- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Beybisi123
Merhabalar yaklaşık 2 yıldır evliyim 1 de bebeğimiz oldu daha yeni . Kv ile altlı üstlü oturuyoruz . Bizim oturduğumuz daireye hırsız girmiş daha önceden bu yüzden takılan altınlarımı (set ve bilezikler ) onlarda kalsin biz saklariz dediler o gun ki salakligimla kabul ettim. Geçen haftalarda altının yükseldiği zaman biz eşimle konuştuk borclarimiz olduğu için bilezikleri bozdurma kararı aldık. Yukarı çıkıp kv deden bilezikleri istediğimiz de bilezikler yok baban bozdurdu avukat parası için dedi ve ben şoka girdim birseyden haberimiz yoktu . Eşim kızdı bağırdı bize sormadan nasıl verirsiniz diye kv ise bana arsadan para gelecek ben o paradan sana vereceğim bilezikleri de bu hafta yerine koyacağım dedi . Kızın bileziklerine dokunma diyerek konuyu kapadı. Hemen ardından beni odaya çağırıp bilezikleri gösterdi ve bozdurmadık oğlum harcamasın diye öyle dedim dedi benim arsa paradi gelince onu vereyim onunla kapatın borcunuzu dedi Bende güzel bir oh çektim. Bir kaç gün sonra baktık ki ne gelen var ne giden borçlar sıkıştırıyor eşime ben söylemiştim bozulmadığını dedik ki bozalım hesaba yatıralım kenarda biriksin altın yüksek ya çünkü. Kv deninde vereceği para ile borcu kapatırız . Eşim çıktı konuştu . Altınları gerçekten Bozulduğunu avukata verildiğini eylüle kadar da arsa parasini vereceğini ve Bir kaç gün icin de de bilezikleri yerine koyacağını söylemiş . Ben yine çok sinirlendim ama ses çıkarmadım sırf huzursuzluk çıkmasın diye bayram üstü . Neyse bayram sonrası bebek mevlid-i yaptık takıları Istedigim de bana sadece seti verdi bilezikler nerede dediğim de ise kardeşinin kilitli kasasının olduğunu ona verdiğini akşam seti ondan aldığını bilezikleri de bugün onun getireceğini söyledi (takıları kardeşimden rica ettim git al diye bunları ona söylemiş ) bunu duyunca bir şok daha yaşadım tüm akrabalarım yanımdaydı bu söylendiğinde çocuğa söylesen inanmaz. Setimi takarken bide kelepcemin ortadan ikiye ayrıldığını gördüm sadece küçük bir parça tutuyordu takilmaaycak durumdaydı. O gün mevlid-imiz berbat geçti. Sınırlı olduğum icin . Zaten dua bitti ve ben direk kendi evime indim bebeği emzireceğim diyerek bir daha da çıkmadım . Ertesi gün onların yanında eşimi aradım bilezikleri is dönüşü teyzenden al dedim ve eve indim kv tutuştu eşimi aramış direk eve gel bilezikler bende demiş. Arkasından beni aradı 'nden ortalığı karıştırıyorsun bilezikler bende ben size yarın yapıp vericem eşini neden araya katıyorsun vs vs birsuru şey saydırdı. Bende tersledim madem sende neden vermedin de takayım dedim yarın ben sana anlaticam bilezikleri de vericem dedi bir daha da konuşmadık yarın oldu ses yok. Eşim birgün daha bekleyelim dedi sırf onun hatırına susuyorum fakat bana bir akıl siz verin sinirlerim tepemde yüzünü dahi görmeye tahammüllüm yok. Ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım artık çok sıkıldım . Durumumuz yok borcumuz çok diye salak gibi sabah kahvaltıda onlara bir çıkıyoruz akşam yemeğini yyip eve iniyoruz . Bu durumdan eşimde bende çok sıkıldık evde olsak sürekli kapımız çalınır hadi gelin hadi gelin. Bebeği sürekli görmek isterler saçma sapan bissürü şey. Tükendim çok tükendim. Ksuura bakmayın çok uzun oldu ama inanin kime anlatılır böyle şeyler kimseye anlatamadım. Patlamak üzereyim.