kayınvalidem.. nasıl davranayım sizce..

kv sıkıntısı okadar kişi nerde kalır nerde ne yemek yer nasıl işin içinden çıkar çünkü kendisi biraz nazlı ve tembel iş olunca hemen hastalık moduna girip duygu sömürüsü yapıyo

bence sız hıc gırmeyın aılen bu ısı cozer,
olur boyle seyler ılla aksılıkler zorluklar cıkar...
keısnlıkle kına ve dugun ayrı olmalı, aılen senın yanında arkanda onlar ısı cozer .
mutluluklar dılerım :)

görümcem de sanırım kıskanıo almak istediğim buzdolabımı gösterdim cok pahalı onlar dedi hemen ben gardrop tipi istiyoruım nişanlım da heveslendiğim için kabul edio ama sanırım almıcaklar bende kendimiz alalım dedim onu da nişanlım kabul etmiyo borcla evlenmek istemiyo ailesine yaptırmak istiyo herşeyi napcam bişmiyorum ama araya biraz mesafe koymak istiyorum ben iyi oldukca onlar saçmalamaya basladı

bence düğün olayı geçene kadar nişanlın tarafa mesafe koy bir şey anlatma bir şey gösterme. eminim çok heveslisindir ama anlatırsan hevesini kıracaklar boşver. eğer eşyayla ilgili bişey derlesede oğullarına sorsunlar. sen itiraz etmediğin için seni sıkıştırıyorlar bence. kına düğün tabiki ayrı olmalı hevesin nasılsa öyle yap bunu ya nişanlına anlat o halletsin yada ailen zaten halleder. hiiiç boşuna sıkma canını

yazlıkla düğün yapılacağı yer uzaksa tabiki de şehitr dışından gelenlere zorolur sadece kendinizi düşünmeyin bu konularda lütfen

kaç yaşındasın canm
1 sene olan düğüne şimdiden kıyafet alanı ilk kez duydum
bu kadar çok istemeyin Allah korusun hayat bu

kaç yaşındasın canm
1 sene olan düğüne şimdiden kıyafet alanı ilk kez duydum
bu kadar çok istemeyin Allah korusun hayat bu
32 yasındayım canım şimdiden kıyafet almamın nedeni çok istemekten kaynaklanmıyor.. bedenime uygun kıyafet bulmakta zorlandıgım için istediğim tarz karsıma cıkınca yurt dısından aldım garip bir durum yok yani yasımla ilgili olabilecek..

aptallık bende gayet masumane gösterdim heveslerimi mutlulugumu heycanımı paylaşmak amacıyla

aynı saflığı ben de yapmıştım. kayınvalidem daha nişanlıyken annemlere gelmişti. ben de binbir hevesle aldığım çeyizlerimi göstermek istedim, güya onlar çok beğenecek ben de daha mutlu olacağım.

sağolsun kendisi tenceremden tutun çatallarıma peçetelerime kadar hepsine bi kulp bulmuştu. yanar, çatlar, kırılır, soyulur, rengine, kalitesine,markasına hepsine bişey söylemişti. şimdi de hayatta öyle bişey yapmam ders oldu :)

Ya bilmiyorum da siz 32 yasindaysaniz nisanliniz da o yastadir diye planliyorum.
en azindan buzdolabınin farkini verecek parasi olmali borcu goze almali. Bilezikleri falan ailesi mi yapacak?

Bu arada esimin akrabalari kinama gelmesin diye kinam persembe dugunum pazardi. Esimin ailesiyle falan bir sikintim yok da, onlarin yorenin insanini sevmiyorum. Istemedim de gayet dogal. Kimsenin bir sey soyleme hakki da olmadi. Alakasiz zamanda yap kinayi. Istedigin yerde de yap.

bende öyle düşündüm kınayı bir hafta önce yapsam mı diye.. nişanlım ödeyemeyeceğinden deil canım sadece kendisi borca girmek istemiyor ben de söyledim beraber alalım diye ama kabuıl etmiyor herseyi ailesi yapsın istiyor yani

Sizin düğününüz bayramdan sonra değil mi? Kınanız oldu mu?

Dugun ile kina ayni gun olmaz belki ama dugunden hemen bir gun once olursa sorun olmaz hem kimi misafir sadece dugune geliyor kinaya gelmiyorlar. Gelen misafirleri 1 veya 2 gece agirlamak cok zor olmasa gerek sonucta dugun bu her daim olan bir durum degil. Nisanliniz misafirhane konusunu cok iyi dusunmus cozum ureten bir nisanliniz var ne mutlu size kafaniza takmayin derim biraz stresli zamanlar ama hepsi gelip geciyor.

Benimde esim nisanliyken herseyi babam yapcak alcak dedi. Benim sectiklerin pahalilarina gelmis, esimde ne istiyosa alicaksiniz gönlü olsun demis. Ailesi her ne kadar tamam desede, esim nisanliyken para biriktirmisti evlenince rahat edelim skntimiz olmasin diye. Ama evlendiginizde 3 kurus yoktu kenarda borcumuzda yoktu cok sükür ama burdan cikardigim esim bile herseyi annesigil yapicak sanarken ona ödettirdiler tüm mobilyalarimi, sadece lafta herseyi biz yaptik oglumuza kaldi geriye.. Kina meselesine gelince erkek tarafi karisamaz, kina aile arasi arkadaslar arasi bile olsa olur erkek tarafinin gelmesi sart bile degil, ben kinami ilahili mevlütlü yaptim kaynanam ne kadar karsi ciksada, onlarin cevresi gelmezmismis öyle yere, illa göbek atcaklarmis, bende ben kinami oynak istemiorum siz dügününüzü oynak yapin yeter demistim. Yani sirf misafirleri gelcek diye erkek tarafina göre ayarlama, onlar dügünü senin misafirlerine göremi ayarliyor?

kaynanan ya da görümcen sana bişey dediklerinde hiç umursama ben nişanlımla bi konuşayım de. onlar sana hediye almadıkça sende onlara alma tavrını şimdiden koy seni ezemesinler. nişanlını da kendine iyice bağlaki ailesini savunmasın. madem onların borçları bitsin diye bu kadar uzun süre nişanlı kalacaksın onlarda ev eşyalarını alacaklar. eğer hiç eşya almazlarsa yani zor gününüzde size yardım etmezlerse kaynanan ve görümcen evine çay içmeye bile gelemezler

bu şekilde yazınca hevesinden kaynaklı diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…