söz,laf sokma vs yok. Ben bunaldım sadece bu kadar yakın olmaktan. Kullanma durumu olduğunu da düşünmüyorum. Ben en zor zamanları göğüslemişim onun bakımına ihtiyacım yoktu. Emri vaki yaptı bize.

Mune konuyu kapatabilir miyiz? Cözüme ulaştığımıza göre daha fazla bildirim almak istemiyorum. Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…