Kayınvalidem işini çok biliyor

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
10 senelik evliyim 5 yaşında kızım var
Şimdiye kadar hep annemin desteğini gördük
İşe başladığımda kızıma annem baktı
Sonra kreşe verdik
Kreş bitti şimdi annemde
Kayınvalidem senelerdir eltimin çocuklarına baktı
Çocuğum tatile girince aramayı kesiyor
1 gün bile bakmıyor
Bir de uzun süre küs kaldım
Özür diledi de öyle barıştım
İnsan bir gün bari(eltimin izinli olduğu gün)alayım da torununa bakayım demez mi?
Hep onları düşünüyor
Gerçekten sıkıldım artık on senelik evliliğimde
Elli yaşındaki insan değişmiyor demek ki
Bugün fazla görüşmeme kararı aldım
Bayramdan bayrama
Eşim de onaylıyor
Sizce nasıl davranmalıyım
Yüzlerine söylemeye de bıktım

Doğurmak icin kayinvalidene mi guvendinciler dolusur simdi buraya.
Gorusme bence de gayet mantikli bir karar
Tabiki de kayınvalide me güvenmedim
Ben bir günde olsa kızımla vakit geçirmesini isterim
365 gün boyunca diğer torununu görüyor zaten
İnsan birazcık düşünür

Evet size katılıyorum
Düşüncelerimi yazmışsınız
Kışın erkenden işe gittiğim halde bize geliyor hafta içi
Kızımı görmek istiyor
Yazın kızımın kreşi kapandığı için
Bakma işi kalıcak diye arayıp sormuyor
Elini ayağını çekiyor
Nasıl bir mantıktır anlamadım
Bir de hatamı anladım
İsterseniz bakarım diye öZür dileyerek barıştı
Ama aynı tas aynı hamam

Doğurmak icin kayinvalidene mi guvendinciler dolusur simdi buraya.
Gorusme bence de gayet mantikli bir karar

Evet, mesela ben.

Cocuklar babaannede yada anneannede buyumek icin dogmuyor ilk olarak. Bu dunyadan beklentilerini bebege onlar veremez. "Ama calisiyorum. Durumumuz yok. Mecburi sartlarim var." durumlarini da cocuk olduktan sonra ortaya ciktiysa anlayabiliyorum. Cocuk onceside boyleydiyse cocuk yapmak icin beklenebilir. Cunku yazik cocuklara.

İkinci olarakta bakan varsa Allah razi olsun. Bakmayandan da olsun, cunku cocuk sizin cocugunuz. Bakmak zorunda degil. Kadin zaten bakmis buyutmus sizde onunla evlenmissiniz. Eltiniz belkide daha samimi ve yakin ki kayinvalidenize, rica etmesini bilmis. Oda kabul etmis.

Boşverin... Siz nasıl olsa çocuğunuza bakmıyor musunuz ? Sorun yok o zaman... Eğer gerçekten canınızı sıkıyorsa bu durum kendisine söyleyin. "Kışın surekli gelirken yazın gelmiyorsun, çocuk için ise ben zaten bakıyorum çocuğuma , gel ve kendinden uzak tutma çocuğu" deyin.. aklı varsa biraz anlar ne demek isteğinizi... Ha illa da konuşmak istemiyorum diyorsanız da o zaman uzak durmak en iyisi. Nasıl olsa bir kere daha özür dilemeye gelecek çünkü oğlu ile evlisiniz...

Ben kayınvalideme güvenerek doğurmadım
Farkındaysanız da 1 gün bari torunuyla vakit geçirmesini istiyorum
Çok mu?
Benim annem Allah razı olsun bakıyor da
İşini geldiği gibi arayıp soran sonra elini ayağını çeken de kayınvalidem

Eltim konusuna gelince de
Büyük çoçuğunu büyüttü
Şimdi ikinciye bakıyor
Bıktım artık biryere gidemiyorum diye birbirlerine bağırıp
Sonra yine bakmaya devam ediyor
İlginç

Valla ilerde oğlumun karısı çocuklarına bakmadım diye bana kusecekse defolsun gitsin..Hiç işim olmaz..bana değer vermeyene ben niye vereyim?
Eğer iki oğlunuz varsa
Birininkinin ikisine de bakıp diğerine bakmazsanız
Ayrımcılık yaparsanız
Küsmese bile
Ona göre değerini verir merak etmeyin

Eğer iki oğlunuz varsa
Ayrımcılık yaparsanız
Küsmese bile
Kesinlikle ayrimcilik yapmasi sinir eder yoksa kimse kv ye guvenerek cocuk yapmiyor

Eğer iki oğlunuz varsa
Ayrımcılık yaparsanız
Küsmese bile
Yok ne alakası var.hayat benim, seçim hakkı benim.İstediğim gibi yaparım. Belki ihtiyacı olan oğlumun çocuğuna bakarım tatilde de dinlenmek istediğim için diğerine bakmam.

E siz soyluyorsunuz kadin cocuk buyutmekten bikmis. Eltinizin izinli oldugu gun oda izinli sayilir. Kadin nefes almadan sizin cocuklarinizla mi ilgilensin? Eltiniz icinde gecerli bu durum. Babaanne dedigin ziyarete gidildiginde yada onlar geldiginde gelir torunu gorur, seve, oynar.

İnsanlara once sorumluluk yukluyor, yapmayinca da kin duyuyorsunuz. Yapmayin. Olum var su hayatta. Ne bu hesaplar, ofkeler?

bu bakmakdan cok ilgisizlik durumu gibi benim annemde ablamin iki cocuguna bakti ben suan ayri sehirdeyim ama buna ragmen dogduktan sonra gelcem sık sık ilgilencem diyebiliyor onemli olan bu bence yoksa anane babane omru boyunca torun baksin diye mecburiyet yok olmamalida

Beklentiye girdiğiniz an üzülürsünüz , sende anneler gününde sadece kendi annene hediye al , ayrımcılık neymiş görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…