- 13 Eylül 2016
- 47
- 58
- 88
- 33
İçiniz şiştiyse yorum yazmayın o zamanIyide kadın elinizle kavga ediyormuş yorgunum bıktım diye..siz kendiniz yazdınız. Eltinizde demek ki yüzsüz zorla bırakıyor çocuğu ona.Kadın mecbur kalıyor belli ki..Ayyy içim şişti.
Ben de bunu diyorumBence haklısınız sonuçta ikiside torun ayrimcilik yapmaya gerek yok.. eşinizden de onay almıssiniz zaten mesafe iyidir.. babaanne olmak kolay değil sevmekle olmuyor yardımcı olmalı elinden geldiği kadar...ayrıca kimse başkası baksın diye çocuk dogurmuyor ama gününüzü şartlarında çocuğu kadın çalışmak zorunda ve yabancı birindense tanıdık birine emanet etmek daha güvenilir...
Öyle karar aldım zatenBence aynen bayramdan bayrama gidin...
Annemin bakması daha iyi deValla bu durumda mesafe koymak en iyisi.siz ayrim yaptigini dusundugunuz icin kirilmissiniz belli.o zaman az gorusun.ama annenizin bakmasi daha iyi degil mi?ben mesela cocuguma kayinvalidemin degil annemin bakmasini isterim.daha rahat ederim.neden kayinvalidenizi istiyorsunuz ki.birakin iste her gun evinizde olmasindan iyidir
Benim kızım da bazen soruyor babaannesinibenimki nasılsın diye aramıyor bile. dün kızım sordu babanemler niye aramıyor beni diye öyle kötü oldum ki. sizi anlıyorum insan üzülüyor ama düşününce bana uzak herkese yakın olsun böylesi diyip geçin. boş vermeye çalışın.
Doğurmak icin kayinvalidene mi guvendinciler dolusur simdi buraya.
Gorusme bence de gayet mantikli bir karar
Masrafsız diye olmasın oBence haklısınız sonuçta ikiside torun ayrimcilik yapmaya gerek yok.. eşinizden de onay almıssiniz zaten mesafe iyidir.. babaanne olmak kolay değil sevmekle olmuyor yardımcı olmalı elinden geldiği kadar...ayrıca kimse başkası baksın diye çocuk dogurmuyor ama gününüzü şartlarında çocuğu kadın çalışmak zorunda ve yabancı birindense tanıdık birine emanet etmek daha güvenilir...
Eşiniz onayliyorsa 1 dk bile dusunmeyin10 senelik evliyim 5 yaşında kızım var
Şimdiye kadar hep annemin desteğini gördük
İşe başladığımda kızıma annem baktı
Sonra kreşe verdik
Kreş bitti şimdi annemde
Kayınvalidem senelerdir eltimin çocuklarına baktı
Çocuğum tatile girince aramayı kesiyor
1 gün bile bakmıyor
Bir de uzun süre küs kaldım
Özür diledi de öyle barıştım
İnsan bir gün bari(eltimin izinli olduğu gün)alayım da torununa bakayım demez mi?
Hep onları düşünüyor
Gerçekten sıkıldım artık on senelik evliliğimde
Elli yaşındaki insan değişmiyor demek ki
Bugün fazla görüşmeme kararı aldım
Bayramdan bayrama
Eşim de onaylıyor
Sizce nasıl davranmalıyım
Yüzlerine söylemeye de bıktım
Yıllar önce ben çalışmalıyım dediğimde çocuğunu kreşe ver çalış dedi kayınvalide... aynı kişi diğer oğlu için tek maaşla geçinemez gelin çalışırsa çocuklarına ben bakarım dedi bana Kaldım öyle hiçbişey diyemedim zaten yaptıkları tek haksızlık ve ayrımcılık da bu değilEğer iki oğlunuz varsa
Birininkinin ikisine de bakıp diğerine bakmazsanız
Ayrımcılık yaparsanız
Küsmese bile
Ona göre değerini verir merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?