- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
Vişşşşş...
Bence kaynananizin sevgili bulmasi, sex yapmasi filan normal şeyler. Sizin evinize adam almasi normal değil tabiki ama gerisi baya baya normal yani. Felcli diye kadınlığı yok değil.
Sizin hakkınizda dedikodu yapmasi aslinda beni şaşırtmadı bunu hemen hemen her kv yapiyor...
Siz galiba biraz aşırı alingansiniz...
Yillar sonra icinizdeki nefret bence normal değil yani... olan olmuş. Kadinin son aylarıdir zaten bence fazla kasmayin kendinizi
Telefonda sex yaptığına şahit olmuş konu sahibi. Anne bir büyük olarak gördüğü bir insanın bu hareketi ne kadar normal Allah aşkına.
Annen bana surat astı, laf soktu dense kavga çıkıyor annen sanal sex yaptı eve balkondan adam alıyor diyince neler olmuştur kimbilir.Kaynana eve evli erkegi aldi diye,telefonda seks yapti diye siz neden bosanma esigine geliyorsunuz ki?
Gözlerim pörtleyerek okudum valla.allah sabır versin size.Ne cektigimizi Allah biliyor.o yaşadığım şoklar.kendi kulaklarima kendim inanamadim. Konuşmalarını telefona çektim tekrar tekrar dinledim yaşlı kadına iftira mı atıyorum diye.
Ah kime nasıl şikayet.bu eşimin anası bu da sevgilisi diye mi.ahh rezalet,ağızlarda sakizAy ya ben bile çok etkilendim. Böyle bir şeyi asla duymak istemezdim. Ne desem bilemiyorum.
Nasıl böyle bir şey yapmış, siz uyurken eve almış, bir de adam evli.
Ah Allah akıl fikir versin. Ben olsam şikayet ederdim adamı, gizliden eve girdi diye ama kaynananız da çok suçlu Of.
Damardan eroini tercih ederdim.Gizli gizli kulak misafiri olmuş.
Eminimki "kulak misafiri" olmak isteyen her İnsan anne babasindada olur yani.
Ben şahsen özel konuşmaları dinlemiyorum. Kusura bakmayın ama hepimizin, annemizin, nenemizin yapdığı birşey yani... illah dinlicem dersen kulak misafiri olursun. Kadin cocuk parkinda damardan heroin vurmamış. Yan odada özel bir görüşme yapmış. İçeriği aslında kimseyi ilgilendirmez
Adam evliymiş yanlız.Bana komik ve biraz da sevimli geldi açıkçası. Kayınvalide kaç yaşındayım yatalağım bakıcım torun torbam var dememiş kendine sevgili bulmuş. Yaşam enerjisi böyle birşey işte. Üstüne bir de adamı balkondan hediye vermeye girmek için ikna etmiş.Balkona tırmanan yaşlı başlı bir romeo hayal edip edip gülüyorum. Gençliğinde ne canlar yakmıştır sizin kayınvalide kimbilir.
Bence komik değil sevimli hiç değil. Altına yapıyor tuvaletini, gelini yıkıyor çişli donlarını, tırnaklarını bile kesemiyor, bi ayağı çukurda, ölüp gidecek artık öteki dünyayı düşüneceğine evli adamla iş pişiriyor. İğrenç midem bulandı.Bana komik ve biraz da sevimli geldi açıkçası. Kayınvalide kaç yaşındayım yatalağım bakıcım torun torbam var dememiş kendine sevgili bulmuş. Yaşam enerjisi böyle birşey işte. Üstüne bir de adamı balkondan hediye vermeye girmek için ikna etmiş.Balkona tırmanan yaşlı başlı bir romeo hayal edip edip gülüyorum. Gençliğinde ne canlar yakmıştır sizin kayınvalide kimbilir.
Felçli kaynanamın kocam õldú diye neredeyse bizi suçlarken ve her ihtiyacını bize karsilatirken sex yapması hiç normal değil.cok sex istiyorsa adamı karısından bosatsin, gitsin adamla evlensin, çisli pijamalarini adama yikatsin, sonra sevissinler sabaha kadar. Öyle olmuyor sizin evde yiyelim içelim bizim evde gülelim eglenelim
Umarım.sana bı ömür duacı olurum annemi evimize kabul edersen diye konuştu ama ben çok zorlanıyorum.Siz eşiniz için sabredin elbet mükafatını alırsınız inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?