Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

acaba bunu yapan kb olsaydı onada aynı muamele yapılırmıydı . kadının özel hayatı yanlıs veya dogru karsısına gecip uyarsaydın madem
Kayınpeder değil kendi babam olsa ne münasebet evime hırsız gibi balkondan insan sokmak.
Olayı cinsiyetcilige cekmeyelim,bari kadın kadına bunu yapmayalım.
Ama gördüğüm kadarıyla siz herkesin özel hayatı deyip salonumuzda swinger yapılsa amaaan ,kilerinizde sanal sex yapılsa olsuuun,banyonuzda neler neler yapılsa bana ne caniim deyip gececeksiniz.
Güzelmiş,sabırlı insanmissiniz vesselam.

Olay olurken 70 idi şimdi 76 .
Allah'tan gençliğine denk gelmedim,evet.

Yani bu kv den mide bulanır. 70 yasında evli felçli bakıma muhtaç biri evli ve ailesinin tanıdığı bi adamla kırıştırıyorsa buna kusulur. Konu sahibi eşiniz annesinin yüzüne nasıl bakıyor. Bilemiyorum konumuza yorum yapamıyorum Allah sabır versin

Konu sahibi o kadar haklısınız ki. Allah rızası için sabredin, Allah size mükafatınızı verecektir.
Not: O yaşta cinsel istek oluyor muymuş diye soran üyelere, azalıyor ama oluyor diye biliyorum.

Bise sorcamda.. iyide bu kadin zevk alabilir miki? Bilmedigimden soruyorum yani..
Hiç bilmiyorum ki. Yani o yıllar için konuşursam seks yapabilir miydi gerçekte ,zevk alabilir mıydı bunda hiç bilmiyorum.ama o zamanlar adamla konuşmalarından anladığım kadarıyla adama hem benden hem eşimden dusman gibi bahsediyordu.
Aşkım bunlar da bı yerlere gezmeye gitmiyor ki sen gelesin yanıma,amma güzel olurdu falan diyordu.
Bir de yapan utanmamis ben mi utanayim anlatmaya, telefon seksinden sonra adama hadi git sen yıkan canım evindeki insanlar görmeden falan diyordu.
Yani zevk verebildiği kesin.

Konu sahibi o kadar haklısınız ki. Allah rızası için sabredin, Allah size mükafatınızı verecektir.
Not: O yaşta cinsel istek oluyor muymuş diye soran üyelere, azalıyor ama oluyor diye biliyorum.
Bir Allah rızası, bir eşimin su perişan hali, bir de buradaki telkinler güç veriyor bana inanın.

Eşim eskiden annesine haşa tapardi. Aşırı severdi.bir gorseniZ, derdim ki kayınvalidem ölürse eşim de arkasından aklını kaybeder.
Şimdi bakıyorum da..nerde eski esim..üzülüyorum aslında,bir anne evladının kalbine nasıl bunu yapabilir.

Tobe hic bi yeri yoksa agzi varmis iste :) bunlari yazdigima inanamadim simdi.. Allah kimseyi ele avuca dusurmesin. Ozel hayatta iste o da bi yere kdr demekki..o onun ozel hayati karismasaydin bilmemne diyenleride anlayamadim. Bu kisi yasini basini almis bi kv bejar gorumce degil

nasıl normal karşılanır ki bu,
kadın 74 yaşında da olsa 24 yaşında da olsa, evli bir erkekle ilişki yaşıyor (sanal, gerçek farketmez), adamı gizlice eve alıyor ve buna birileri sevimli diyor...
hiç vicdan yapmayın yollayın bakımevinde mi kalıyor evinde mi nerde kalırsa kalsın, yine biriyle telefon seksine başlar, karısı yakalar, kimse yatalak kadından da beklemez sizin üstünüze kalır.

Hayır bir de adam evli neyini savunuyosunuz ahlaksızlığın
Naparsa yapsın ama başkasına kendini baktırırken onun evinde kalırken yapamaz!
Ben de onu anlayamıyorum.
Mesela ben karşı taraftaki kadın olsam ve su konuyu acsam:
Kocam 70yasinda felçli bir kadınla beni telefonda aldatıyor.kadin kocamı eve de alıyor.
Ee özel hayat olsun diyip gececekler galiba.

Yada şöyle konuştu acsam:
Kaynanamın sevgilisi üstüme kaldı,kocam ve tüm mahalle sevgili benim zannetti,eşim beni bosuyorr.
Olsun kaynananın özel hayatı sana patlamış nolacak, diyeceklerdi galiba

Bence sen onu bakımevine yolla eşin de istediği zaman ziyarete gitsin
O adamın eşine de yazık 70 yaşında kocası aldatıyo çok korkunç yaa kaynanandan nefret ettim nasıl eve adam alır insanlar ne düşünür sana geliyor sanarlar kocana böyle söyle annen yüzünden benim namusuma laf edilir kimse onun yapacağını sanmaz diye söyle

Neden bilmiyorum ama bu konu bana hic inandirici gelmiyor.
İlk duyduğumda ben de inanamamistim. Kesin yanlış duydum olacak iş değil falan demiştim.bir pazar günüydü ilk duyduğumda o s.. beni li fantazi yi. Kesin dedim kadın it beni diyor ben yanlış anladım.ama it beni dese de ne alaka.oda da kimse yok ki telefon ile konusuyor du.
Çalışıyorum,bir sonraki cumartesi gününe kadar neler çektim.kadinin haline bakıyorum,yüzüne bakıyorum.allahim,tonton nine.
O bir hafta yapmadığım aptallık kalmadı kafa karisikligindan. Aynı model farklı renk babetlerim vardı o dönem. Sağ ayagima krem, sol ayagima siyah olanını giyip ise gittim, sulu sistem supurgeyi susuz çalıştırıp helak ettim.neler neler.
Sonra cumartesi geldi, telefon kayıtlarında hep sabah 10civari aramalar da vardı, 9bucukta kalktım,5dakika sonra adam aradı.
Ohoooo dedim,bu kadın mı muhtaç,bu kadın mı aciz. Aylardan mayisti.daha bı kaç gün önce moral olsun diye ellerimle yazpasta yapıp, kendi iş arkadaşlarımı çağırıp 70.yasini kutlamistik.felcli ya, gurbet ele geldi ya bizimle,moral olsun diye ona yani.
Bir bardak soğuk su içiyorum şimdi bu enayiliklerimi hatirladikca.
İnanmak zor,karar sizin.

Gerçekten inanılır gibi değil şaştım kaldım.
Siz çok bile katlanmışsınız. o evde ruh sağlığınız bozulur sürekli hatırlarsınız.
Bence de eşinizi ikna edip bakım evine gönderin. Eşiniz her akşam ziyaretine gitsin.
Başkaları ne der diye kendi sağlığınızdan olmayın. Belki 10 hatta 20 sene yaşayacağını düşünün felaket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…