• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem mi haklı sizce ben mi abartıyorum eşimle tartıştık bakar mısınız?

baskabiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
65
40
3
31
Merhaba benim küçük bebeğim olduğu için sürekli misafir geliyor farklı gruplar bebek görmeye. Benim akrabalarım yok evlenip taşındım ben.Kayınvalidem 1 gün önce gelip pastaları yapıyor ben bebekle yapamıyorum çünkü. Ama son zamanlarda farkettim ki bebek görmekten çıktı bu iş kendi görüşeceklerini de bizim evde ağırlamak istiyor. Geçen bi sürü akrabasını çağırmış.Birlikte hazırlık yaptık ama toplaması bana kalıyor zaten gece bebeğim hiç uyumuyor. Peşlerinden süpür lavabo yıka inanın yetişemiyorum belim tutmuyor artık.
Neyse yine misafir gelicek yarın. Bize 1 ay önce diyor ki bana gelicekler. Sonra geçen hafta diyor ki size gelecekler. Dün onlara gittik diyor ki bize gelecekler. Hatta diyo ki onlara dedim ki bize gelmeyin bizim ev soğuk oğluma gidin ama onlar bize gelmek istediler.Kömür pahalı diye yakmıyolarsa bundan banane. Eşim diyo ki kötü düşünüyorsun anneme taktın o yaşlı peşlerinden temizleyemiyor. Oysa ki evde genç kızı var 30 yaşında. O rahat gezsin sporunu yapsın diye onu yormuyor.Dedim ki ne düşüncesizce davranış zorla bize getirtmeye çalışıyor biz çok mu müsaitiz. Kendi kendimize anca yetiyoruz. Tartıştık eşimle ben kötü niyetli oldum haksız mıyım? Bu arada bebeğim küçük uyumuyor ve memede sürekli

Eşinize neden ufak bebekle yapamıyorum annenin misafirlerini ağırlamak istemiyorum demiyorsunuz. Benim de küçük bebeğim var dişti bilmem neydi gecelerce uykusuz kalıyoruz misafir ağırlayacak ben de.. Bu bizi kötü niyetli yapmaz ki. Kv resmen bulmuş işin kolayını oh ne güzel..

Eşinizi karıştırmadan direk kayınvalidenize söyleyin onun misafirlerini ağırlamak istemediğinizi. Onunla çözün meseleyi, eşinizden hayır yok çünkü.

Eşinizin ne gibi bir haklı yanı olabilir? Tüm gün bebekle uğraşan karısına zerre acımıyor. Hayır sadece sizi değil bebeğinizi de düşünmüyor.

Annesini çok düşünüyorsa kardeşinden beklesin, sizden değil.

Merhaba benim küçük bebeğim olduğu için sürekli misafir geliyor farklı gruplar bebek görmeye. Benim akrabalarım yok evlenip taşındım ben.Kayınvalidem 1 gün önce gelip pastaları yapıyor ben bebekle yapamıyorum çünkü. Ama son zamanlarda farkettim ki bebek görmekten çıktı bu iş kendi görüşeceklerini de bizim evde ağırlamak istiyor. Geçen bi sürü akrabasını çağırmış.Birlikte hazırlık yaptık ama toplaması bana kalıyor zaten gece bebeğim hiç uyumuyor. Peşlerinden süpür lavabo yıka inanın yetişemiyorum belim tutmuyor artık.
Neyse yine misafir gelicek yarın. Bize 1 ay önce diyor ki bana gelicekler. Sonra geçen hafta diyor ki size gelecekler. Dün onlara gittik diyor ki bize gelecekler. Hatta diyo ki onlara dedim ki bize gelmeyin bizim ev soğuk oğluma gidin ama onlar bize gelmek istediler.Kömür pahalı diye yakmıyolarsa bundan banane. Eşim diyo ki kötü düşünüyorsun anneme taktın o yaşlı peşlerinden temizleyemiyor. Oysa ki evde genç kızı var 30 yaşında. O rahat gezsin sporunu yapsın diye onu yormuyor.Dedim ki ne düşüncesizce davranış zorla bize getirtmeye çalışıyor biz çok mu müsaitiz. Kendi kendimize anca yetiyoruz. Tartıştık eşimle ben kötü niyetli oldum haksız mıyım? Bu arada bebeğim küçük uyumuyor ve memede sürekli
Offf hepsini okuyamadım. Eşinizin anam yaşlı,sen yanlış düşünüyorsun dediği kısımda da tepem attı. Madem yaşlı ne demeye onu bunu size doluşturup duruyor? O yaşlıya sizde lohusasınız. Bana ne kayınvalidenin akrabasından bilmem neyinden. Siz bu işi çözersiniz gibi geldi bana. Kayınvalide ile konuşun. Deyin sen tek geliyorsan gel ama arkanda kuyruk getirme. Böyle denmez ama siz bir şekilde kılıfına uydurun.

Bebeğim olmasaydı da kaynananın misafirlerini evimde ağırlamazdım gitsinler az ötede eğlensinler bana ne

Evimde agirlamam misafir felan net. Esinizin duyarsizligina da hayran kaldim. Annesi de agirlamiyorsa misafir cagirmasin. Bence net hayir deyin
Bebek görmeye geliyolar. Ama bize gelmek istemiyolar. Kayınvalidemde toplanmak istiyorlar.O da bi şekilde benim başıma yıkmaya çalışıyor. Bahaneye bakar mısın rv soğukmuş. Zenginler ama yakmıyolar bereyle dolaşıyolar evde. Eşim de diyo ki bizim bebeğimizi görmeye geliyolar neden bize gelmesinler anneme taktın o yaşlı diyor

Bebeğim olmasaydı da kaynananın misafirlerini evimde ağırlamazdım gitsinler az ötede eğlensinler bana ne
Adı güya bebek görme. Ama insanlar bize gelmek istememiş ki ev soğuk diyip bizde ağırlamak istiyor Eşime de bu mantıklı geliyor annesi yaşlıymış

Eşinizin ne gibi bir haklı yanı olabilir? Tüm gün bebekle uğraşan karısına zerre acımıyor. Hayır sadece sizi değil bebeğinizi de düşünmüyor.

Annesini çok düşünüyorsa kardeşinden beklesin, sizden değil.
Kardeşinden beklemiyor yapmıyo diyor. Eşim bana yardım ediyor birlikte yaparız diyor ama enayi miyiz biz anlamıyorum annesi ne dese haklı

Geçen gün aynı şeyi yazmıştınız biz de cevap vermiştik diye hatırlıyorum.
Aaa o üye.

Misafirlerle ilgili bir kaç hafta içindeki üçüncü konusu.

Verilecek tüm fikirler de verildi bence. Öneriler dinlenmeyecekse konu açmanın manası ne? Konu sahibi hala kim haklı diye soruyor.

Bebek görmeye geliyolar. Ama bize gelmek istemiyolar. Kayınvalidemde toplanmak istiyorlar.O da bi şekilde benim başıma yıkmaya çalışıyor. Bahaneye bakar mısın rv soğukmuş. Zenginler ama yakmıyolar bereyle dolaşıyolar evde. Eşim de diyo ki bizim bebeğimizi görmeye geliyolar neden bize gelmesinler anneme taktın o yaşlı diyor

eşiniz haklı bebek sizin neden kv evinde görsünler ki tabi size gelecekler.
kv de sizin bebeğinizi görecekler diye niye zahmete girsin kendi evinde o da haklı ev soğuk bilmem ne diye bahaneyle size yönlendirmeye çalışmakta. sizin bebeğinizi görmeye gelip hediye vs takacaklar diye görümceniz niye ev temizlemek zorunda kalsın. saçma şekilde görümceye bile takmışsınız.
ha misafir istemiyorsanız bebek görmeye kimseyi kabul etmiyoruz deyip çıkarsınız işin içinden.
hem takılarını taksınlar hem hediyelerini getirsinler ama kv evinde yiyip içsinler iyi kafaymış.

Vallaha sizi bilmiyorum, ama ben corona yi ve ortada su an gezen bütün enfeksiyon hastaliklari göz önünde bulundurarak esime derim ki: cok merakliysan misafiri sen agirla. Ben o sirada evde yokum. Bebegin de en güzel resmini gösterirsin. Annene de kendi ellerinle kisir yaparsin. O kadar. Iyi niyetliyiz ama enayi madalyayi da almak istemiyoruz." Bitti. Net cizgileriniz olmasa elin kirini temizlemeye devam edersiniz. Esiniz merakliysa kendisi yapsin

o zaman takıyıda kv ye taksınlar bence🤷‍♀️
Geçenki konusunda bebek görmeye gelmiyorlar, hediye getirmiyorlar, aslında kayınvalidemin misafirleri falan demişti.

Hatta bu konuda da “iş bebek görmekten çıktı, kendi misafirlerini ağırlatıyor” yazmış.

Yoksa konu sahibinin misafirini kayınvalidenin ağırlamasını makul bulmam.

eşiniz haklı bebek sizin neden kv evinde görsünler ki tabi size gelecekler.
kv de sizin bebeğinizi görecekler diye niye zahmete girsin kendi evinde o da haklı ev soğuk bilmem ne diye bahaneyle size yönlendirmeye çalışmakta. sizin bebeğinizi görmeye gelip hediye vs takacaklar diye görümceniz niye ev temizlemek zorunda kalsın. saçma şekilde görümceye bile takmışsınız.
ha misafir istemiyorsanız bebek görmeye kimseyi kabul etmiyoruz deyip çıkarsınız işin içinden.
hem takılarını taksınlar hem hediyelerini getirsinler ama kv evinde yiyip içsinler iyi kafaymış.
Her gelen hediyeli,takılı mı geliyordur? Anlatılana göre iş artık bebek görmeden çıkmış daha çok fırsat bu fırsat akrabalarımı çağırayım da görüşeyime dönüşmüş gibi.

Back
X