Kayınvalidem mi haklı sizce ben mi abartıyorum eşimle tartıştık bakar mısınız?

hımm geçenki konusunu bilmiyorum.
bu konusunda

Bebek görmeye geliyolar.

böyle demiş bilemedim.

şu mesajı konu sahibesi yazdı onun üstüne yazdım o yorumu

Adı güya bebek görme. Ama insanlar bize gelmek istememiş ki ev soğuk diyip bizde ağırlamak istiyor Eşime de bu mantıklı geliyor annesi yaşlıymış
Yeni doğmuş bebeğin nesini görecekler yahu hepsi bir birine benziyor

Daha önce actiginiz 273647 konuda evde agirlamayin, kaynananizin kocasiyla küs olması bahane demiştik zaten. Hayir deme opsiyonunuz var, onu kullanin

şu mesajı konu sahibesi yazdı onun üstüne yazdım o yorumu
Çok tuhaf değil mi? Bebek görmeye gelmek isteyenler kaynvalideye gelmek istiyor,konu sahibi diyor ki bebek görmeye gelmek isteyenleri kaynvalidem bize getiriyor diyor.
Ben de sanıyorum ki konu komşuyu toplayıp konu sahibine gün yapmaya geliyorlar.

İnsanlar bize gelmek istemiyor ki tanımıyorum hiçbirini kayınvalideme gitmek istiyolar gitmişken bizim de gelmemizi istiyolar ki bebeği de görsünler durum bu. Kayınvalidem de bizim ev soğuk onlara gidin diyor. Baştan başa enteresan

21 şubatta da 1-2 cümle farkla aynı konuyu açmışsınız. Bknz. O konuda eşinizin kardeşlerinin kendi evleri soğuk diye, banyolarını da sizin evde yaptıklarını söylemişsiniz. Spor yapan görümcenizi anlatmamışsınız.

Bebeğiniz 5 aylıkmış.Bu kadar bebek görmek isteyen akraba ve komşuları varsa bebeğe mevlit yapmadılar mı / yapmadınız mı ? Daha kaç kere göreceklermiş bebeği ?

Kayınvalidenize artık misafir ağırlayamayacağınızı; bebeği görmeyen kalmadığını söyleyebilirsiniz. Kusura bakmayın, müsait değilim; bebeğimle ilgilenmek istiyorum deyin artık.

Kayınvalideniz çok misafir ağırlamak istiyorsa; alın bebeğinizi, çıkın dışarı. Gelince de tek bir bulaşığa dokunmayın; eşiniz toplasın.

Bu durumlarda kotu niyetli olarak dusunulmeye goze alir acik acik konusurum. Hatta ogluna degil kv ye soylerim. Ben artk.misafir agirlamak istemiyorum. Cocukla cok.yoruluyorum baska.kmseyi kabul etmeyelim diyeceksin bitecek. Bitmedi mi? Misafir gelicek deyince bana sormadin ben agirlamak istemiyorum size gelsinler diyeceksin. Bak nasi cekiyolar ellerini

Annesine laf söylemeden kendini öne koyarak bahaneler sun güzelim sende. Yorgunum uykusuzum tahammülsüzüm hastayım vs direk annesine laf söylemeden savuştur. Anam bu erkekler analarına neden toz konduramıyolar. Hastalık var cartnvar curt var minicik bebek çok ortalara çıkarmayın kış günü.

Takilari postaya versinler

Açıkca kv ye istemediğinizi müsait olmadığınızı söyleyin...

Bazen dogumum iyi ki pandemiye denk geldi diye şükür namazi kilasim geliyor.Cünkü bu geleneksel ailelerin ne bebek görmesi biter ne mevlütü ne vıttırızıttırısı bebek uyusa bile 2 saatte bir ya mamaya ya da emmeye uyanıyor yeni dogum yapan insan zaten yorgun oluyor.Esin bizzat buna sahit olurken neden engel olmuyor ?

Sonsuza kadar aynı konuyu mu açacaksın? Söylüyoruz napman gerektiğini yine aynı devam. Şikayet etme o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…