Kayinvalidem ve altınlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu sinirimle katil olurdum herhalde.

Sabrınıza hayran kaldım yaptığı tam terbiyesizlik.

Benim kaynana sahte altınları bile koluma takmamıştı düğünüm de millet e karşı.
Her gün ölmesi için iyi dileklerimle.dua ediyorum .tabii yaptığı tek bu değil.daha bir sürü şey. Derdimi desmeyin..

Konuyu Takipte yim

O kadar merak ediyorum ki altınlar nerde satıldı mi kasada mi evde mi teyze de mi bozduruldu mu ne kadara bozduruldu neye harcandı yerine kondu mu konacak mi

Offfffffffff kafamda deli sorular

Konu Sahibi valla altınları alınca bi foto paylas da kutlama neyim yapalım ya

Bana ne oluyorsa sanki benim altınim:)

Ben burda altinin lafini yapinca kizlar bana kiziyor. Alin iste. Biz dusmeyelimde altinin pesine kim dussun. Kayinvalidenin yaptigi oyunlara bak. Alicengiz yaninda halt yemis:confused:

Hırsızlık, başka hiçbir açıklaması yok.
Kendinin olmayan emanet malı nasıl kullanırlar?

Sakin kalmaya çalışın. Yapacağınız konuşmada altınların hemen ama hemen; en kötü yarın öğlene kadar size iade edilmesini isteyin. Yoksa farklı şeylerin olabileceği, polise kadar gidebileceğinizi dolaylı yoldan ima edin. Kayınpederiniz, eşinizin kardeşi de olsun. Çok pis bir durum...

Altınlarını mutlaka al.Gerekirse rezillik çıkar bağır çağır yık ortalığı ama al .O bir bağırıyorsa sen 2 bağır.Normalde kimseye çirkefleşmesi için tavsiye vermem ama senin kaynana çoktan çirkinleştirmiş işleri.Bence altınlarını alıp o kadınla bir daha görüşme

Konuyu Takipte yim

O kadar merak ediyorum ki altınlar nerde satıldı mi kasada mi evde mi teyze de mi bozduruldu mu ne kadara bozduruldu neye harcandı yerine kondu mu konacak mi

Offfffffffff kafamda deli sorular

Konu Sahibi valla altınları alınca bi foto paylas da kutlama neyim yapalım ya

Bana ne oluyorsa sanki benim altınim:)
Bana kalırsa altınları bozdurdular. Nasıl olsa bizde daha sonra yerine koyarız diye düşündü kv. Konu sahibi de isteyince kv de tutuştu.

O kadin bi isler ceviriyor galiba ama neyse o kadin psikopat bence . Canim neden banka kasasina koymadiniz ki en azından başınız ağrımazdı ben evlendim 1 hafta sonra banka kasasına koydum. Esime takılanlar ise kaynanamda kaldı onun evi güvenli esime para da takılmıştı onlarla altin alcam size diyip duruyordu ben sallamadim biz ev alacağımız zaman vercekmis oglunun altinlarini sonra bir de öğrendim ki o altinlarda gelinin hakkı ymış tüh :D neyse ben esimin 15 ceyregine kalmadim ben . Kendimi boyle teselli ediyorum :işsiz: ama kaynanama guveniyorum dun sordum esime onlarla altın almış dedi. Eski kafa iste akli sira biz ev alcaz. ( almicaz aldırtmicam ki)o da ogluna dugunde takilanlari vercek bize:işsiz:
Off garibanlik kokuyor ....
Sen o altinlari cadi kayinvalidenden almaya bak esinde baya sinir olmus zaten adamcagiz bu ne ya guvenip vermissiniz saklasin diye ismi bu yani

Yırtın ben olsam yırtınırım bu konularda cok cirkefim
Bebeğine yeni mevlut yapmissin Allah bagislasin Allah anali babali büyütsün ufak sanirim bebisle mi ugrascan kaynanayla mi üzülme cocukta üzülür sen uzgun olursan

Ne ucuz oyunlar bunlar resmen emanete ihanet

Böyleleri zorla zıvanadan çıkarır insanı ama siz eğer vermezlerse kanunlara başvuracağınızı falan söyleyin tabi

Allah yardımcınız olsun

Sizden habersiz satılması ne demek?

Kiralık kasa dediğiniz aylık 20 liraya falan geliyor, gidin bankaya açın eşinizle ortak bir kasa! Bu çektiğiniz işkenceye değer mi?

Madem eşiniz de yanınızda, çıkın birlikte yukarı, şu tarihte verdiğimiz şu kadar bilezik şu set neyse tam olarak istiyoruz. Verecekler, nasıl veremezler? Okurken benim kafam karıştı. Yok ondaydı, yok değildi, yok bilmem kimdeydi. Sebep?

Bir tane küçük altın bozdurun, gidin bir bankaya yapın depozito ve yıllık kirasını karşılar.

Bu altınlar ne hikmetse bir tek gelinin evinde çalınma riski var, kv de ve teyzenin evinin özel güvenliği, kasa odası filan var galiba hırsız oraya giremiyor :işsiz:

Aynen öyle benide korkutmuşlardı eşimin ailesi yok yeni evlileri takip ediyolar nikah listesini alıyolar düğün yerlerinde bekliyolar evi öğrenip balayına gidince hırsız hoop alıp gidiyo
Kv evinde olsa hırsız avucunu yalar demişlerdi çok mantıklı diyip düğün günü anneme verdim

belki birileri yazmıştır. kocan da arkanda olduğuna göre, onunla konuşup şöyle birşey yap:
'işyerimden amirimin/müdürümün avukat eşiyle konuştum, düğünde takılan altınlarımızı zorla tutamazsınız, vermek zorundaymışsınız.
yarın 30 ağustos zafer bayramı resmi tatilmiş, yarın olmazmış, ama hala vermezseniz 31 ağustos cuma günü polis çağırtıp alacağız veya tutanak tutturacağız.
hem altınları alırız hem mahalleye rezil olursun' de, ve yarın altını al.

Aynen öyle benide korkutmuşlardı eşimin ailesi yok yeni evlileri takip ediyolar nikah listesini alıyolar düğün yerlerinde bekliyolar evi öğrenip balayına gidince hırsız hoop alıp gidiyo
Kv evinde olsa hırsız avucunu yalar demişlerdi çok mantıklı diyip düğün günü anneme verdim
Annenize vermekle iyi yapmışsınız. Nihayetinde o da bir kaynana :KK48:. Benim düğünümde hiçbir şey ile ilgilenmeyen kaynana, gelin odasına giderken atmaca gibiydi. Bende evin anahtarını gelin kesesinin içine koydum, üzerinede takıları koydum, ağzını iyice bağladım. Kayınvalidem alıp çantaya attı keseyi. Düğünden sonra kayınvalidenin evine gittik, çıkarken kimse keseden bahsetmiyor. Eşime dedim evin anahtarı kesenin içinde kaldı, mecbur olduğu gibi keseyi vermek zorunda kaldı :KK53:.

Annenize vermekle iyi yapmışsınız. Nihayetinde o da bir kaynana :KK48:. Benim düğünümde hiçbir şey ile ilgilenmeyen kaynana, gelin odasına giderken atmaca gibiydi. Bende evin anahtarını gelin kesesinin içine koydum, üzerinede takıları koydum, ağzını iyice bağladım. Kayınvalidem alıp çantaya attı keseyi. Düğünden sonra kayınvalidenin evine gittik, çıkarken kimse keseden bahsetmiyor. Eşime dedim evin anahtarı kesenin içinde kaldı, mecbur olduğu gibi keseyi vermek zorunda kaldı :KK53:.

Nişanda eşime takılanlar kvde kaldı düğüne birkaç gün kala eşime yarın getir altınları, para altin artik hepsini biaraya topluycam dedim oyle getirdi oyuzden hic vermek istemedim

Kendi kizi bile vermedi ona unutkansin sen kvdede kalsin dedi

Unutkanlik degilde el koyardi kisaca o borcum var bu borcum var diyip aglanirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X