Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Bana komik ve biraz da sevimli geldi açıkçası. Kayınvalide kaç yaşındayım yatalağım bakıcım torun torbam var dememiş kendine sevgili bulmuş. Yaşam enerjisi böyle birşey işte. Üstüne bir de adamı balkondan hediye vermeye girmek için ikna etmiş. Balkona tırmanan yaşlı başlı bir romeo hayal edip edip gülüyorum. Gençliğinde ne canlar yakmıştır sizin kayınvalide kimbilir.

Felçli kaynanamın kocam õldú diye neredeyse bizi suçlarken ve her ihtiyacını bize karsilatirken sex yapması hiç normal değil.cok sex istiyorsa adamı karısından bosatsin, gitsin adamla evlensin, çisli pijamalarini adama yikatsin, sonra sevissinler sabaha kadar. Öyle olmuyor sizin evde yiyelim içelim bizim evde gülelim eglenelim

Telefonda sex yaptığına şahit olmuş konu sahibi. Anne bir büyük olarak gördüğü bir insanın bu hareketi ne kadar normal Allah aşkına.

Gizli gizli kulak misafiri olmuş.
Eminimki "kulak misafiri" olmak isteyen her İnsan anne babasindada olur yani.
Ben şahsen özel konuşmaları dinlemiyorum. Kusura bakmayın ama hepimizin, annemizin, nenemizin yapdığı birşey yani... illah dinlicem dersen kulak misafiri olursun. Kadin cocuk parkinda damardan heroin vurmamış. Yan odada özel bir görüşme yapmış. İçeriği aslında kimseyi ilgilendirmez

Ah kime nasıl şikayet.bu eşimin anası bu da sevgilisi diye mi.ahh rezalet,ağızlarda sakiz

siz sonuna kadar haklisiniz ama o da esinin annesi evlat olarak annesinin son gunlerinde ona sirtini donememis.siz onu gormezden gelin sanki evinizde eskisi gibi 2 kisiymis gibi davranin

Damardan eroini tercih ederdim.

Adam evliymiş yanlız.

Bence komik değil sevimli hiç değil. Altına yapıyor tuvaletini, gelini yıkıyor çişli donlarını, tırnaklarını bile kesemiyor, bi ayağı çukurda, ölüp gidecek artık öteki dünyayı düşüneceğine evli adamla iş pişiriyor. İğrenç midem bulandı.

Canim sen en az 10 konuyu çorba yapmışsın.

Sizi suclamasi ayri konu, evinizde barinmasi ayri konu, cişli donu yikatmasi ayri konu, paranızı yemesi ayri konu... telefon sex yapmasi ayri konu...

Ilk saydığım konularda eşin kizman gereken insan... alip o getirmiş başına. Cişli donu niye yikadin? Başına vura vura yikatmadi yani... sen yapmişsin...

Eee, her gelirini sağlayamayan kadin sex yapmasa insanlığın kökü çürürdü. Baba evinde yapanlar bile var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…