Kayinvalidem ve altınlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beybisi123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
611
877
53
Merhabalar yaklaşık 2 yıldır evliyim 1 de bebeğimiz oldu daha yeni . Kv ile altlı üstlü oturuyoruz . Bizim oturduğumuz daireye hırsız girmiş daha önceden bu yüzden takılan altınlarımı (set ve bilezikler ) onlarda kalsin biz saklariz dediler o gun ki salakligimla kabul ettim. Geçen haftalarda altının yükseldiği zaman biz eşimle konuştuk borclarimiz olduğu için bilezikleri bozdurma kararı aldık. Yukarı çıkıp kv deden bilezikleri istediğimiz de bilezikler yok baban bozdurdu avukat parası için dedi ve ben şoka girdim birseyden haberimiz yoktu . Eşim kızdı bağırdı bize sormadan nasıl verirsiniz diye kv ise bana arsadan para gelecek ben o paradan sana vereceğim bilezikleri de bu hafta yerine koyacağım dedi . Kızın bileziklerine dokunma diyerek konuyu kapadı. Hemen ardından beni odaya çağırıp bilezikleri gösterdi ve bozdurmadık oğlum harcamasın diye öyle dedim dedi benim arsa paradi gelince onu vereyim onunla kapatın borcunuzu dedi Bende güzel bir oh çektim. Bir kaç gün sonra baktık ki ne gelen var ne giden borçlar sıkıştırıyor eşime ben söylemiştim bozulmadığını dedik ki bozalım hesaba yatıralım kenarda biriksin altın yüksek ya çünkü. Kv deninde vereceği para ile borcu kapatırız . Eşim çıktı konuştu . Altınları gerçekten Bozulduğunu avukata verildiğini eylüle kadar da arsa parasini vereceğini ve Bir kaç gün icin de de bilezikleri yerine koyacağını söylemiş . Ben yine çok sinirlendim ama ses çıkarmadım sırf huzursuzluk çıkmasın diye bayram üstü . Neyse bayram sonrası bebek mevlid-i yaptık takıları Istedigim de bana sadece seti verdi bilezikler nerede dediğim de ise kardeşinin kilitli kasasının olduğunu ona verdiğini akşam seti ondan aldığını bilezikleri de bugün onun getireceğini söyledi (takıları kardeşimden rica ettim git al diye bunları ona söylemiş ) bunu duyunca bir şok daha yaşadım tüm akrabalarım yanımdaydı bu söylendiğinde çocuğa söylesen inanmaz. Setimi takarken bide kelepcemin ortadan ikiye ayrıldığını gördüm sadece küçük bir parça tutuyordu takilmaaycak durumdaydı. O gün mevlid-imiz berbat geçti. Sınırlı olduğum icin . Zaten dua bitti ve ben direk kendi evime indim bebeği emzireceğim diyerek bir daha da çıkmadım . Ertesi gün onların yanında eşimi aradım bilezikleri is dönüşü teyzenden al dedim ve eve indim kv tutuştu eşimi aramış direk eve gel bilezikler bende demiş. Arkasından beni aradı 'nden ortalığı karıştırıyorsun bilezikler bende ben size yarın yapıp vericem eşini neden araya katıyorsun vs vs birsuru şey saydırdı. Bende tersledim madem sende neden vermedin de takayım dedim yarın ben sana anlaticam bilezikleri de vericem dedi bir daha da konuşmadık yarın oldu ses yok. Eşim birgün daha bekleyelim dedi sırf onun hatırına susuyorum fakat bana bir akıl siz verin sinirlerim tepemde yüzünü dahi görmeye tahammüllüm yok. Ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım artık çok sıkıldım . Durumumuz yok borcumuz çok diye salak gibi sabah kahvaltıda onlara bir çıkıyoruz akşam yemeğini yyip eve iniyoruz . Bu durumdan eşimde bende çok sıkıldık evde olsak sürekli kapımız çalınır hadi gelin hadi gelin. Bebeği sürekli görmek isterler saçma sapan bissürü şey. Tükendim çok tükendim. Ksuura bakmayın çok uzun oldu ama inanin kime anlatılır böyle şeyler kimseye anlatamadım. Patlamak üzereyim.

He birde benim altınların yok olmasıyla eşimin abisinin bedelli askerliği denk geldi. 10 bin tl verildi 6 binini kendisi bulunsun istendi ama bulamadı tekrar istedi . Benim ve eşimin düşüncesi altınlar sanırım ona gitti...

size taktigi altin bilezikler sahte olabilirmi
yada yerine koyduklari ve size gosterdikleri bilezikler sahte olabilirmi ?
kaynananiz bir dalavere ceviriyor hayir olsun insaalah

Yok sahte değil beraber gidip kuyumcudan aldık evliligimizin ertesine hemen 1 tane bozdurduk
Ama dalavere çevirdiği kesin..

Size sormadan nasıl alıyorlar ?
Eşinizle bi yaygara koparın bilezikleri ve tüm altınları getirim diye. Getirmezlerse de polise şikayet edeceğiz dizi hırsız misiniz deyin .

Keşke yapabilsem bunu inanin durumum olsaydı beş dakika durmazdım çıkar giderdim. Zaten diğer altınları geri vermedim mevkittien sonra. Ama önemli olan bilezikler onlarda nerede nereye gitti bilmiyoruz

Keşke yapabilsem bunu inanin durumum olsaydı beş dakika durmazdım çıkar giderdim. Zaten diğer altınları geri vermedim mevkittien sonra. Ama önemli olan bilezikler onlarda nerede nereye gitti bilmiyoruz
Eşinizle cikin konuşun iste. Getirin altınlarımızı desin esiniz sert bir dille. Kime sordunuz da bozduruyorsunuz falan diye sert çıkışın .
Sessiz kalmayın.

Eşinizle cikin konuşun iste. Getirin altınlarımızı desin esiniz sert bir dille. Kime sordunuz da bozduruyorsunuz falan diye sert çıkışın .
Sessiz kalmayın.

Inşallah Bugün öyle olur getirmezlerse eşim çıkıp konuşacağım dedi.. kayınpederinin birseyden haberi yok galiba cunki adam sadece 10 bin verdi bedelli için oğluna. Diğer 6 bin den haberi yok . Keşke ona bir duyursam neler olur acabaa..

Kv niz sahte bilezikler alıp gerçek bileziklerle yer değiştirmiş, siz ısrarla isteyince tutuşmuş gibi geldi. Sizin olan altını, size geri vermek için bu kadar numara çevirmesi ilginç gerçekten.

Bu ne ya çoçukmu kandırıyyorlar tavrınızı koyunnn :işsiz:
Sizde sanki bana gelicek paramdan veririm bak altınların duruyor dediğinde sakinleşmişsiniz davetiye çıkartmışsınız gibi direk eşime söylemeliyim ben ondan gizli iş yapmam madem altınların bozulmasını istemiyorsunnn ozaman paran gelince yaparsın dicektiniz ..
Alırkende tabi alabilirseniz bir daha sana güvenmicem mevlidimde bile kendi altınımı takamadım de.
Mevlitte çekilen fotoğrafları gözüne sokarak elim kolun bomboş ya çoçuğuma anı kalıcaktı bunlar de.:kızgın:
Birde söyle yani sus pus durma tepene çıkıp azarlamasın seni anne sen bunları kullandınmı de

Kv ısrarla vermiyor yalnız bilezikleri :işsiz:

Kendi tasarrufunda gibi kullanmak istiyor heralde,sürekli orda yemek çok saçma değil mi ya,yapın eve alışveriş ne varsa onu yiyin. Bu kadar zamandır burda yiyorsunuz yok size altın filan derlerse de şaşırmayın bence.

Bende kızdim kayinvalidenize.Yaptigi çok çirkin.Akli sıra,üzerine yatıyor altınların.Biz size güvenip verdik,bozdurulacaks,yalnız biz bozdururduk diyin.Araya mesafe koyun.orada yiyip,icmeyin.

Dimi bencede artık mesela koymalıyım zaten dün hiç çıkmadım... yüzünü görmek istemiyorum

Bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama yaptığı resmen çingenelik yahu. Bu ne böyle. İnsan çocuğunun parasını nasıl harcayabilir. Ne kadar pişkin,düşüncesiz insanlar var. Allah korusun gerçekten.

Bir kaç gün içerisinde ses çıkmazsa çok sert bir şekilde tepkimi koyardım ben. Hatta eşime bile koyardım, harcadılarsa harcadım desinler salak yerine koymanın ne anlamı var derdim.

Bu ne ya çoçukmu kandırıyyorlar tavrınızı koyunnn :işsiz:
Sizde sanki bana gelicek paramdan veririm bak altınların duruyor dediğinde sakinleşmişsiniz davetiye çıkartmışsınız gibi direk eşime söylemeliyim ben ondan gizli iş yapmam madem altınların bozulmasını istemiyorsunnn ozaman paran gelince yaparsın dicektiniz ..
Alırkende tabi alabilirseniz bir daha sana güvenmicem mevlidimde bile kendi altınımı takamadım de.
Mevlitte çekilen fotoğrafları gözüne sokarak elim kolun bomboş ya çoçuğuma anı kalıcaktı bunlar de.:kızgın:
Birde söyle yani sus pus durma tepene çıkıp azarlamasın seni anne sen bunları kullandınmı de

Bende çok salağım gerçekten safım yani aman kimse kirilmasin diye hep sustum ama yetti. Oki gündür ağzıma geleni söylüyorum terskiyorum . Eşime de dedim artık yukarı çıkmayacağım diye.. içimden gelmiyor. Çorba yapar çorba içerim elimden geldiğini yapar yerim ama yine de çıkmam artık..

Kv ısrarla vermiyor yalnız bilezikleri :işsiz:

Kendi tasarrufunda gibi kullanmak istiyor heralde,sürekli orda yemek çok saçma değil mi ya,yapın eve alışveriş ne varsa onu yiyin. Bu kadar zamandır burda yiyorsunuz yok size altın filan derlerse de şaşırmayın bence.

Sasirmam artık herşeyi bekliyorum :KK14:

Dimi bencede artık mesela koymalıyım zaten dün hiç çıkmadım... yüzünü görmek istemiyorum

Yani...Sonuçta altınlar dinen ve hukuken kadinindir.Sizden izin almadan,bozdurma ya hakları yok.Bence bozdurma di.akli sıra size vermeyip,üstüne yatıyor da olabilir.tavir yapmazsanız ,hiç alamaz ve daha çok şey yaparlar.ben lohusa sayılırım bu halimle beni çok üzdunuz diyin.

Bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama yaptığı resmen çingenelik yahu. Bu ne böyle. İnsan çocuğunun parasını nasıl harcayabilir. Ne kadar pişkin,düşüncesiz insanlar var. Allah korusun gerçekten.

Bir kaç gün içerisinde ses çıkmazsa çok sert bir şekilde tepkimi koyardım ben. Hatta eşime bile koyardım, harcadılarsa harcadım desinler salak yerine koymanın ne anlamı var derdim.

Haklisiniz galiba artık bunu yapmanın zamanı geldi... yeterince sustum sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X