Kayınvalidem ile oturmak istemiyorum artık

Rafhcrmh

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
657
962
53
Korkum aileden birinin okuyup görmesi

Ben 3 aylık evli 2 aylık hamile 22 yaşında bir kadınım Kocam beni bilmezken ona aşık oldum. Sonra o beni gördü ve tanışmak istedi. 1 hafta içinde nişan 4 ayda düğün oldu evlendik. Tek erkek çocuk babası yok annesiyle yaşamamı istedi. Tek şartım bu dedi. Bende kabul ettim yapabilirim sandım. Ama evliliğim zor geçiyor ilk günden beri alışamadım eve Her şey kayınvalidemin Tüm her şeyi o yapıyor içimden yapmak gelmiyor. Karakteri farklı içine atmaz her şeyi karşıdakine pat diye söyler acıtsa da umrunda değil. Benim aşırı kırılgan yapım var laflarını yiyip yutamıyorum. Eşime sürekli senin sorumluluğun hâlâ bende beni gösterip bu sana napıyor ki diyor? Baba evine gittim geçen gün 3 ayda 11 kilo verdim ve hamileyken. Eşim annesi kilo verdiğim için seviniyor ama babam annem bu halin ne diyip üzüldü.Kendi ailem çok kötü ona göre kimseye sıkıntını anlatma dedi dedi iyice doldum. İyi yanları da var ama artık göremiyorum sonra başıma kakıyor ben iyilikten başka naptım diye. Babama sıkıntımı söyledim anneme de çok üzüldüler. Annesi hep bu ev benim bu araba benim sen beni kabul etmedin ben seni kabul ettim diyordu.Şimdi tek istediğim karşılıklı iki daireye çıkmak ama eşim annem diyor başka bir şey demiyor. Annem aynı şeyleri zamanında yaşadığı için gitme bitir evliliği çözüm yok dedi ama babam git bu hayatı sen seçtin unutma hep arkandayım dedi. Eşimle konuştum çok bağırdık ikimizde ağladık ama annemi ne olursa olsun bırakamam en hassas noktam diyor. Bana alış mücadele et diyor. Tek istediğim küçük ama bana ait evdi. Şimdi eşimin yanındayım. Annesi ablama beni öyle kötülemiş ki ablam gitme dedi eşime anlatıyorum sinir haliyle söyledi diyor. Ve en önemlisi şuan aşeriyorum ama söylemiyorum sonra diyecekler ki canın şunu istedi gittik aldık gerçekten napıcam . Eşim o zaman ayrı evi iki sene sonra düşünürüm dedi bütcem yok dedi ama daha büyük araba alacak

Son düzenleme:
Hayatı çok hizli yasamissiniz. Beş ayda evlenip çocuk yapmak büyük cesaret. Bunlari söylemek size tabi ki fayda saglamayacak ama okuyan ve bu yolda olan kızlar belki okuyup en azından bir durup düşünür. Melek de olsa kv ile aynı ev çok zor. Aşk gözü kör etmemeli hiçbir zaman. Mantık mutlaka devrede olmalı. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun.

Keske basta kabul etmeseydin karsılıklı evlerde oturma fikrini o zaman söyleseydin belki hersey daha farklı olurdu. Ama esin tek sartım bu demis sende kabul etmişsin simdi ne desen de basta kabul etmeseydin derler. Eşinle annesi dısında bir problemin yoksa, oturup konusun kaynanla. Basta kabul ettim ama kaldıramıyorum birbirimize karsı daha anlayıslı olmayı teklif et baktın yine aynı anneni dinle baska yapcak bisey göremiyorum ben bu durumda.

Yani neden hemen çocuk yaptinız ki? Eşiniz size değer vermiyor. Aileniz de arkanızdaymış. Eşinizle konuşun ya başka bir eve taşınırız ya da bosanırız diyin ama kararlı olun. Baktınız yaomıyor toplayın eşyalarınızı gidin baba evine. Eve gel falan derse babaniz konuşsun eşinizle gözdağı versin. Hamilesiniz bence çocuğu için de olsa başka bir eve çıkarsıniz insallah.

Evlenmek için çok hızlı davranmışsınız toplam 7 aydır tanıyorsunuz birbirinizi,baştan kabul etmeseydin keşke gerekirse 2 sene beklerdin,eşin o eve girdikten sonra hayatta çıkacağını zannetmem artık ayrı eve o 2 sene 5 senede olur 10 senede olur ama olan sana olur bu süreçte,kayınvaliden eşine karışıyorsa sorumluluğun ben de diye ayrı evede çıksan eşini yine yönetir.

Annen doğruyu söylemiş aslında çözümü yok,babanda arkandayım demiş ama hiç arkanda değil arkanda olsaydı ta en başından izin vermezdi aynı eve yada eve geldiğinde kocana resti çekerdi ayrı ev açıncaya kadar burada kalacak diye.

Aslında size şartlar söylenmiş.
Cahillikle kabul etmiş hızlı yaşamışsınız diyeceğim ama 22yaşında birine cahil denmez.

Taşlanacağım ama bebeği aldırın ve boşanın. Böyle yaşanmaz. Eninde sonunda boşanacaksınız gibi görünüyor.

Benimle beraber forumda kayınvalidesi ile yaşayacak bir kız vardı. Baktım naptı diye ayrılmışlar. Eşi illa annem demiş..Benimki de dedi hep dedi ben kocamı çok seviyorum diye yaparım dedim. Annesinin sözlerini annem söylüyor gibi düşündüm hep ama ağır geldi

Eyni şeyləri mən daha 18 yaşında yaşadım.evlendik 1 ay sonra hamile olduğumu öyrəndim. kvle eyni evde qalırdıq. amma aramızda problemlər yarandı böyük. suya, elektriye hər şeye söz edərdi. eşim də işde olurdu. işdən gələəndə heç nə də deyə bilmirdim ona kefi pozulmasın deyə. sonunda bir gün böyük kavga etdik kvle. babam gəldi məni götürdü apardı. akşam eşim gəldi annemlere babamdan üzür diledi annesi adına. gitti yeni bir ev tuttu və taşındık. kvgil eşimi sildiler. o kadar hekaret pis sözlər dedilər ki ona. yeni bir evə köçsek də huzur kalmadı. hər gün kavga etməyə başladıq rahat buraxmadılar bizi. sonucta senden uzak bebeğimi kaybetdim. ve sonra boşandıkş bu benim yaşadıklarım amma 5 il sonra təkrar barışdıq 1 ildi evliyik. ayrı evdı kalıyoruz.kvemden de uzak ayda 1 gedib görerik o qədərş indi sən düşün. yaxşı qərarını ver

3 aylık evlilikte 2 aylık hamilelik neden ? Şimdi bosan desek çocuk hiç babasıyla aynı evde yasamıxak mı

Kocamla alakalı problemim yok. Çocuk çok istedi bende istedim evde mutlu olurum diyordum ama olmuyor. Sadece ayrı ev istedim ama o da olmayacak ileri de belki. Şuan eve alışmaya çalışıyorum.

Yoldaşıvı sevirsənsə onda biraz səbrli ol. ona başa sal evdə qalacağın təqdirdə daha böyük problemlər yaşayacağınızı. onların qarşısını almaq üçün yaşamamaq üçün yeni bir evə çıxmalı olduğunuzu. sakit başa sal. 2 il sonraya söz verirsə səbrli ol gözlə.təbii ki sevirsənsə

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…