Kayınpeder değil kendi babam olsa ne münasebet evime hırsız gibi balkondan insan sokmak.acaba bunu yapan kb olsaydı onada aynı muamele yapılırmıydı . kadının özel hayatı yanlıs veya dogru karsısına gecip uyarsaydın madem
Olay olurken 70 idi şimdi 76 .Tövbeler olsun önce şaşırdım sonra güldüm o nasıl kaynana
Felçliyken böyleyse gençliğinde kıpır kıpır ele avuca sığmamıştır bu kaynana hey gidiii
Ne münasebet eve adam almak yahu
Yaşı kaç bu kayınvalidenin?
Siz ilk evlendiginizde kayinvalideniz 64 yaşındaymış demek ki. O sıralar daha çılgınmıştır haliyleOlay olurken 70 idi şimdi 76 .
Allah'tan gençliğine denk gelmedim,evet.
Bise sorcamda.. iyide bu kadin zevk alabilir miki? Bilmedigimden soruyorum yani..Yani kadının eli kolu hiçbir yeri tutmuyor.ama çene nahiyesi sağlam.ne diyeyim. Herkese bir türlüsü bana bu turlusu düştü.
Hiç bilmiyorum ki. Yani o yıllar için konuşursam seks yapabilir miydi gerçekte ,zevk alabilir mıydı bunda hiç bilmiyorum.ama o zamanlar adamla konuşmalarından anladığım kadarıyla adama hem benden hem eşimden dusman gibi bahsediyordu.Bise sorcamda.. iyide bu kadin zevk alabilir miki? Bilmedigimden soruyorum yani..
Bir Allah rızası, bir eşimin su perişan hali, bir de buradaki telkinler güç veriyor bana inanın.Konu sahibi o kadar haklısınız ki. Allah rızası için sabredin, Allah size mükafatınızı verecektir.
Not: O yaşta cinsel istek oluyor muymuş diye soran üyelere, azalıyor ama oluyor diye biliyorum.
Eşim eskiden annesine haşa tapardi. Aşırı severdi.bir gorseniZ, derdim ki kayınvalidem ölürse eşim de arkasından aklını kaybeder.Yani bu kv den mide bulanır. 70 yasında evli felçli bakıma muhtaç biri evli ve ailesinin tanıdığı bi adamla kırıştırıyorsa buna kusulur. Konu sahibi eşiniz annesinin yüzüne nasıl bakıyor. Bilemiyorum konumuza yorum yapamıyorum Allah sabır versin
Tobe hic bi yeri yoksa agzi varmis iste :) bunlari yazdigima inanamadim simdi.. Allah kimseyi ele avuca dusurmesin. Ozel hayatta iste o da bi yere kdr demekki..o onun ozel hayati karismasaydin bilmemne diyenleride anlayamadim. Bu kisi yasini basini almis bi kv bejar gorumce degilHiç bilmiyorum ki. Yani o yıllar için konuşursam seks yapabilir miydi gerçekte ,zevk alabilir mıydı bunda hiç bilmiyorum.ama o zamanlar adamla konuşmalarından anladığım kadarıyla adama hem benden hem eşimden dusman gibi bahsediyordu.
Aşkım bunlar da bı yerlere gezmeye gitmiyor ki sen gelesin yanıma,amma güzel olurdu falan diyordu.
Bir de yapan utanmamis ben mi utanayim anlatmaya, telefon seksinden sonra adama hadi git sen yıkan canım evindeki insanlar görmeden falan diyordu.
Yani zevk verebildiği kesin.
Doğru 1943 doğumlu ben de 2006da evlendim.Siz ilk evlendiginizde kayinvalideniz 64 yaşındaymış demek ki. O sıralar daha çılgınmıştır haliyle
+1Kayınvalideye bak be 18 lik liseli gibi
Ben de onu anlayamıyorum.Hayır bir de adam evli neyini savunuyosunuz ahlaksızlığın
Naparsa yapsın ama başkasına kendini baktırırken onun evinde kalırken yapamaz!
Bence sen onu bakımevine yolla eşin de istediği zaman ziyarete gitsinBen de onu anlayamıyorum.
Mesela ben karşı taraftaki kadın olsam ve su konuyu acsam:
Kocam 70yasinda felçli bir kadınla beni telefonda aldatıyor.kadin kocamı eve de alıyor.
Ee özel hayat olsun diyip gececekler galiba.
Yada şöyle konuştu acsam:
Kaynanamın sevgilisi üstüme kaldı,kocam ve tüm mahalle sevgili benim zannetti,eşim beni bosuyorr.
Olsun kaynananın özel hayatı sana patlamış nolacak, diyeceklerdi galiba
İlk duyduğumda ben de inanamamistim. Kesin yanlış duydum olacak iş değil falan demiştim.bir pazar günüydü ilk duyduğumda o s.. beni li fantazi yi. Kesin dedim kadın it beni diyor ben yanlış anladım.ama it beni dese de ne alaka.oda da kimse yok ki telefon ile konusuyor du.Neden bilmiyorum ama bu konu bana hic inandirici gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?