- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Uzun uzun cevap yazdığınız için teşekkürlerE iyi de sizin ebeveynleriniz de bu şikayete kahkaha atmamış mı, gülmekten telefon ellerinden düşmemiş mi?
"Kendi oğlunuza söz geçiremediniz de bizi mi arıyorsunuz, ilahi dünür" dememişler mi?
Siz eşinize "annen bizi benim anneme şikayet etmiş" dediğinizde eşiniz saksı gibi oturdu mu?
Telefonu eline alıp "keyif benim, düzen benim, ne zaman istersem o zaman gelirim, utanmadınız mı beni insanlara rezil etmeye" diye kalaylamadı mı ailesini?
Eğer yapmadıysa sizin bence ileride buna benzer daha çok sorununuz olacaktır.
Düşünüyorum benim annem kv arayıp şikayet edecek, çok ciddi yükselirim, herkes yerini haddini bilecek hayatta.
Ha bu arada dedesi, ebesi, nenesi kimse artık laf yapanlar, niye dinliyorsunuz işinize gelmiyorsa? Kaldı ki kim yani bu insanlar, klan halinde birlikte mi yaşıyorlar ki sizin gidip gitmediğinizden haberleri oluyor? Resmen dış kapının dış mandalı tipler yani. Benim dedem eşime laf edecek, ben de seyredeceğim?
Belli ki yaşlı, gelenekçi insanlar. işler yoğun, rahatsızım, mesaim var vs sıralayın, eşek değillerse anlarlar.
Konunuza son yorumumdur, bence sorunların ilki sizin eşinizi oraya sürükleyip sonra da şikayet etmeniz.
İkinci ve bence daha büyük sıkıntı ise eşinizin kendi ailesine şöyle ağız dolusu bir höst diyememesi.
Adam gibi adam, ağırlığını koyup herkesi susturur. Sizde ortalık karışık, nenesine varana ağzı olan konuşuyor.
Konu gerçek . İkinci konum ayrıca kk yı yaklaşık 8 senedir takip ediyorum ama üye değildim . İnsanları neden kışkırtayım hanımefendi sorun benim sorunum. Eğer gerçek olduğunu düşünmüyorsanız yazmayın zaten . İşim gücüm var paranoyak mıyım böyle bir konuda yalan yanlış şeyler yazayım. Lütfen bilip bilmeden sui zanda bırakmayın.ben bu konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum ,yeni üye ilk konu bu şekilde ,
amaç ne insanları kışkırtmak mı ?
akıl var izan var ,
canının sıkılınca buraya girip konu mu açıyorsunuz ?
Nikah yaptık zaten. 46 yaşındalar. Sizce evlat ayrımı normal mi?Sevmiyorsa sevmesin. Niye zorluyorsunuz ki iste gorusmeyin. Size ilgi sevgi gostermeyen ailenin derdi de sizi baglamaz bu yonden bakin.
Biz kiradayiz borc oduyoruz kizina pazar alisverisi yapti gibi hesaplar cok cirkin. Borc odemek istemiyorsaniz 1 2 yil geciktirip biriktirip her seyi butcenize gore yapsaydiniz ve borcsuz evlenseydiniz. Mesela nikah bedava. Bohca zaruri degil. Butcenizi asmasaydiniz.
6bin lira cok yuksek bir para degil bu devirde. Konum vardi gordukki 5 bin tl ile gecinemiyoruz. Cogunluk da zorlanirsiniz dedi kimseden bir tasarruf plani cikmadi. Cunku olacak sey belli olamayacak sey belli. Basladim minicik oglumu birakip calismaya. Bu yuzden maasi su bize bunu almadi hesabi da yersiz. Artik cok genc insanlar degildir diye tahmin ediyorum. Biraz rahat etmeyi tercih edebilirler. Kizlarina aldiklari domates patlicanin hesabi gercekten cirkin ama.
Çok teşekkür ederim ya bir kişi çıktı bin şükür yargılamadan insan halinden anlayan. Çok sağ olun yorumunuz içinTaşınmayı düşünüyoruz demişsiniz eğer imkan yeterse arkanıza bakmadan taşının.
Eşiniz içinde hak etmeyene hak ettiği gibi davranacaksın derler ya hani, belki üzücü ama olması gereken bu diye düşünüyorum..
Sevmemesi iyi bir yandan bu şekilde düşünmeliyim yani. Sizde haklısınız aslında. Yorum için teşekkür ederimHey Allah im burda herkes kaynana huzurunu bozuyor oglunu kiskanip paylasamiyor diye yakinir sizde bu dertten Allah baska dert vermesin
Tabi ki sevmemesi cok iyi esinize anne sevkatini siz gosterin sevmedigi icin size karsi olumsuz dolduracak kaynananiz yok bizimkiler de cok sevdigi icin yuvamizi yikiyorlar sukredin halinizeSevmemesi iyi bir yandan bu şekilde düşünmeliyim yani. Sizde haklısınız aslında. Yorum için teşekkür ederim
oğlunuza döyleyin diyemiyor musunuzEğer gitmezsem laf yapıyorlar. Dedesi ebesi ninesi gitmediğimiz zaman bana tonla laf yapıyorlar.
Hiç gitme hiç laf yapamasınlar. O kadar şafı nasıl yutabiliyorsunuz ?Eğer gitmezsem laf yapıyorlar. Dedesi ebesi ninesi gitmediğimiz zaman bana tonla laf yapıyorlar.
Niye zorluyorsunuz sacma degil mi?Ben gitmesem onlara eşim asla gitmek istemez ben zorluyorum çünkü çok yakın oturuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?