Canım başlık yanlış olmuş

"Kayınvalidemle konuşamadım" olmalıydı bence. Baksana seni dinlememiş bile çekmiş gitmiş.Ben olsam arkasından seslenirdim "Sen beni insan yerine koyup benimle konuşmadan çekip gidiyorsun ya hani bidaha bu eve hangi yüzle gireceksen en azından o yüzünle bana cevap ver anne" derdim.
Ben Kv falan misafir kalırken Kv sabahın 6 sında uyandığı için ona tembih ettim "anne sakın ama sakın bana iyilik olsun diye çay yapma" dedim çünkü kv yemek de yapmayı beceremz çay da yapamaz.
Eşim kardeşi kp hep kendileri idare etmiş yıllarca.Neyse.
Bir sabah saat 8 de burnuma çay kokusu geldi yataktan aniden bir kalktım baktım ocakta çaydanlığın üstü bir tarafta altı yanıyor, çaydanlığın altı öbür tarafta ayrı yanıyor anneme (kv) seslendim "Anne bu ne? Ben sana sakın çay yapma elleme demedimmi? Sana rica etmedimmi? Neden böyle yapıyorsun" dedim.
Kv hemen "ben iyilik olsun diye yaptım" falan diye bişeyler geveledi. "İyi o zaman bundan sonra sen hep iyilik yap ben ne çay ne yemek yapmayacağım oturur hepsini sen yap al sana bol bol iyilik yapma fırsatı" dememele birlikte Kv çaydanlığı alıp bahçeye götürüp döktü getirip yıkadı vs. "Tamam kızım ben bidaha ellemiycem al sen yap" dedi.
O zaman biraz sinirlendim ama sonra öyle kv alttan alınca kadına üzüldüm sert tepki verdim diye ama iyi oldu yoksa aklı başına gelmeyecekti.Bir daha da o oldu elini bişeye sürmedi.
Eşime gidip anlatsa benim de oğlunun da yüzünü göremezdi bunu iyi biliyor kendisi.
En başında oturup konuştum ben kv ile.
Sonradan konuşulmuyor canım.Anlamıyorlar maalesef.