kızlar bu hep oluyor ne çayı ne günü ne misafiri bitiyor olaya benide dahil ediyor sıkıldım artık ben haftada 3 gün falan çalışıyorum belliolmuyor bazen daha fazla yada daha az oluyor (düzenli bi iş deil)o yüzden çok vaktimi ayarlamam zor oluyor boş günlerimde yaz temizliğimi yapıyım dedim ama ne mümkün dolaplardan başladım kışlıkları kaldır vs..ertesi gün mutfağı yaparım dedim ama neymiş annesine misafir gelcekmiş illa sende gel dedi anne dedim yaz temizliği yapıorum vaktim az yok gel onlar düğüne geldi altın falan taktıılar dedi(bahaneye bak misafirin değeri buna göre ölçülmez ama )sabahın köründe kalktım öğlene kadar acele acele işimi yaptım (yarım kaldı)gittim gelenler oldukça yaşlı ayrıca bırakın altın takmayı evlendiğimizden haberleri yok şaşırdılar beni görünce akşama kadar sıkıntıdan öldüm işlerimde kaldı bu tarz emrivakileri ve küçük yalanları hep oluyor kızlar kırmamaya çalıştıkcada devam ediyor bayramlardada eşimle beni yönlendirmeye çalışıyor sürekli siz bu gibi durumlarla karşılaşınca ne yapıorsunuz ve benim yerimde olsanız ne yapardınız çok sıkılıyorum bazen yaşca benden büyük insanlarla vakit geçirmek sıkıcıda oluyor