- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.678
- 63
Çocuğa kv baksın kendi çalışsın ben iyisi.aynen oyle. biriyle tanışıyorsunuz ve 5.ay ondan hamilesiniz. yaşlar büyük olsa anlayacağım belki ama bu ne telaş
verecek hicbir akıl bulamıyorum. bebek olmasa çalış derdim şimdi o ihtimal de yok ve bu ailede sağlıklı psikolojide bir çocuk büyütmek neredeyse imkansız
çocuk biraz büyüdükten sonra çalışın ve evleri ayirin bence, siz destek çıkarsanız maddiyatı bahane edemez
hala ayirmiyorsa ve mutsuzsanız boşanmaktan başka çare yok, şanslısınız ki aileniz de yanınızdaymışRafhcrmh
Bana göre şu an yapacak hiçbir şeyin yok. Zaten karnındaki bebekle boşanamaz diye düşünerek ayrılalım tehditlerini yutmazlar. Aynı düzen devam eder.
Şu laftan sonra ve eşinin anasını savunmasından sonra nasıl karşılıklı ev diye düşüyorsunuz ki???? Çekin kapıyı çıkın 22 yaşındasınız çok ezilirsiniz. Hayatınızın en güzel zamanları.Annesi ablama gözümde o bebek yok aldırsın benim oğlumun sağlığı önemli demiş. Eşime diyorum sinir halinde demiştir diyor
Allah allah torunu bile gözünde yok kadının demekki pesss gerçekten de. Aldırmanı eşin istemez zaten değil mi?Annesi ablama gözümde o bebek yok aldırsın benim oğlumun sağlığı önemli demiş. Eşime diyorum sinir halinde demiştir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?