yanlış anlaşılmasın hiç öyle bir durum yoktu aslında birden annesi ben boşanıcam sizinle oturucam demeye başladı.Hatta babasının yanında benim aslan gibi oğlum var bakar filan dedi.Nişanlımda bir şey demedi bende yanındaydım.Şaşkın şakın birbirimize bakıyorduk çünkü.Sonra ben tekrar sıkıştırmış onu oda ben gülçinle konuşmadan sana bir şeyin sözünü veremem anne demiş.Beni aradı böyle böyle bir durum olsa ne dersin filan dedi.Annesi tabi ister yanında olsun ama ben rahat edemem öyle açıkçası.O da annesine ayrı ev tutulur filan öyle olmaz demiş.
Annesi bana sorunca öyle dedi diye anlayıp bu konuda özellıklede üstümüze gelmiş olabilir Çünkü sonra ki hafta hep tartıştık annesi ve babası sen askere gıdınce bızde kalsın gulcın demısler.Baya aklına girmişler oda zaten tek bırakmak istemiyor hiç. ondan bence sen Annemlerde kal 5 ay dedi. e onuda kabul etmedım.Laf arasında senın aılenle benim kan bağım yok istemem ben rahatsız olurum.Çekinirim diken üstünde olurum filan dedim o da benm için 5 ay bile katlanamıyorsun.Sen benim ailemi neden dışlıyorsun herşeyde istemiyorsun filan dedi böylece tartıştık.Ben diyceğimi dedim o bişey demedi aradan bir hafta geçti ben ağızını arıyorum abimi anlatarak bana dediki ben aileme ayda bir gitsemde olur ikimizde çalışıyoruz aileler işin içine girince tatsızlık çıkıyor :44: bu yüzden hiç birşey anlamadım
bu arada, kendisi senin ailenin yanında 5 ay kalırmıymış. anacığı orda dururken.