Ortanca çocukEşiniz ilk cocuk mu son cocuk mu
Eğer kabul etmezsem laf yapıyorlar. Dedesi ebesi ninesi gitmediğimiz zaman bana tonla laf yapıyorlar.Cidden bunu sordugunuza inanamiyorum. Evine ne diye misafir kabul ediyorsun? Yada her cagirildiginda gitme. Hizmetci tutsunlar az yiyip
Eğer gitmezsem laf yapıyorlar. Dedesi ebesi ninesi gitmediğimiz zaman bana tonla laf yapıyorlar.Sevmesin ne olacak ki?
Benim annem de beni pek sevmez, kıymetlisi oğludur, yapacak bir şey yok.
Ben evlat olarak üzerime düşeni yaparım ama hepsi o. Kendimi zorla sevdiremem ya?
Ayrıca eşinizi zorlamayın, adam her şeyin farkındaysa ve gitmek istemiyorsa istemiyordur.
Hem illa gidelim deyip hem de ardından çok yoruluyorum demenin nasıl bir mantığı var? Bence son derece tutarsız.
Ayrıca siz de kabullenin bu durumu, kızları her zaman bir adım önde olacak. Doğru mu derseniz değil ama kabul edin rahat edin.
Onlara öyle yapıldı, bize böyle yapıldı kafasıyla anca kendinizi doldurursunuz, onu da kimse umursamaz. Zira para kv-kp ait, tasarrufu onlarda.
Gidip gidip zorla hizmetçilik etmeyi bırakın derim.
Girmediğimizde inanılmaz problem oluyor tüm sülale laf yapıyor annemlere(kendi anneme babama ) şikayet etmişler beni ve eşimi gelmiyorlar diye.Mazoşist misiniz anlamadım. Sizi adam yerine koymayan aileyle bağı koparmamak için uğraşıyorsunuz. Öyle dedikoducu insanlara gidip hizmet etmek çok mu güzel bir şey? Hayret ettim.
Yakın oturuyoruz hemennkayınvalidem gelmiyorsunuz diye beni arayıp saydırıyor:)mantık yürütecektim ama yatti:)
Bence hiç onlara yaklaşma. Esin dahi soğuk durulmuş sen niye zorluyorsun ki?
Yahu kocaman evli barklı insanlarsınız ne şikayeti? Biz böyle uygun gördük deyin geçin.Girmediğimizde inanılmaz problem oluyor tüm sülale laf yapıyor annemlere(kendi anneme babama ) şikayet etmişler beni ve eşimi gelmiyorlar diye.
Canım geri kafalı insanlara laf anlatmak öyle zor ki taşınmayı düşünüyoruz uzak olalım diye .Yahu kocaman evli barklı insanlarsınız ne şikayeti? Biz böyle uygun gördük deyin geçin.
Amaaaan bir yapar iki yapar ucunde anlar. Tatli bahaneler bul sesleri cikamasinEğer kabul etmezsem laf yapıyorlar. Dedesi ebesi ninesi gitmediğimiz zaman bana tonla laf yapıyorlar.
Eğer gitmezsem laf yapıyorlar. Dedesi ebesi ninesi gitmediğimiz zaman bana tonla laf yapıyorlar.
E iyi de sizin ebeveynleriniz de bu şikayete kahkaha atmamış mı, gülmekten telefon ellerinden düşmemiş mi?Girmediğimizde inanılmaz problem oluyor tüm sülale laf yapıyor annemlere(kendi anneme babama ) şikayet etmişler beni ve eşimi gelmiyorlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?