arkadaşlar merhaba,
siteye yeni üye oldum nolur bana yardımcı olun
dün nişan alışverişimiz vardı. geçen hafta da sözlümle anneleri fazla yormayalım diye ön gezinti yapalım dedik. aylar önce çok beğenmiş olduğum bir elbiseyi bulduk tek bir tane kalmış. annelerden onay alalım ayırtalım dedik. ikisi de tamam dediler kapora verdik bir iki tadilat yapıldı. elbiseyi bir giydim kayınvalidem renkten renge girdi yok efendim çok açıkmış, beğenmemiş. üstüme türlü türlü şallar bağlattı. herşeyin uygun fiyatlısını almama rağmen oğlumun birikimi yok diyomuş anneme. oğlunun takım elbisesine bile bin türlü eleştiri bin türlü laf etti. bilmem kimin gelini böyle gezdi bütün sülale kocasına ne biçim adamsın dedi muhabbetleri yapmış ben kabindeyken. durup durup iğneledi laf soktu oğluna ayrı surat bana ayrı surat yaptı. annem ortamı yumuşatmak için şekilden şekile girdi ama ne çare. iç çamaşırı bakıyoruz ipli bunlar ben beğenmedim dedi apar topar mağazadan çıkardı bizi. bugün de yüzük alıcaz ama canım gitmek istemiyor. aslında hiç böyle biri değildi, neden böyle yapıyo anlayamıyorum. ne yapmalıyım sizce ?
siteye yeni üye oldum nolur bana yardımcı olun