Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Ay konu sahibinin kayınvalidesinin yaptığı normal falan değil kusura bakmayin baya sapkınlık açıkçası belli yasa gelmiş büyüğümüz diye gösterilen bir insanın telefonda sex yapması nedir allah aşkına durumunuza çok üzüldüm inşallah herşey gönlünüzce olur sıkıntılarınız biran önce biter

Sizin evde yiyelim içelim bizim evde gülelim eglenelim bir halk deyimidir. Parasızligi değil ,derdin cefan bana,eğlencen aleme anlamındadır.corba dediğiniz şey de bir konunun başlangıcı gelişimi ve sonucudur. Gerisi..olsun sizinle bu kadar iletişim kurabilecegiz sanırım.tesekkurler fikirleriniz için.

Annen bana surat astı, laf soktu dense kavga çıkıyor annen sanal sex yaptı eve balkondan adam alıyor diyince neler olmuştur kimbilir.
Hahaha iyi de soylememis ki konu sahibi. sonradan ogrenmis esi diye anladim ben. Ki adam inanamamis,neden bu durum bosanmaya sebep olsun

[Bana komik ve biraz da sevimli geldi açıkçası. Kayınvalide kaç yaşındayım yatalağım bakıcım torun torbam var dememiş kendine sevgili bulmuş. Yaşam enerjisi böyle birşey işte. Üstüne bir de adamı balkondan hediye vermeye girmek için ikna etmiş. Balkona tırmanan yaşlı başlı bir romeo hayal edip edip gülüyorum. Gençliğinde ne canlar yakmıştır sizin kayınvalide kimbilir.[/QUOTE]

Yalnız bulduğu sevgili EVLİ BİR ADAMMIŞ....

bu kadın yatalaksa telefonu nerden buluyo. elinemi veriyosunuz al sevgilinle konuş diye öbür adam nasıl bi yokluk çekiyo, yatalak kadınla seks muhabbetleri yapıyo, üstelik evli başka çocuğu yok sanırım, sizin başınıza kalmış. keşke zamanında evlendirseydiniz, bu adamla olmasa bile başkasıyla

Yalnız bulduğu sevgili EVLİ BİR ADAMMIŞ....

valla pek sakin geldiniz bana

neden basmadınız kv ilk konuşmada

anne rahmetli babamla mı konuşuyorsun

s.kmeli sokmalı, öbür taraftan seni mi çağırıyor deseniz yeterdi sanki
Ahahaha alemsin
Bir de aylarca dedektiflik yapmis konu sahibi. Cok guldum konuya. Simdi kaynanam telefonda seks yapsa bana ne ,nesini takibe alicam

Teşekkürler. Ama bazı yorumlardan gördüğüm kadarıyla arsız hırsız ev sahibini bastirirmis. Neredeyse beni suclayacaklar.olsun.allah normal karşılayanlar in hepsine yüksek libidolu aile büyükleri versin normal normal demeyi görürüm ben

Galiba haklisiniz.
İcinizdeki nefret ve kin size zarar... bunu unutmayin...
Kendinizle ve çevrenizle barışmaya çalışın. İyi gelir

Yani ne desem bilemedim.Bende hasta bir kayinvalideyle yasadim .O halde bile bakmak cok zor , ustelik benim sevdigim bir insandi.Sizin kv deyi okuyunca , Allah size sabir versin diyorum .Ben de olsam bu sekilde davranan , sevmedigim bir insani evimde istemezdim.Ne deseniz ,ne yapsaniz haklisiniz.

Hahaha iyi de soylememis ki konu sahibi. sonradan ogrenmis esi diye anladim ben. Ki adam inanamamis,neden bu durum bosanmaya sebep olsun
Valla arkadaşım bu kadından herşey beklenir. O haliyle yaşıyla evli adamı balkonlardan eve sokan kadın oğlunun evliliğini de yıkar inanırım. Konu sahibi anlatmamış o kısmı ama teyzede o potansiyel mevcut. :)

Ya bu deveyi gütmeli ya bu diyardan gitmeli ama böyle bir kadın için ne eşinizle aranızı bozmaya değer ne de boşanmaya.. bence görmemeye duymamaya bir de Allah için sabretmeye çalışın arkadaşın da dediği gibi mükafatlandırır nasıl olursa olsun o yaşlı ve bakıma muhtaç biri

Yaşlılığı da yetti Bize valla.

Teyze son bir gayretle yaptim yaptim,yoksa yarina mezardayim demis herhalde
Gozlerim yasardi gulmekten

Valla ben bu konuyu normal karsilayamayacagim kimse kusura bakmasın midem bulandı özel konuşma yapmış olabilir ama bunu yapacak durumda değil yani sağlığını düşüneceğine demek ki bunları düşünecek istek ve arzusu varmış yani

bence şöyle düşünün. yatalak olmasa enerjik olsa ve sizinle yaşasa herşeyinize karışsa. her hizmetini size yaptırsa. daha iyi olmazdı. en azından yatalak olduğu için almaya mecbursunuz bu yüzden aynı evdesiniz.yani herkesin yapması gereken bir şey. ne kadar kötü olursa olsun. bu insanlık görevidir yardıma muhtaç biri artık o.

Ya ben hala kendime gelemedim. Kaynanamı annemi düşünüyorum Allah’ım sen koru. Böyle bir şeye şahitlik etsem psikolojim bozulur kendimi öldürürdüm sanırım. Çok kötü ya.
Allah kimseyi şaşırtmasın gerçekten çok üzücü, kabus gibi bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…