kayınvalidem ne yapmaya çalışıyor ?

Burda gelini haksiz kayinvalideyi hakli buldum.
Siz zamani gelir de torununuzun dogmasini beklerken, dogum yapacak olan gelininiz sizi istemese ve oglunuz da basiretsizce anne sen gelme iki gun sonra gel dese ne hissedersiniz???
Biraz igneyi kendimize batiralim..
 
O kayinvalide, gelinin gaz cikarmasi gerektigini bildigi halde kocasini odadan inatla cikarmiyorsa, kendi zamaninda dogum yaptigi halde tepesinden ayrilmiyorsa kim haksiz? Anlayissiz insanin lohusa basinda isi yoktur. Kadin daha once geldiginde yardim etse, iyi davransa, anlayisli olsa konu sahibi haksiz olurdu.
 
Bence direk siz arayın ve söleyin.gelseler bide odaya almayın annem dursun sadece yoksa gaz olayları falan uzuyo deyin direk.
 
Haberin yokmuş gibi davranmaya devam et gelirlerse de yanlarında rahatsız olduğunu açıkça belirt ve esin de terslesin.
Bi de plan yapmış anlayissizlar
 


Ispiyonlama diye birsey olmaz siz direk kv denizi tekrar arayin soyleyin ne anlayissiz insanlar mis yaa
 
Ayyy bu gaz cikarma da devlet sorunu.. guzellikle soylenebilir boyle seyler. Anne boyle bi durum var denebilir anlamiyorsa baska dilden konusulur ama dogumuma gelme de denmez. Gelinlik yapacaz diye de at gozluguyle bakmayalim. Burada istenmeyen sizin anneniz olsaydi siz de gorumce olarak ayni konuyu farkli versiyonuyla acabilirdiniz.
 
Doğumda ben de aynıarını yaşadım ikinci kısmet olursa istemiyorum kimseyi dedim şimdiden

Çok kurnaz hareket etmiş kadın, laf desen annene uzanacak konu, geldiğinde açıkça söyle esin halletsin, ben olsam eşime patlarım lafını geçir diye
 
Kayınvaliden tMam da kayınpederin ne işi var bütün gün hastane odasında? Bizde eş bile pek girmez. Benim ailem öyle muhafazakar falan değil de doğumda hiç erkek girdiğini görmedim odaya. Ayıp bişey. Doğum olmasa bile ameliyat olmuş hasta kadının yanında koca koca adamların ne işi var?

Hastanede yüzlerine neden söyleyemedin?
 

İyi de torunu saklıyor değil ki kimse, istenmiyor da değil, özel sebeplerle kv eve çıkınca gelsin diyor. Ayrıca oğlan annesi babası mecbur bu muameleyi görecek, baştan kabul etmeleri lazım, doğumda her işin içinde olamazlar ki, doğumun ve sonraki sürecin doğası gereği bunu yapmaları uygun değil, bu da onların şanssızlığı belki ama kız annesi gibi olamazlar. E o zaman doğuma da girsinler bari.. Doğumdan sonra insan eşinden bile çekinebilir yok gazıydı yok kanamasıydı, insan kendi annesinden kız kardeşinden bile çekinir. Açıkçası ben doğum yapmadım ama çekinirdim, hiç rahat edemezdim, düşünemiyorum bile kbnin o kadar süre odada olmasını, gidin de derdim açıkçası Kız babası bile odaya öyle yerleşmez, orası doğum yapmış bir kadının odası! Biraz sınır, biraz saygı gerek canım. İlk doğumda sırf bu yüzden iyileşme de gecikmiş, çok sinir bozucu.
İlle geleceklerse de madem tamam gelsinler de, yarım saat gelinlerini torunlarını görsünler çıksınlar eve. Zaten ilkinde bunu yapsalardı kimse gelme demezdi bence. Yani kimse torunu saklamıyor ki? Kırkı çıkana kadar evde kalacakmış kv zaten.
Kaldı ki burada ayrıca tatsız olan gizlice iş yapılması. Kv yerinde olsam ben gelini arar kızım emin misin, bana ihtiyacın olmaz mı hastanede bir işe yararım belki derim, gelin de sıkıntısını anlatabilme fırsatı bulur. Bir kadın olarak düşünemiyor mu gelinin çekincelerinin olabileceğini?
 
Az önce de dediğim gibi kız annesi ile oğlan annesi doğum söz konusuyken aynı şekilde müdahil olamaz ki zaten olayın doğası gereği. Babalar zaten hepten şanssız bu konuda, öyle odaya yerleşemezler. Ayrıca erkek olarak zaten kendileri çekinir, ben babamı düşünemiyorum doğum odasında rahat rahat otururken. Huzursuz olurlar, rahatsızlık duyarlar normalde, kızın öz babası, ne bileyim ağabeyi, erkek kardeşi.. Kaldı ki kb? Ben hiç görmedim doğum yapan kadının odasına böyle yerleşen erkeği.. Normalde yirmi dakikadan fazla durmaz erkekler. Ben eşimi bile gönderirdim. Ya sadece annem, ya da ablam kalsın isterdim başımda, ki bu da en doğal hakkım olurdu bence. Siz yapabilir miydiniz kb ile saatlerce? Eğer yapabiliyorsanız siz çok sabırlı ve anlayışlı bir insansınız bence.
 
Dogumu yapan ben oldugum icin kendi annemi isterim. Benim esim dogursa benim annemi niye istesin?
Ameliyat olsa, ihtiyacini kendi kendine goremese, kendi annesi ya da babasi olur yaninda. Benim babam ya da annem zorla iceri dalip mahremine sahitlik etse esim hakli olur ama.
 
yapacağınız tek şey, gelir hastaneye çiçeği ilen, görür torununu, eşiniz alır eve götürür, zaten siz eve gelince gelecekti ya, artık ona kay-tlanacaksınız.
şimdi bence siz haberiniz yok gibi davranın, o zaman direk herkesin içinde söyler, kimessenin uzun süre benim yanımda kalmasına gerek yok,siz eve gidin dersiniz.
 
Ne güzel söylemişsiniz eşim doğursa benim annemi niye istesin diye Böyle söyleyince kvler görümceler anlar mı bilmem ama işin özeti bu. Torun göreceklerse odaya yerleşmelerine gerek yok ki zaten, görüp giderler. Mesele torun değil resmen kişisel algılayıp inatlaşıyorlar
 
üstelik doguma gelme demedik hastaneden cıkınca eve gel dedik ya ben aşırı bunaldım son zamanlarımı bu stresle geçirttiler ya helal olsun

ne tuhaf bir kadın,annenizi niye arayıp onlara söyleme gelicem diyor ,sanki siz bayılıyordunuz kendisine. gelmeyeceği için de çok üzüldünüz doğumda gelip sürpriz yapacak annene müjde veriyor.acaba eşiniz annesine sen yorulma hastanede perişan olma falan mı dedi oda size sürpriz yapıyor aklınca bilemedim.
 
doğum tarihini değiştirseniz? yani biz şu tarihte sanıyorduk ama bu tarihe ertelendi dr bla bla bla dedi gibisine? böylece siz kendi tarihinizde doğum yaparsınız kv'ninde planı suya düşer hı olmaz mı??
 
doğum tarihini değiştirseniz? yani biz şu tarihte sanıyorduk ama bu tarihe ertelendi dr bla bla bla dedi gibisine? böylece siz kendi tarihinizde doğum yaparsınız kv'ninde planı suya düşer hı olmaz mı??
zaten epey de erkenden gelecekmiş kv
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…