Kayınvalidem kıyafetim hakkında öyle bir yorum yaptı ki!!!

kızlar kayınvalidemin tepki nedeninin dün akşam anladım. dünde yine bir düğüne davetliydik. ve inanamadım ama kapalı olmasına rağmen diz altı bir dar etek giymiş. altına kalın çorap:)) inanamadım ama sanırım beni kıskanmış. ..

bu arada bazı arkadaşlar sen taviz vermişsin, karıştırma, cevabını ver filan demişler. arkadaşlarım umarın başınıza gelmez ama bazı insanlar özellikle cahil olanları verdiğiniz cevaplara rağmen anlamaz ve ısrarla aynı şekilde devam ederler. yani kabullenemezler. illaki benim dediğim olacak derler. ben bu insanı tersleyerek cevap versem bana saygımı duymaya başlayacak. hiç sanmıyorum. daha beter yüz göz olacağız. bir laf vardır. söz gümüşse sükut altındır diye. buda kulağınıza küpe olsun.

ben derdimi paylaştım ve fikirlerinizi aldım. hepinize çok teşekkür ederim...

bende nişana gitmiştim...diz altı elbise giydim kızlar yarım kollu dekoltesiz ve yineliyorum diz altı kayın avlidem açık dedi birsürü konuuştuu...
başı kapalı olan bir başka gelin geldi ama diz üstü etek ne o başı kapalı bird ekarşımıza oturdu bacakları açık her yer ortada dedim kızım kapa karşıda madara oldun millete
orda örnek göstermek vardıda neysee

ama yorumları beni delirtiyor. bana cehennemde bacaklarından asılacaksın diyor. göğüs dekoltesimi giydin. o zamanda göğüslerinden asılacaksın diyor. bu nasıl bir cehalettir. çok yazık.

güler misin ağlar mısın....tam cahil insanların sözleri...cahille bir olmaya gelmez.......

sen onu umursama kıskanmış seni:umursamaz:istediğini giyin boşverrrrkaydirigubbakcemile2

dizlerde olan bir etek oturunca bayağı bir açılıyor helede bacak bacak üstüne atmışsan rahat davranmışsan açılmış olabilir. eşin bile izin vermediyse giyme cnm sende. uzun elbise bulamamak diye bişey yoktur. benim boyum kısa normalde kapri pantalon giydirmez eşim boyum kısa olduğu için normal pantalondan biraz kısa oluyor. eşimin isteklerine göre hareket etmeye çalışıyorum ben ki öylede yapmalıyız bence.

olldu gözlerim doldu güzelim aldırma bunlar cehaletin son noktası herşeyin 2 bacak arasında olduunu düşünen zihniyet eşin senden sorumlu...

Son düzenleyen: Moderatör:
yok burda tamamen zihniyet önemli benim kayınvalideminde başı kapalı ama o kadar yobaz değil ben yanında straplez elbiseyle düğüne gittim çok güzel olmuşsun dedi.

kayinvalidenin davranisi cok yanlis
ama yüz göz olmayim,kocamin hatri diyorsanda yapilacak bisey yok..
he he de gec...kocanin ses etmedigini gördükce oda alisir belki...

valla burda sürekli beraberiz mezarada senle girmeyidüşünmüyorum meraketme sana bişey olmaz deseydin :lepi:

kayınvalidem 45 yaşında çok genç yani. görseniz 45 bile göstermez. eşimin ablası zannederler çoğu zaman. aslında ona söylenebilecek çok şey var ama hangi birine cevap vermeliki. 1 gün içinde 4,5 kere böyle abuk sabuk lafları vardır.

mesela benim eltim hamile. ona diyorki. ben ilk torunumda herşeye doydum. senin çocuğunu kucağıma bile alasım yok. kendi evinde rahat rahat bakarsın. hiç uğraşamam. henüz 2 gün önce söylenmiş bir laf.

Kayınvaliden diz hizasında etek giydiğinde annecim beni çok seviyorsun sanırım sende bacaklarından asılıp yanımda olmak için kendini feda ediyorsun.CADIARZU Dikkat et kıçın gözükmesinden kıçından çivilemesinler sonra denirmiş hani de... :roflol::roflol::roflol:neysee yani hatır için çiğ tavuk misali yavaş yavaş sindireceksin artık kayınvalidenin dediklerini öyle gözüküyor malesef....:çok üzgünüm:

Hangi çağdan fırlamışsa eteğin boyundan uyuyamıyor hanfendü hay yarabbimm...lmaz:

Allah başka dert vermesin dua etsin ki bir tek bundan uyuyamamış.:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…