Tabiki de kayınvalide me güvenmedimDoğurmak icin kayinvalidene mi guvendinciler dolusur simdi buraya.
Gorusme bence de gayet mantikli bir karar
Evet size katılıyorumMadem eşiniz de destekliyor o zaman bayramdaaan bayrama görüşün... Kimse birilerine güvenerek çocuk yapmaz elbette ama bu durum başıma gelse zoruma gider.. bakması mühim değil mühim olan ayrımcılık yapılması...
Doğurmak icin kayinvalidene mi guvendinciler dolusur simdi buraya.
Gorusme bence de gayet mantikli bir karar
Yanlis anlamadin degil mi ben seninle ayni fikirdeyim zaten :)Tabiki de kayınvalide me güvenmedim
Ben bir günde olsa kızımla vakit geçirmesini isterim
365 gün boyunca diğer torununu görüyor zaten
İnsan birazcık düşünür
Boşverin... Siz nasıl olsa çocuğunuza bakmıyor musunuz ? Sorun yok o zaman... Eğer gerçekten canınızı sıkıyorsa bu durum kendisine söyleyin. "Kışın surekli gelirken yazın gelmiyorsun, çocuk için ise ben zaten bakıyorum çocuğuma , gel ve kendinden uzak tutma çocuğu" deyin.. aklı varsa biraz anlar ne demek isteğinizi... Ha illa da konuşmak istemiyorum diyorsanız da o zaman uzak durmak en iyisi. Nasıl olsa bir kere daha özür dilemeye gelecek çünkü oğlu ile evlisiniz...Evet size katılıyorum
Düşüncelerimi yazmışsınız
Kışın erkenden işe gittiğim halde bize geliyor hafta içi
Kızımı görmek istiyor
Yazın kızımın kreşi kapandığı için
Bakma işi kalıcak diye arayıp sormuyor
Elini ayağını çekiyor
Nasıl bir mantıktır anlamadım
Bir de hatamı anladım
İsterseniz bakarım diye öZür dileyerek barıştı
Ama aynı tas aynı hamam
Ben kayınvalideme güvenerek doğurmadımEvet, mesela ben.
Cocuklar babaannede yada anneannede buyumek icin dogmuyor ilk olarak. Bu dunyadan beklentilerini bebege onlar veremez. "Ama calisiyorum. Durumumuz yok. Mecburi sartlarim var." durumlarini da cocuk olduktan sonra ortaya ciktiysa anlayabiliyorum. Cocuk onceside boyleydiyse cocuk yapmak icin beklenebilir. Cunku yazik cocuklara.
İkinci olarakta bakan varsa Allah razi olsun. Bakmayandan da olsun, cunku cocuk sizin cocugunuz. Bakmak zorunda degil. Kadin zaten bakmis buyutmus sizde onunla evlenmissiniz. Eltiniz belkide daha samimi ve yakin ki kayinvalidenize, rica etmesini bilmis. Oda kabul etmis.
Eğer iki oğlunuz varsaValla ilerde oğlumun karısı çocuklarına bakmadım diye bana kusecekse defolsun gitsin..Hiç işim olmaz..bana değer vermeyene ben niye vereyim?
Kıskançlık özenti kızgınlıkKıskançlık var yazınızda bence yakın olsa sorunda büyük olur
Kesinlikle ayrimcilik yapmasi sinir eder yoksa kimse kv ye guvenerek cocuk yapmiyorEğer iki oğlunuz varsa
Birininkinin ikisine de bakıp diğerine bakmazsanız
Ayrımcılık yaparsanız
Küsmese bile
Ona göre değerini verir merak etmeyin
Yok ne alakası var.hayat benim, seçim hakkı benim.İstediğim gibi yaparım. Belki ihtiyacı olan oğlumun çocuğuna bakarım tatilde de dinlenmek istediğim için diğerine bakmam.Eğer iki oğlunuz varsa
Birininkinin ikisine de bakıp diğerine bakmazsanız
Ayrımcılık yaparsanız
Küsmese bile
Ona göre değerini verir merak etmeyin
E siz soyluyorsunuz kadin cocuk buyutmekten bikmis. Eltinizin izinli oldugu gun oda izinli sayilir. Kadin nefes almadan sizin cocuklarinizla mi ilgilensin? Eltiniz icinde gecerli bu durum. Babaanne dedigin ziyarete gidildiginde yada onlar geldiginde gelir torunu gorur, seve, oynar.Ben kayınvalideme güvenerek doğurmadım
Farkındaysanız da 1 gün bari torunuyla vakit geçirmesini istiyorum
Çok mu?
Benim annem Allah razı olsun bakıyor da
İşini geldiği gibi arayıp soran sonra elini ayağını çeken de kayınvalidem
Eltim konusuna gelince de
Büyük çocuğumu büyüttü
Şimdi ikinciye bakıyor
Bıktım artık biryere gidemiyorum diye birbirlerine bağırıp
Sonra yine bakmaya devam ediyor
İlginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?