Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki anasinin yaninda bile yapar. Mutfaga yardima cagiririm( kv mutfagima girmeme izin verirse eger) kahvalti yemekten sonra supurgeye tutar. Evimizin duzeni bu. Calisiyoruz ikimizde ve bebegimiz var. Esler evdeki isleri de paylasmali diye dusunuyorum. Ve buna kimse karisamaz. Bebwk olinca esin yardimina daha cok ihtiyac oluyorMerhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz. İkimiz de haftasonu evdeyiz. Temizliği haftaiçi yorulduğum için haftasonu yapıyorum. Eşim de evde olduğu için yardım ediyor. Süpürge yapıyor balkon yıkıyor. Bu sırada arayıp oğlunun yardım ettiğini söyleyince kayınvalidem bozuk atıyor.Tek başınayken iş de olmuyordu şimdi iş mi yapıyor diyor. Ben de eşimi tamamen yatırmaya alıştırmak istemiyorum.Yardım etmesi hoşuma gidiyor. Hata mı ediyorum? Siz de durumlar nasıl?
Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz. İkimiz de haftasonu evdeyiz. Temizliği haftaiçi yorulduğum için haftasonu yapıyorum. Eşim de evde olduğu için yardım ediyor. Süpürge yapıyor balkon yıkıyor. Bu sırada arayıp oğlunun yardım ettiğini söyleyince kayınvalidem bozuk atıyor.Tek başınayken iş de olmuyordu şimdi iş mi yapıyor diyor. Ben de eşimi tamamen yatırmaya alıştırmak istemiyorum.Yardım etmesi hoşuma gidiyor. Hata mı ediyorum? Siz de durumlar nasıl?
Ne munasebet canim. Tek basinayken is olmuyordu ne demek pislik icinde mi yasiyormus kocaniz. Eger annecigi kiyamiyorsa gelsin hafta ici bi gun evinizi temizleyip gitsinMerhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz. İkimiz de haftasonu evdeyiz. Temizliği haftaiçi yorulduğum için haftasonu yapıyorum. Eşim de evde olduğu için yardım ediyor. Süpürge yapıyor balkon yıkıyor. Bu sırada arayıp oğlunun yardım ettiğini söyleyince kayınvalidem bozuk atıyor.Tek başınayken iş de olmuyordu şimdi iş mi yapıyor diyor. Ben de eşimi tamamen yatırmaya alıştırmak istemiyorum.Yardım etmesi hoşuma gidiyor. Hata mı ediyorum? Siz de durumlar nasıl?
Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz. İkimiz de haftasonu evdeyiz. Temizliği haftaiçi yorulduğum için haftasonu yapıyorum. Eşim de evde olduğu için yardım ediyor. Süpürge yapıyor balkon yıkıyor. Bu sırada arayıp oğlunun yardım ettiğini söyleyince kayınvalidem bozuk atıyor.Tek başınayken iş de olmuyordu şimdi iş mi yapıyor diyor. Ben de eşimi tamamen yatırmaya alıştırmak istemiyorum.Yardım etmesi hoşuma gidiyor. Hata mı ediyorum? Siz de durumlar nasıl?
Eşim şu ana kadar sorun yapmadı. Yapsa da çok yüz vermek istemiyorum. Sonradan ben zor durumda kalmak istemiyorumSen de sonuçta annene göre özel bir çocuksun herkes anne baba evladı oğlu yorulmasın .gelin hem para kazansın hem iş yapsın hayat müşterek yapsın hem it ürür kervan yürür .esin sallamiyorsa çok umursama bence..
Ben de özellikle söylemiyorum. Üstüne arıyor o an temizlik yapıyor oluyoruz. Onu istiyor mesela mecbur oluyorBenim esimde evde is yapiyor ama kvye "suan oglun ev işi yapiyor, suan oglun yardim ediyor" demedim hic. Desemde birsey demez zaten.
Soylemek zorunda degilsiniz.