O torun gelinin çocuğu değil sadece , oğlunun da çocuğu işte unuttuğunuz nokta bu. geliniyle küs olabilir torunundan ne istiyor? İşte bukadar sığ düşünceli kv var. Gelinin eline düşmesin zaten hiçbir kv . Ama oğullarının ellerine düşecekler işteKayınvalideyle 4 sene küsmüş. 1 değil iki değil 4 sene. Dört sene benimle konuşmayan için tırnağımı oynatmam. Bakmamakta çok haklı. Yaşlanınca bakmama meselesine gelince de . kayınvalide dünyayı serse önüne yine bakmaz. Kendi çocuğuna bakmıyor kayınvalideye mi bakacak. Allah kimseyi elden düşürmesin gelinlerin eline bırakmasını amin.
Kendi çocuğuna bakmıyor derken ne demek istiyorsunKayınvalideyle 4 sene küsmüş. 1 değil iki değil 4 sene. Dört sene benimle konuşmayan için tırnağımı oynatmam. Bakmamakta çok haklı. Yaşlanınca bakmama meselesine gelince de . kayınvalide dünyayı serse önüne yine bakmaz. Kendi çocuğuna bakmıyor kayınvalideye mi bakacak. Allah kimseyi elden düşürmesin gelinlerin eline bırakmasını amin.
Ya bunlar hep aynı kafada kayınvalidemleO torun gelinin çocuğu değil sadece , oğlunun da çocuğu işte unuttuğunuz nokta bu. geliniyle küs olabilir torunundan ne istiyor? İşte bukadar sığ düşünceli kv var. Gelinin eline düşmesin zaten hiçbir kv . Ama oğullarının ellerine düşecekler işte
Annem bakıyor diyorsun e kreşe de gidiyormuş. Sende cumartesi pazar tatilim dedin eee sen bakmıyorsun demek ki . haftaiçi kreş hafta sonu annen .Kendi çocuğuna bakmıyor derken ne demek istiyorsun
Çalıştığımı algılayamadın mı
İşe gidiyorum işe
Doğru düzgün oku ondan sonra yorum yaz
Sen beni ne biliyorsun da bu şekilde yazıyorsun
yahu kadın iyidir kötüdür bilmem, kv iyidir kötüdür yine bilmem. Şurda yazılan 2 satırla ne biliyoruz .neyi didikliyorsunuz anlamadım burdan illaki kadın çocuğuna bakmıyoru ispatlamaya çalışıyorsun amacın ne. Kadınnındemek istediği kv ayrım yapıyor torununu aramıyor bile diyor aman kime ne anlatıyorum ki .[/QUOTE]Annem bakıyor diyorsun e kreşe de gidiyormuş. Sende cumartesi pazar tatilim dedin eee sen bakmıyorsun demek ki . haftaiçi kreş hafta sonu annen .
İşten mi çıkayımAnnem bakıyor diyorsun e kreşe de gidiyormuş. Sende cumartesi pazar tatilim dedin eee sen bakmıyorsun demek ki . haftaiçi kreş hafta sonu annen .
[/QUOTE]yahu kadın iyidir kötüdür bilmem, kv iyidir kötüdür yine bilmem. Şurda yazılan 2 satırla ne biliyoruz .neyi didikliyorsunuz anlamadım burdan illaki kadın çocuğuna bakmıyoru ispatlamaya çalışıyorsun amacın ne. Kadınnındemek istediği kv ayrım yapıyor torununu aramıyor bile diyor aman kime ne anlatıyorum ki .
Ya valla bilmesek gelinlerin nO torun gelinin çocuğu değil sadece , oğlunun da çocuğu işte unuttuğunuz nokta bu. geliniyle küs olabilir torunundan ne istiyor? İşte bukadar sığ düşünceli kv var. Gelinin eline düşmesin zaten hiçbir kv . Ama oğullarının ellerine düşecekler işte
[/QUOTE]yahu kadın iyidir kötüdür bilmem, kv iyidir kötüdür yine bilmem. Şurda yazılan 2 satırla ne biliyoruz .neyi didikliyorsunuz anlamadım burdan illaki kadın çocuğuna bakmıyoru ispatlamaya çalışıyorsun amacın ne. Kadınnındemek istediği kv ayrım yapıyor torununu aramıyor bile diyor aman kime ne anlatıyorum ki .
[/QUOTEyahu kadın iyidir kötüdür bilmem, kv iyidir kötüdür yine bilmem. Şurda yazılan 2 satırla ne biliyoruz .neyi didikliyorsunuz anlamadım burdan illaki kadın çocuğuna bakmıyoru ispatlamaya çalışıyorsun amacın ne. Kadınnındemek istediği kv ayrım yapıyor torununu aramıyor bile diyor aman kime ne anlatıyorum ki .
Hala aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz
Ne yaşandığını bilmeden ezilen kayınvalide moduna soktunuz
Beni de acımasız gelin
Yorulduysa diğer gelinin annesine bakmasını isteyip
Birazda benim kızıma vakit ayırmasını istemek acımasızlık
İlgi göstermeye gelince görmeyi bırak telefon dahi etmeyen kayınvalide iyi
Benim istediğim de beklenti değil fedakarlık
Ama anlayana
[/QUOTEYa valla bilmesek gelinlerin n
Olabilir görebilirsinizBen sizi gayet iyi anladım siz benim dedigim şekilde olaya bakmak istemiyorsunuz. Kayinvalideniz açısından empati yapmanizi önermiştim sadece. Kendinizi bu denli hakli görüyorsaniz bu konuyu neden açtınız anlamadim. Kayinvalidenizi yermemiz için mi? Sizi tanimam, kayinvalidenizi de bilmem. Açtığınız konuya göre yaptim yorumumu. Bu mevzuda haksız görüyorum sizi. Nokta...
Benim çocuğuma bakmadığımı nereden çıkardınKayınvalideyle 4 sene küsmüş. 1 değil iki değil 4 sene. Dört sene benimle konuşmayan için tırnağımı oynatmam. Bakmamakta çok haklı. Yaşlanınca bakmama meselesine gelince de . kayınvalide dünyayı serse önüne yine bakmaz. Kendi çocuğuna bakmıyor kayınvalideye mi bakacak. Allah kimseyi elden düşürmesin gelinlerin eline bırakmasını amin.
em YoEnerjisini tamamen onlara harcamıcak o zaman
kayınvalidem baksa annemde biraz dinlenir
Eltimin de annesi burda bakıcam demiş
Oda bakabilir
Ona da verebilirler
Ya da kreşe verebilirler
Ben kızımı özel kreşe verdim tam gün
Kredi ödediğimiz halde gönderdik
Onlarda yapabilir
Koskoca kadını eve kapatıp çocuğuna baktırmak ne
Benim annem kızım doğduğundan beri ilgileniyor saolsun
Ama babaanne hayatta sağ ama sanki hiç yokmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?