Kayinvalidem ve altınlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar kötüsünüz nasıl böyle düşünebildiniz anlayamadım ?

Biz kendimiz orada çıkıp yemek yeniyoruz zorla yediriliyor. Bir nevi kendi vicdanlarını rahatlatmak için düğün sonrası borçlar bize kaldı üstüne bebek oldu yardim yok. Bari pazarını biz düzelim dediler.. arsadan gelecek para zaten çocuklar arasında bölüşecekti bizim borcumuz var diye daha erken kendi kardeşinden borç isteyecekti arsa parasi gelince ona verecekti. Daha bir sürü şey ince ayrıntı yazmadım. Yazmakta istemiyorum . Ama düşünceniz beni çok kırdı .. Benim kendi evimde yemek yapmama izin bile verilmiyor hemen trip atılıyor. Eşimde 3 ay tatil olduğu için beraber yenilip içildi.. Eşim yokken de ben yanlız kalmayayim diye sabahları kahvaltıya çağrıldım . Bunun neresinde yanlışlar var söyleyin hatam nerde ??
Sizin düşüncenizde olmayan her insana kötü mu dersiniz böyle?

Kusura bakma da bence tam da anladigim gibisiniz.
Hem evlerinde oturun, hem gidip yemeğinizi orda yiyin masraf olmasın diye, sonra buna rağmen kv niye öyle kötü oldu ki?

Yardim etmiyorlar ne çirkin laf, ne düğününüze ne de onlara sormadan yapabildiginiz(!) Çocuk için size yardım etmek zorunda değiller.

Siz alışmışsınız vermelerine, evet hata yapmışlar senden habersiz bozmakta ama ilk hatalarında da altınlarım da altınlarım.

60 gr dediğinin içinde set de vardır. Yoksa 60 gr bilezik 15bin tutar, 8 bin değil şuan.

Evi gecindiremeyen evlenmesin, hele durumu olmayan borcu harcı olan hiç çocuk yapmasın. Simdi gelip sana borcun var neden çocuk yaptın deselerdi ortalığı birbirine katardın çocuk yaparken izin mi alacağım diye, tabiki haklı olarak. Simdi de yardim etmiyorlar, e zorunda da degiller zaten. Düşüncem budur. Kusura bakmayın sizin için düşüncemi değiştiremem.

Hem evlerinde oturun, hem gidip yemeğinizi orda yiyin masraf olmasın diye, sonra buna rağmen kv niye öyle kötü oldu ki?

Yardim etmiyorlar ne çirkin laf, ne düğününüze ne de onlara sormadan yapabildiginiz(!) Çocuk için size yardım etmek zorunda değiller.

Siz alışmışsınız vermelerine, evet hata yapmışlar senden habersiz bozmakta ama ilk hatalarında da altınlarım da altınlarım.

60 gr dediğinin içinde set de vardır. Yoksa 60 gr bilezik 15bin tutar, 8 bin değil şuan.

Evi gecindiremeyen evlenmesin, hele durumu olmayan borcu harcı olan hiç çocuk yapmasın. Simdi gelip sana borcun var neden çocuk yaptın deselerdi ortalığı birbirine katardın çocuk yaparken izin mi alacağım diye, tabiki haklı olarak. Simdi de yardim etmiyorlar, e zorunda da degiller zaten. Düşüncem budur. Kusura bakmayın sizin için düşüncemi değiştiremem.

Siz çok yanlış anlamışsınız. Altınlarım da altınlarım diye tutturmadim. Altınları her türlü verecekler zaten . Benim kızdığım nokta bana neden sorulmuyor. Ben ona kendi annem gibi davrandım kendisinde bana her zaman sende bizim kızımızsın derdi. Hatta yüzüne de söyledim bana böyle deyip neden bana sormadin sanki vermeyecek miuim diye. Ayrıca evet kötüsünüz maalesef bende bu düşüncemi değiştiremeyecegim yorumunuz için teşekkür ederim iyi günler. :)

Ayrıca bileziklerin gramı fazla imiş. Nasıl şeyse önden arkaya doğru gramlarda azalma mi ne oluyormuş o yüzden hesapladigimizdan fazla çıktı.

başta altınlarınızı vermeyecektiniz altınlar gelinindir.bu konuda size katılıyorum.başka noktalara değineceğim kayinvalidenizin evinde oturuyorsunuz yeme içme onlardan ve kaynana arsayı satınca size para vercem borclarınızı onunla kapatırsınız demiş bu seni çok memmun etmiş.size verdikleri müddetçe sorun yok demek ki.görünen o ki ekmek elden su gölden bir tablo.eşiniz çalışıyor ev kirası yok nasıl bu kadar zorlanıyorsunuz borçları kapatmakta? daha 2 yıllık evlisiniz ne borcu bu kadar?

Arkadaşım anlatamıyor muyum zaten arsadan gelecek para da da bizim hakkımız var neyin çenesinin kapanması. Ayrıca ne borcu ise ne bu sizi ilgilendirmez ki ? Her neys3 size de yorum için teşekkür ediyorum ben konuyu kapattım zaten sonuçta borçlarımi kapadım ve benim için olay bitti sadece bana sorulmadığı için hala cook kirginim..

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben anlatacak kimsem olmadığı için acmistim bu konuyu . Iyisiyle kötüsüyle yargılayanininiz da oldu destek verenizde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ..

Bu olay bana büyük ders oldu. Çok şeyler öğrendim. Umarım bir daha böyle birşey yaşamam.. h3pinzie tekrar cook teşekkür :KK200:

Arkadaşım anlatamıyor muyum zaten arsadan gelecek para da da bizim hakkımız var neyin çenesinin kapanması. Ayrıca ne borcu ise ne bu sizi ilgilendirmez ki ? Her neys3 size de yorum için teşekkür ediyorum ben konuyu kapattım zaten sonuçta borçlarımi kapadım ve benim için olay bitti sadece bana sorulmadığı için hala cook kirginim..
Arsa eşinizin ailesinin ise ister satar parasını yerler ister hayra verirler.canları isterse size iyilik yapmak isterlerse pay verirler.ha önceden arsayı para koyup hep beraber aldıysanız tamam paylasabilirsiniz.bu kadar kızmayın altınlar konusunda hemfikiriz. Konunu yönetimden kapattırmazsan yazan olur daha.

Altinlarinizi yada parasını almış olmanıza çok sevindim .lütfen şu kadına yüz vermeyin yemeğe yukarıyada çıkmayın 1 kap çorba değil mi yeyin oturun yüz bulmasın. Kp de duysun yani bu olayı çok gıcık oldum bu tavırlara. Çünkü bunlar olurken kp konunun neresinde ? Birde Eşinizin tepkisi ne oldu artık anlamıştir o da bazı şeyleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X