Kayınvalidem oğlunu sevmiyor

Sevmiyorsa sevmesin. Niye zorluyorsunuz ki iste gorusmeyin. Size ilgi sevgi gostermeyen ailenin derdi de sizi baglamaz bu yonden bakin.

Biz kiradayiz borc oduyoruz kizina pazar alisverisi yapti gibi hesaplar cok cirkin. Borc odemek istemiyorsaniz 1 2 yil geciktirip biriktirip her seyi butcenize gore yapsaydiniz ve borcsuz evlenseydiniz. Mesela nikah bedava. Bohca zaruri degil. Butcenizi asmasaydiniz.

6bin lira cok yuksek bir para degil bu devirde. Konum vardi gordukki 5 bin tl ile gecinemiyoruz. Cogunluk da zorlanirsiniz dedi kimseden bir tasarruf plani cikmadi. Cunku olacak sey belli olamayacak sey belli. Basladim minicik oglumu birakip calismaya. Bu yuzden maasi su bize bunu almadi hesabi da yersiz. Artik cok genc insanlar degildir diye tahmin ediyorum. Biraz rahat etmeyi tercih edebilirler. Kizlarina aldiklari domates patlicanin hesabi gercekten cirkin ama.

Taşınmayı düşünüyoruz demişsiniz eğer imkan yeterse arkanıza bakmadan taşının.

Eşiniz içinde hak etmeyene hak ettiği gibi davranacaksın derler ya hani, belki üzücü ama olması gereken bu diye düşünüyorum..

e gorusmeyin hanfendi. arkamdan.konusiyolar ne demek. niye onemsiyorsunuz??? biraz agirliginiz olsun ya. hayret ediyorum bu tur olaylari yasayip hic bisi yok gibi davrananlara

ben bu konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum ,yeni üye ilk konu bu şekilde ,
amaç ne insanları kışkırtmak mı ?
akıl var izan var ,
canının sıkılınca buraya girip konu mu açıyorsunuz ?

Uzun uzun cevap yazdığınız için teşekkürler
Evet aynı binada ve sülale olarak aynı mahallede oturuyorlar . Ailemin yüzüne karşı söylemiş dedesi ailem karşılık vermiş tabi. Eşim sürekli tepkisini koyuyor büyük kavgalar ediyor iyi davranacaksınız karıma da bana da diye ama hiç değişmiyor tamam demişlerdi daha önce yine aynısını yapıyorlar.
Gitmeme kararı aldım bende artık saf yerine konulmak istemiyorum haklısınız .

ben bu konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum ,yeni üye ilk konu bu şekilde ,
amaç ne insanları kışkırtmak mı ?
akıl var izan var ,
canının sıkılınca buraya girip konu mu açıyorsunuz ?
Konu gerçek . İkinci konum ayrıca kk yı yaklaşık 8 senedir takip ediyorum ama üye değildim . İnsanları neden kışkırtayım hanımefendi sorun benim sorunum. Eğer gerçek olduğunu düşünmüyorsanız yazmayın zaten . İşim gücüm var paranoyak mıyım böyle bir konuda yalan yanlış şeyler yazayım. Lütfen bilip bilmeden sui zanda bırakmayın.

Nikah yaptık zaten. 46 yaşındalar. Sizce evlat ayrımı normal mi?

Çok teşekkür ederim ya bir kişi çıktı bin şükür yargılamadan insan halinden anlayan. Çok sağ olun yorumunuz için

Hey Allah im burda herkes kaynana huzurunu bozuyor oglunu kiskanip paylasamiyor diye yakinir sizde bu dertten Allah baska dert vermesin

Hey Allah im burda herkes kaynana huzurunu bozuyor oglunu kiskanip paylasamiyor diye yakinir sizde bu dertten Allah baska dert vermesin
Sevmemesi iyi bir yandan bu şekilde düşünmeliyim yani. Sizde haklısınız aslında. Yorum için teşekkür ederim

Cocuklari arasinda ayrim yapan kadina ben anne demem ya gorusturme esinide nedemek cirkin ve erkek sevmiyorum cok sacma bi kv var psikolojisi bozuk muhtemelen

Sevmemesi iyi bir yandan bu şekilde düşünmeliyim yani. Sizde haklısınız aslında. Yorum için teşekkür ederim
Tabi ki sevmemesi cok iyi esinize anne sevkatini siz gosterin sevmedigi icin size karsi olumsuz dolduracak kaynananiz yok bizimkiler de cok sevdigi icin yuvamizi yikiyorlar sukredin halinize

Benim kayinvalideme cok benziyor o da erkek cocuklarini sevmiyor o yuzden oglumu hic sevmedi

ay af edersin de neden popolarını kaldırıyorsunuz???
sizi hor görüp ezikledikçe gidip bunları yaşamaktan zevk alıyor olamazsınız değil mi??
kesin muhabbeti. evinize misafir getirirlerse kabul etmeyin. onlara da bayram da hastalıkta falan gidin. yani ne dost ne düşman olun.
kimseye de muhtaç değilsiniz bence. ikinizde çalışıyorsunuz maşallah. Allah yeter ki sağlık versin çalışır halledersiniz her şeyi.

Niye kayinvalidenin evinde ayaklariniz sisecek kadar is yapiyorsunuz.
Gitmeyin, esinizde istediginde gider.

Ben gitmesem onlara eşim asla gitmek istemez ben zorluyorum çünkü çok yakın oturuyoruz.
Niye zorluyorsunuz sacma degil mi?
Yakin oturup hatta altli ustlu oturup gorusmeyen var. Esinize saygi duyun ve onu zorlamayin. Birde hizmetci gibi gidip ayaklariniz agriyana kadar hizmet etmeyin. Kendinize saygi duyun.

Laf eden de etsin. Simdi gidiyorsun hizmet ediyorsun da iyimi diyorlar sevip sayiyorlar mi ?
Bak her iki durumda da sizi yok sayiyorlar sadece siz gidince ya da size misafir getirip hizmet ettirince egolari tatmin oluyor.
Sen sec valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…