kayınvalidem ve ben...

Nişanlın şuan elını masaya vuramıyor cunku elınden kaçma ıhtımalın var ..
O yuzden bır anasını pişpişliyor bir seni..
Evlenin bundan sonra hep anasını pıspısleyecek ..
ıkı ıkı daha dört ..
bunu senaryoyu daha once o kadar cok gordum ki... hıc şaşmaz..
Erkekler ıcın bekarken ofladıkları pufladıkları anaları evlenınce bır kıymete bınıyor bırseyler oluyor..
Nisanlıyken gozlerının ıcıne bakmaya kıyamadıkları evlenınce karısı olan kadında sokaktakı çöp kadar kıymetlı olmuyor ..

Daha sımdıden annesı ve senın aranda bır denge olusturamayan bır erkek evlenınce butun dengesını anasının agzına bakarak kuracaktır.
Geçmiş olsun..

İnşallah bu sozlerımın hepsınde yanılırım ..

:44::44::44: İnş bu tarz bir şey yaşanmaz. Yaşayacağım hayal kırıklığı boşanma vs gibi olayların yıkıntılarından büyük olur herhalde:43:

içim şişti....onun,sizin ailenizin yanında kalması çok farklı..O damattır,pohpohlanır yeterki kızımıza iyi baksın diye,ses edilmez,iyi davranırlar ona,hürmet ederler..

ama sen gelinsen, hizmet edeceksin,oturamassın,etraflarında 4 dönmessen kötü gelin olursun dinlenmeye,geç kalkmaya,eşinle yanlız kalmaya hakkın yoktur..vs vs vs....

kesinlikle katılıyorum bu lafa sen ne yaparsan yap yaranamazsın herşeyıne mutleke mana bulurlar kayınvalideler damatlarını çok severler ama gelınlerini hiç sevmıyolar ayda bir grş demişin ben aynı binada oturuyorum bır gun akşam cıkmasam bırgun mutlaka cıkıyorum ve biz kavga ettık neden hergün yemeğe cıkmıyomuşuz diye ipler kopuk şimdi ne yaparsan yapğ hoş karşılanmıyosun nişanlıyken çok ıyılerdi ama amannnn diyım çok ii düşün tavrını baştan koy ezdirme kendıni

kesinlikle katılıyorum bu lafa sen ne yaparsan yap yaranamazsın herşeyıne mutleke mana bulurlar kayınvalideler damatlarını çok severler ama gelınlerini hiç sevmıyolar ayda bir grş demişin ben aynı binada oturuyorum bır gun akşam cıkmasam bırgun mutlaka cıkıyorum ve biz kavga ettık neden hergün yemeğe cıkmıyomuşuz diye ipler kopuk şimdi ne yaparsan yapğ hoş karşılanmıyosun nişanlıyken çok ıyılerdi ama amannnn diyım çok ii düşün tavrını baştan koy ezdirme kendıni

çok kötü ya çok kızıyorum işte ben böyle durumlara:41: bir okadar da üzülüyorum:50: boşver hazır kopmuşken aynı samimiyete hiç dönme bence:50: tabiki küs kalmayın ama her akşam her akşam:50::50:Allah sabır versin ne diyim:50:

Tek oğlu evet zaten 2 çocuğu var.Biri kız biri erkek ayırmaz gördüğüm kadar çocuklarını.Eşinden görmediği yakınlığı çevresiyle yaşamak istiyor sanırım.
İlk gün sabahı kapıya gelmek mi:53: İşte ben mesela birşey diyemem annesine sadece şaşkın şaşkın bakar birine birşey mi oldu anne hayırdır der kalırım:44::44: bir insan başka ilk gün sabahı neden gelir ki kapıya:44::44: biz kahvaltı yapmıycaz işimiz daha bitmedi deseydin canım belki anlar girmezdi:52::52:

:)))) ben kapıyı açmadım zaten ilk önce eim banyoda duş alıyodu bende kahvaltı hazırlıyodum kapıyı açmayına üskatın ziline basıp alttaki kapıyı açtırmışş kapıyı yumrukluyo açtım nolduu dedim ağlar gibi konuşyo bişey oldu sandım sohbenden zehirlendiniz falan sandım diyyooo ayyy düşünüce yine sinirim tepeme cıkıyoo

Açıkçası ben nişanlını çok anakuzusu buldum,erkeklerin "anneme gitmedin,kendi annene şöyle yaptın,benimkine yapmadın"vs lafları çok itici..ya sen erkeksin!işine bak,paranı kazan,kadın ilişkilerine ne karışırsın..Ben babamdan görmediğim için tuhaf buluyorum belkide..ama yani nişanlın da daha ortada bişey yokken sorun çıkarıyo olmayan şeyden...kayınpederın yabancı bi adam sonuçta ne kadar etik ki 5 ay aynı evde kalmak?Banyosu var,çamaşırı var,lavabosu var bu işin...

:)))) ben kapıyı açmadım zaten ilk önce eim banyoda duş alıyodu bende kahvaltı hazırlıyodum kapıyı açmayına üskatın ziline basıp alttaki kapıyı açtırmışş kapıyı yumrukluyo açtım nolduu dedim ağlar gibi konuşyo bişey oldu sandım sohbenden zehirlendiniz falan sandım diyyooo ayyy düşünüce yine sinirim tepeme cıkıyoo

:53:bahaneye bak şohben zehirlenmesiymiş evden içine doğdu kalktı kapıya kadar geldi açılmayıncada korktu galiba:53::53: ne garip insanlar var yahu

Açıkçası ben nişanlını çok anakuzusu buldum,erkeklerin "anneme gitmedin,kendi annene şöyle yaptın,benimkine yapmadın"vs lafları çok itici..ya sen erkeksin!işine bak,paranı kazan,kadın ilişkilerine ne karışırsın..Ben babamdan görmediğim için tuhaf buluyorum belkide..ama yani nişanlın da daha ortada bişey yokken sorun çıkarıyo olmayan şeyden...kayınpederın yabancı bi adam sonuçta ne kadar etik ki 5 ay aynı evde kalmak?Banyosu var,çamaşırı var,lavabosu var bu işin...

aynı şeyleri söyledim canım birde benim babanem bizde kalıyor nasıl bir huzursuzluk yasanır gayet iyi görüyorum:50:hayır bir de zaten Annesine anne,babasına baba diyoruz diye gerçekten kan bağımız mı oluştu zannediyorlar anlamıyorum:50:neler okuyoruz burda:26:zaten gitmişim başka şehire, toplasan yüzlerini sıra 4 -5 defa gördüğüm insanlarla çokta iyi olsalar nasıl kalıyım ben...Bakalım şimdilik herşey sinmiş görünüyor inş tekrar açılmaz.
Nişanlımla ben liseden beri birlikteyim ünv bitmek üzere iken evlenmek istemişti.Tabi ben yüksek lisans düşünüyorum o sıralar yurt dışı hayallerim var olmaz burda tadında bırakmak en iyisi diyip ayrılmıştık. 2 sene görüşmedik tabi ikimizinde hayatlarına başkaları girdi o süreçte yine bir aile mevzusundan nişan aşamasına kadar gelen ilişkimi geri çevirdim.Tabi aradan zaman geçti nişanlımla tekrar görüşmeye başladık bu olanları biliyor. hangi aşamada olursak olalım korkmam geri dönerim bunuda biliyor ama illa kafasına vura vura bir kez daha mı anlatmak mı lazım anlamıyorum ben:50:yani kusura bakma ozaman ayrılalım diyince mi düzelmeli bu erkekler:50:
Zaten bundan sonrada tekrarlarsa bu işin geri dönüşü filan olmaz:26:

aynı şeyleri söyledim canım birde benim babanem bizde kalıyor nasıl bir huzursuzluk yasanır gayet iyi görüyorum:50:hayır bir de zaten Annesine anne,babasına baba diyoruz diye gerçekten kan bağımız mı oluştu zannediyorlar anlamıyorum:50:neler okuyoruz burda:26:zaten gitmişim başka şehire, toplasan yüzlerini sıra 4 -5 defa gördüğüm insanlarla çokta iyi olsalar nasıl kalıyım ben...Bakalım şimdilik herşey sinmiş görünüyor inş tekrar açılmaz.
Nişanlımla ben liseden beri birlikteyim ünv bitmek üzere iken evlenmek istemişti.Tabi ben yüksek lisans düşünüyorum o sıralar yurt dışı hayallerim var olmaz burda tadında bırakmak en iyisi diyip ayrılmıştık. 2 sene görüşmedik tabi ikimizinde hayatlarına başkaları girdi o süreçte yine bir aile mevzusundan nişan aşamasına kadar gelen ilişkimi geri çevirdim.Tabi aradan zaman geçti nişanlımla tekrar görüşmeye başladık bu olanları biliyor. hangi aşamada olursak olalım korkmam geri dönerim bunuda biliyor ama illa kafasına vura vura bir kez daha mı anlatmak mı lazım anlamıyorum ben:50:yani kusura bakma ozaman ayrılalım diyince mi düzelmeli bu erkekler:50:
Zaten bundan sonrada tekrarlarsa bu işin geri dönüşü filan olmaz:26:

bu konuda sonuna kadar haklısın,hiç kimse bir yabancıyla aynı evde kalmak istemez,nikah yoluyla akraba oldunuz belki ama sonuçta kan bağınız yok..umarım halledersiniz...

Allah yardimciniz olsun,ben de ayni problemleri babamla yasadim..evin tek cocugu oldugum icin surekli bir ilgi var,hergun telefonla minimum iki kez ararlar,acmayinca da basina bisey mi geldi diye on-on bes kez aradiklari olmustur hatta telefonumun sarjini bitirinceye kadar..bu asiri ilgi esimi cok bunaltti..sirf o yuzden istanbula tasindik..babamlar 550 km uzaktalar..
diyecegim o ki kayin walidenden uzak bir yerde hayata baslamak..ister istemez insan annesinden babasindan etkileniyor,en guzeli esinle yalniz yasamak hic baski altinda kalmadan..

Allah yardimciniz olsun,ben de ayni problemleri babamla yasadim..evin tek cocugu oldugum icin surekli bir ilgi var,hergun telefonla minimum iki kez ararlar,acmayinca da basina bisey mi geldi diye on-on bes kez aradiklari olmustur hatta telefonumun sarjini bitirinceye kadar..bu asiri ilgi esimi cok bunaltti..sirf o yuzden istanbula tasindik..babamlar 550 km uzaktalar..
diyecegim o ki kayin walidenden uzak bir yerde hayata baslamak..ister istemez insan annesinden babasindan etkileniyor,en guzeli esinle yalniz yasamak hic baski altinda kalmadan..

Keşke uzak yaşamak gibi bir şansımız olsa malesef nişanlımın ozaman iş değiştirmesi gerekir.Yaşadığı şehirde en uzak bir yerleşim yeri seçsek en uzak yer zaten 1 saat uzaklıkta.İstedikten sonra her türlü yok sayılacak bir mesafede yani:26:Senin sorunun bir nebzede olsa çözülmüş arkadaşım çok sevindim

düğünü nişanlın askere gidip geldikten sonra yapamaz mısınız? nişanlın biraz empati yapsın, 5 ay uzun bir süreç..ben 2 yıllık evliyim..şimdi kendi anneme ziyarete gidince 1 hafta kalabiliyorum,insanın kendi evi gibisi olmaz..sorun nişanlının ailesinde olduğu için onun daha çok sorumluluk alması gerekiyor..

Kızlar öncelikle oturdun bunu mu sorun yaptın bak milletin ne derdi var demeyin lütfen :( Çünkü bukadar kafama takma nedenim zaten ilerisinden çekinmem:18:

Benim nişanlımın annesi çok fazla çocukları ile yakın iletişim kuruyor. Bu ne mi demek: şöyle; biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz yanıma gelir her hafta sonu mesela her dk msj. gittin mi geldin mi, naptın vs ayrılana kadar en fazla yarım saat 40 dk msj atmadığı vardır. zaten daha öncede evlenince eşimden ayrılıp sizinle oturucam filan demişti nişanlıma bende tabiki hastalıkta başımın üstünde yeri var fakat ben rahat edemem öyle başkası ile aynı evde e ben rahat edemezsem sen hiç edemezsin dedim nişanlıma. O da aldı sanırım vermek istediğim msjı ki annesine olmaz öyle şey ayrı ev açarız oturursun demiş.Son zamanlarda nişanlımla ailesi hakkında sürekli kavga eder olduk ama.Bir kaç örnek veriyim mesela:
Kayınvalidem böyle şu 9 kişiye gönder bilmem neli msjlardan yollamış herkese...Nişanlımda ona geri yollamış kırılmasın diye çünkü msjda banada yolla gibi bir şey yazıyordu.sonra nişanlıma beni şikayet etmiş gülçin yollamadı bilmem ne diye.(bu arada aynı evde msjlaşıyorlar bana tuhaf geliyor yani bu ) nişanlımda beni aradı ''aşkım annem sana msj atmış cvp vermemişsin ağlıyo aşağıda beni sevmiyor mu diye atta gönlü olsun'' dedi. bende bana gelmedi o msj dedim ona.Telefonu kapattık o sırada attığı msj geldi (herhalde geç iletildi) bende yolladım aynen ona ki kırılmasın diye bu seferde nişanlıma msj atmış sen mi söyledin oğlum gülçine bak msj attı bana diye. ya kızlar bunlar çok çocukça gibime geliyor benim kardeşim 17 yaşında o yapmıyor böyle şeyleri...

Diğer konuda nişanlım ünv. mezunu yüksek lisans yapıyor 1 sene kaldı bitmesine bitince kısa dönem askerlik düşünüyor ama tarih biz evlendikten sonraya denk geliyor... bana tutturmuş o 5 ay annemlerle kal. Ben seni yalnız bırakamam. E bende tabi olmaz dedim öyle için rahat etmiyorsa annem gelir benimle kalır. Nasılsa çalışmıyor dedim ki bir olay koptu. Sen niye benim ailemi sürekli dışlıyorsun niye senin annen gelir demiyorsunda annem gelir diyorsun dedi.
bende annen çalışıyor babanda izin vermeyebilir e bir de kardeşin var.Kadın okadar iş yükünde banamı dadalık yapsın.Bizimkiler boşta o yüzden dedim.Hem ben doğal olarak kendimi daha rahat hissederim filan dedim.O da beni korkutuyorsun bir şey olsa anneme 1 hafta gidip kalmazsın hatta bakmazsın bile dedi bana...

Kızlar bizim aramızda hiç böyle muhabbetler olmamıştı ben nişanlımı 6 senedir tanıyorum bu nasıl iş aklım karıştı.Biticekse şimdi bitsin mantığı ile bende içimdekini söyledim. dedim ki: annenin eşi sağ birde kızı var banan düşmez zaten canım bence. Eşi olmaz kızı olmaz bir ameliyat filan geçirir.Sayılı gün çabuk geçer der,rahatsız da olsam başkasının evinde 1 hafta bakarım tabi annene dedim.
Sustu bişey demedi ama baya bozuldu suratından anladım...

Aradan bir hafta geçti benim içim içimi yiyo yoksa hep iç içemi olucaz diye:18: bu yüzden bizim gelinimiz hakkında konuşurken dedim ki:
bugün onların balık günü, bize gelicekler. her hafta 1 gün yemeğe gelirler e kız çalışıyor tabi normal filan dedim anlasın az bişeyleri diye.
bizim ki de haftada bir günmü hergün görüşselermiş aşkım daha neler ayda bir gelirler yeter haftada bir çok değil mi evlenmeseydi abin hiç demez mi:53::53::53: Hiç bir şey anlamadım ben bu işten kızlar siz ne diyorsunuz?

ayyy cnm benm tebrik ederm gayet mantıklı ve verilmesi gereken cvpları vermişsin bu şekilde devam et ...

düğünü nişanlın askere gidip geldikten sonra yapamaz mısınız? nişanlın biraz empati yapsın, 5 ay uzun bir süreç..ben 2 yıllık evliyim..şimdi kendi anneme ziyarete gidince 1 hafta kalabiliyorum,insanın kendi evi gibisi olmaz..sorun nişanlının ailesinde olduğu için onun daha çok sorumluluk alması gerekiyor..

Canım ozaman kafadan 2 sene sonraya kalıyor.Nişanlımda kendine göre haklı istemiyor artık ertelemek.:50:Ben düşün kendi annemin evini dahi teklif etmedim o saatten sonra rahat edemem diye benim nişanlım bizde kal diyor. En son aynen böyle söyledim zaten. Kısa Kısa olmak şartıyla benim annem ya da kardeşim veya onun annesi ya da kardeşinin gelip benimle durabileceğini ama 5 ay boyunca ne misafir kabul edebileceğimi ne de kimsede kalmam gibi bir durumun söz konusu dahi olmadığını söyledim.

ayyy cnm benm tebrik ederm gayet mantıklı ve verilmesi gereken cvpları vermişsin bu şekilde devam et ...

Söylenmesi gerekenleri söylüyorumda evlenince erkekler değişiyor diyorlar ya uykularım kaçıyor inan:18::18::18:

Düşün evleniyoruz bizimki almış annesini kardeşini ''gülçin senin şu giyinme odanı yıktırmak zorundayız annem ve kardeşim bundan sonra bizde kalıcak babamla ayrılıyorlar diyor'':53::53::53: herhalde kalpten gittiğim ya da beni gazete manşetlerinde gördüğünüz an o gündür:ssz::ssz:

Söylenmesi gerekenleri söylüyorumda evlenince erkekler değişiyor diyorlar ya uykularım kaçıyor inan:18::18::18:

Düşün evleniyoruz bizimki almış annesini kardeşini ''gülçin senin şu giyinme odanı yıktırmak zorundayız annem ve kardeşim bundan sonra bizde kalıcak babamla ayrılıyorlar diyor'':53::53::53: herhalde kalpten gittiğim ya da beni gazete manşetlerinde gördüğünüz an o gündür:ssz::ssz:

yok cnm sen ona asla izin vermezsin .. evlendikten sonrada problem yaşayacaksın aşikar ....
hatta dahada bağlanacaklar birbirlerine ....sakın hiç önemseme ......
sabırlı olursan ipler senn eline gecer.....
kaynanamlarda öğleydi ... hatta kocamla aramda laf tasımaya bile başlamıştı ... çok seyler yaşadım ve yasattım ... tabi kötü günler...
ama anladım ki hiçte boş şeyler yaşamadım ...
yaşanması gereken bişi kötü bile olsa herseyi göze alıp yaşamak isyan etmemek ve tabi akıllı olmak gerek ....
şimdi ne eşim nede annesi bana bişi derken yada arkamdan konuşurken en az 2 kere düşünür ...

kızlar öncelikle oturdun bunu mu sorun yaptın bak milletin ne derdi var demeyin lütfen :( çünkü bukadar kafama takma nedenim zaten ilerisinden çekinmem:18:

Benim nişanlımın annesi çok fazla çocukları ile yakın iletişim kuruyor. Bu ne mi demek: şöyle; biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz yanıma gelir her hafta sonu mesela her dk msj. Gittin mi geldin mi, naptın vs ayrılana kadar en fazla yarım saat 40 dk msj atmadığı vardır. Zaten daha öncede evlenince eşimden ayrılıp sizinle oturucam filan demişti nişanlıma bende tabiki hastalıkta başımın üstünde yeri var fakat ben rahat edemem öyle başkası ile aynı evde e ben rahat edemezsem sen hiç edemezsin dedim nişanlıma. O da aldı sanırım vermek istediğim msjı ki annesine olmaz öyle şey ayrı ev açarız oturursun demiş.son zamanlarda nişanlımla ailesi hakkında sürekli kavga eder olduk ama.bir kaç örnek veriyim mesela:
Kayınvalidem böyle şu 9 kişiye gönder bilmem neli msjlardan yollamış herkese...nişanlımda ona geri yollamış kırılmasın diye çünkü msjda banada yolla gibi bir şey yazıyordu.sonra nişanlıma beni şikayet etmiş gülçin yollamadı bilmem ne diye.(bu arada aynı evde msjlaşıyorlar bana tuhaf geliyor yani bu ) nişanlımda beni aradı ''aşkım annem sana msj atmış cvp vermemişsin ağlıyo aşağıda beni sevmiyor mu diye atta gönlü olsun'' dedi. Bende bana gelmedi o msj dedim ona.telefonu kapattık o sırada attığı msj geldi (herhalde geç iletildi) bende yolladım aynen ona ki kırılmasın diye bu seferde nişanlıma msj atmış sen mi söyledin oğlum gülçine bak msj attı bana diye. Ya kızlar bunlar çok çocukça gibime geliyor benim kardeşim 17 yaşında o yapmıyor böyle şeyleri...

Diğer konuda nişanlım ünv. Mezunu yüksek lisans yapıyor 1 sene kaldı bitmesine bitince kısa dönem askerlik düşünüyor ama tarih biz evlendikten sonraya denk geliyor... Bana tutturmuş o 5 ay annemlerle kal. Ben seni yalnız bırakamam. E bende tabi olmaz dedim öyle için rahat etmiyorsa annem gelir benimle kalır. Nasılsa çalışmıyor dedim ki bir olay koptu. Sen niye benim ailemi sürekli dışlıyorsun niye senin annen gelir demiyorsunda annem gelir diyorsun dedi.
Bende annen çalışıyor babanda izin vermeyebilir e bir de kardeşin var.kadın okadar iş yükünde banamı dadalık yapsın.bizimkiler boşta o yüzden dedim.hem ben doğal olarak kendimi daha rahat hissederim filan dedim.o da beni korkutuyorsun bir şey olsa anneme 1 hafta gidip kalmazsın hatta bakmazsın bile dedi bana...

Kızlar bizim aramızda hiç böyle muhabbetler olmamıştı ben nişanlımı 6 senedir tanıyorum bu nasıl iş aklım karıştı.biticekse şimdi bitsin mantığı ile bende içimdekini söyledim. Dedim ki: Annenin eşi sağ birde kızı var banan düşmez zaten canım bence. Eşi olmaz kızı olmaz bir ameliyat filan geçirir.sayılı gün çabuk geçer der,rahatsız da olsam başkasının evinde 1 hafta bakarım tabi annene dedim.
Sustu bişey demedi ama baya bozuldu suratından anladım...

Aradan bir hafta geçti benim içim içimi yiyo yoksa hep iç içemi olucaz diye:18: Bu yüzden bizim gelinimiz hakkında konuşurken dedim ki:
Bugün onların balık günü, bize gelicekler. Her hafta 1 gün yemeğe gelirler e kız çalışıyor tabi normal filan dedim anlasın az bişeyleri diye.
Bizim ki de haftada bir günmü hergün görüşselermiş aşkım daha neler ayda bir gelirler yeter haftada bir çok değil mi evlenmeseydi abin hiç demez mi:53::53::53: Hiç bir şey anlamadım ben bu işten kızlar siz ne diyorsunuz?

allah sana versin bence nişanlında bence annesinin gazına geliyor

ayyy canım yaa kayınvalidende ne öylee çocuk gibi msj fln töbe töbee :20:biz nişanlımla yeni tanıştığımız dönemde böyle bi muahbbet olmuştu sizin gibiyiz bizde düğünden sonra askerlik olcak mecburen ben teklif etmiştim sizinkilerde kalırım nolcak 5 ay diyee sonra şimdii amaan diyorum zaten tek yaşıyorum şimdi kendi evimde beklerim nolcak yani bizimde aileler aynı şehirdeler..derkenn benim saolsun gerizekalı eltim kendisi müstakil ev aldırdı altta onlar üstte kayınvalidemler oturuyordu eltim dayanamadı 1 yıl sonra küstü gitti olan bize oldu artık altt altaa 5 ay değil ömür geçicek.kısacası allah yardımcımız olsun cnm çoook zorr bi durum çünkü çok muabbet tez ayrılık getirir diye boşuna dememişlerdr heralde

ayyy canım yaa kayınvalidende ne öylee çocuk gibi msj fln töbe töbee :20:biz nişanlımla yeni tanıştığımız dönemde böyle bi muahbbet olmuştu sizin gibiyiz bizde düğünden sonra askerlik olcak mecburen ben teklif etmiştim sizinkilerde kalırım nolcak 5 ay diyee sonra şimdii amaan diyorum zaten tek yaşıyorum şimdi kendi evimde beklerim nolcak yani bizimde aileler aynı şehirdeler..derkenn benim saolsun gerizekalı eltim kendisi müstakil ev aldırdı altta onlar üstte kayınvalidemler oturuyordu eltim dayanamadı 1 yıl sonra küstü gitti olan bize oldu artık altt altaa 5 ay değil ömür geçicek.kısacası allah yardımcımız olsun cnm çoook zorr bi durum çünkü çok muabbet tez ayrılık getirir diye boşuna dememişlerdr heralde

Haklısın arkadaşım. Senin eltinde kendini kurtarmış ama olan sana olmuş çok üzüldüm e yokmu yolu illa ordamı oturucaksınız siz? kiraya verip başka yere geçme şansınız varsa hiç düşünme derim...

allah sana versin bence nişanlında bence annesinin gazına geliyor

Valla arkadaşım evlilikte iki taraftan birinin herhangi bir olayın veya kişinin gazına gelme lüksü yoktur.Yoksa neler olur hepimiz az çok biliyoruz.Olmadı benimde ailem var bende onların her dediğini alır ona getiririm böyle olsun diye işte ozaman Allah nişanlıma kolaylık versin:27::27:

Back
X