- 29 Temmuz 2010
- 288
- 272
- 103
Damardan eroini tercih ederdim.
Sizin evde yiyelim içelim bizim evde gülelim eglenelim bir halk deyimidir. Parasızligi değil ,derdin cefan bana,eğlencen aleme anlamındadır.corba dediğiniz şey de bir konunun başlangıcı gelişimi ve sonucudur. Gerisi..olsun sizinle bu kadar iletişim kurabilecegiz sanırım.tesekkurler fikirleriniz için.Canim sen en az 10 konuyu çorba yapmışsın.
Sizi suclamasi ayri konu, evinizde barinmasi ayri konu, cişli donu yikatmasi ayri konu, paranızı yemesi ayri konu... telefon sex yapmasi ayri konu...
Ilk saydığım konularda eşin kizman gereken insan... alip o getirmiş başına. Cişli donu niye yikadin? Başına vura vura yikatmadi yani... sen yapmişsin...
Eee, her gelirini sağlayamayan kadin sex yapmasa insanlığın kökü çürürdü. Baba evinde yapanlar bile var :)
Hahaha iyi de soylememis ki konu sahibi. sonradan ogrenmis esi diye anladim ben. Ki adam inanamamis,neden bu durum bosanmaya sebep olsunAnnen bana surat astı, laf soktu dense kavga çıkıyor annen sanal sex yaptı eve balkondan adam alıyor diyince neler olmuştur kimbilir.
Bana komik ve biraz da sevimli geldi açıkçası. Kayınvalide kaç yaşındayım yatalağım bakıcım torun torbam var dememiş kendine sevgili bulmuş. Yaşam enerjisi böyle birşey işte. Üstüne bir de adamı balkondan hediye vermeye girmek için ikna etmiş.Balkona tırmanan yaşlı başlı bir romeo hayal edip edip gülüyorum. Gençliğinde ne canlar yakmıştır sizin kayınvalide kimbilir.
Ahahaha alemsinvalla pek sakin geldiniz bana
neden basmadınız kv ilk konuşmada
anne rahmetli babamla mı konuşuyorsun
s.kmeli sokmalı, öbür taraftan seni mi çağırıyor deseniz yeterdi sanki
Teşekkürler. Ama bazı yorumlardan gördüğüm kadarıyla arsız hırsız ev sahibini bastirirmis. Neredeyse beni suclayacaklar.olsun.allah normal karşılayanlar in hepsine yüksek libidolu aile büyükleri versinAy konu sahibinin kayınvalidesinin yaptığı normal falan değil kusura bakmayin baya sapkınlık açıkçası belli yasa gelmiş büyüğümüz diye gösterilen bir insanın telefonda sex yapması nedir allah aşkına durumunuza çok üzüldüm inşallah herşey gönlünüzce olur sıkıntılarınız biran önce biter
Sizin evde yiyelim içelim bizim evde gülelim eglenelim bir halk deyimidir. Parasızligi değil ,derdin cefan bana,eğlencen aleme anlamındadır.corba dediğiniz şey de bir konunun başlangıcı gelişimi ve sonucudur. Gerisi..olsun sizinle bu kadar iletişim kurabilecegiz sanırım.tesekkurler fikirleriniz için.
Yani ne desem bilemedim.Bende hasta bir kayinvalideyle yasadim .O halde bile bakmak cok zor , ustelik benim sevdigim bir insandi.Sizin kv deyi okuyunca , Allah size sabir versin diyorum .Ben de olsam bu sekilde davranan , sevmedigim bir insani evimde istemezdim.Ne deseniz ,ne yapsaniz haklisiniz.Merhabalar.
Bir derdim var.hem de çok çok ciddi şekilde hayatımı etkileyen bir dert.hem yazıp rahatlamak hem de belki problemime bir çözüm bulmak ümidi ile buraya yazmaya karar verdim.
12senelik evliyim.cocugum yok,sanirim istemiyorum da.evlendigimde kayınbabam sağdı fakat kaynanamın yarı felçli olması sebebiyle ve tabiki eşimin isteğiyle beraber oturduk.evliligimden 2sene sonra kayinbabam maalesef vefat etti.esim ben kayınbaba ve kaynanamdan oluşan 4 kişilik ailemiz 3kisi kaldı.
Olayın bundan sonrası absurtlesiyor maalesef.kayinbabam ölünce kayınvalidem cildirdi.once aylarca ağladı, dovundu sonra kocasının yokluğunun hıncını bizden çıkarmaya başladı. Özellikle benden.laf sokmalar, gereksiz dedikodular a beni malzeme yapmalar.uzuntusuz tek gunum gecmedi.neleer neler neler.hepsinden ayrı bir derdim var konusu acilir ama lafı uzatmayayim.
Kayinpederim öldükten tam 2yil 5ay sonra bir sabah kayınvalidem in bir telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.kayinvalidem telefondaki kişiye önce bizim evimizde son bir kaç günde gerçekleşen herşeyi anlattı.sonra ise telefonda seks yapmaya başladı. Yani bildiğiniz inlemeli,ah oh çekmeli seks.telefonda.derine ,derine diyerek s.. beni diye inleyerek.yemegini ve tüm ihtiyaçlarını benim karşıladığım, bastonlarla yürüyen kayınvalidem.sacini, tırnaklarını kestigim ama gene de beni beğenmeyen kayınvalidem.
Bu konuşmaya şahit olduktan sonra olayin takipçisi oldum, dedektiflik yaptım,zor günler geçirdim,şok üstüne şok yaşadım ve şu bilgilere ulaştım:
Kaynanam anladığım kadarıyla 6aydir eskiden bulunduğumuz bir şehirdeki komşu mahallemizden evli bir erkekle telefon arkadaşlığı yapıyordu.evimdeki herşeyi ona da anlatıyor, telefonda seks yapıyordu. Bizim hakkımızda da sanki dusmaniymisiz gibi sevgilisiyle dertlesiyordu.yetti mı,hayır,bir gün sabah erken saatte sevgilisini açık bıraktığımız balkon kapısından evimize soktu,birbirlerine hediye verip adam hemen evden çıktı.
Bu son olaydan sonra dayanamadim ve evlerimizi ayırdık.kaynanam Kendi evine gitti,bakıcı tuttu kendine.esim ev ayırma sebebini aylar sonra öğrendi,inanamadi,kaynanam herşeyi inkar etti.cik zor zamanlar geçirdim,boşanmanın eşiğinden döndük.
Eşim uzun bir zAman sonra bana inandı,herkes kendi evinde mutlu mesut yaşamaya devam etti.
Kaynanamsa telefon kayıtlarından araştırdığım kadarıyla o kişiyle konuşmayı asla bırakmadı.komsulardan anladığım kadarıyla o adamı eve falan da aldı.
Aradan yıllar geçti.ve bugün.
Kaynanam iyice yaslandı,yatalak duruma düştü,10gun kadar hastanede yattı.alti sondali, yemeğini başkası ağzına yediriyor.cunku oturmuyor.bakici işi bıraktı,yenisi arandı bulunamadı,eşim annemin son zamanı diyip duygularımı somurup annesini yanımıza aldı.
Şimdi annesinin her türlü ihtiyacını eşim karşılıyor.carsaf üst değiştirme,yemek yedirmek,aklınıza ne gelirse.ben kaynanamın odasına girmiyorum.kinusmuyorum yıllardır.onun yüzünden yuvam dagiliyordu ve o biz uyurken evimize yabancı birini sokuyordu, bunları asla unutamam, anlatmadım pek çok ayrintidan antidepresan kullandım aylarca.asla affetmem onu.
Ne kadar odasına bile girmesem de sonuçta benim de hayatım değişti artık. Evimde yatalak ve nefret ettiğim biri var neticede.
Ölümlük hastamız gittikçe iyileşiyor,televizyon falan seyrederken kahkahalar atıyor.
Ben..
Mutsuzum.herkes herşeyi yaptı etti,olan bana oldu ,arada yiprandim.insanlara guvenimi kaybettim.yuzUme kızım deyip arkamdan olmadık hakaret eden insanların varlığı dünyamı değiştirdi.
Mutsuzum.evimde sesini duymak istemediğim bir insan var. Evimde beraber yaşamak istemediğim biri var.izdirabimi anlatacak kelime bulamıyorum.saatlerce ağlamak istiyorum,yaptığım hiçbir şeyden zevk almıyorum.
Böyle bir hayata ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.esimle muhabbetimiz zaten bozuldu.mutsuz bir kadın kimi mutlu edebilir ki.
Bazen diyorum bosanayim, eşimi seviyorum.e boşanmasan hayatımdan tiksiniyorum.
Bilmiyorum.
Valla arkadaşım bu kadından herşey beklenir. O haliyle yaşıyla evli adamı balkonlardan eve sokan kadın oğlunun evliliğini de yıkar inanırım. Konu sahibi anlatmamış o kısmı ama teyzede o potansiyel mevcut. :)Hahaha iyi de soylememis ki konu sahibi. sonradan ogrenmis esi diye anladim ben. Ki adam inanamamis,neden bu durum bosanmaya sebep olsun
Yaşlılığı da yetti Bize valla.Bana komik ve biraz da sevimli geldi açıkçası. Kayınvalide kaç yaşındayım yatalağım bakıcım torun torbam var dememiş kendine sevgili bulmuş. Yaşam enerjisi böyle birşey işte. Üstüne bir de adamı balkondan hediye vermeye girmek için ikna etmiş.Balkona tırmanan yaşlı başlı bir romeo hayal edip edip gülüyorum. Gençliğinde ne canlar yakmıştır sizin kayınvalide kimbilir.
Teyze son bir gayretle yaptim yaptim,yoksa yarina mezardayim demis herhaldeValla arkadaşım bu kadından herşey beklenir. O haliyle yaşıyla evli adamı balkonlardan eve sokan kadın oğlunun evliliğini de yıkar inanırım. Konu sahibi anlatmamış o kısmı ama teyzede o potansiyel mevcut. :)
Valla ben bu konuyu normal karsilayamayacagim kimse kusura bakmasın midem bulandı özel konuşma yapmış olabilir ama bunu yapacak durumda değil yani sağlığını düşüneceğine demek ki bunları düşünecek istek ve arzusu varmış yaniTeşekkürler. Ama bazı yorumlardan gördüğüm kadarıyla arsız hırsız ev sahibini bastirirmis. Neredeyse beni suclayacaklar.olsun.allah normal karşılayanlar in hepsine yüksek libidolu aile büyükleri versinnormal normal demeyi görürüm ben
Ay buna güldüm vallavalla pek sakin geldiniz bana
neden basmadınız kv ilk konuşmada
anne rahmetli babamla mı konuşuyorsun
s.kmeli sokmalı, öbür taraftan seni mi çağırıyor deseniz yeterdi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?