• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve eltim

Kendinde de hata olduğunun farkına varırsan
Karşı tarafı anlaman daha kolay olur.

Mesela "senin de annen ölünce anlarsın" lafını ben de duysam baya bi bozulurum.
Kadının annesini, ölmesini falan niye karıştrıyorsun.
"Acım var canım anlayamazsın"desen yetecek.

Neden illa yakın olmak iyi anlaşmak zorunda mısınız , eşiniz de görüşmeyin demiş daha neyin derdindesiniz. Eltiden can ciğer olmaz zaten yok mu yakın arkadaşlarınız ?

Şu yazıları gereksiz yere büyütünce bağırıyormuşsunuz gibi okuyorum içimden.
Bir de "öğle" değil "öyle".
Okudum demiştiniz dimi?

Her neyse.
Bomboş işler bunlar, eltinizin ne olduğu iftiralarından belliymiş siz hala iyi olalım diye peşinden koşmuşsunuz.
İlgi alanları bulun kendinize, altı üstü elti yahu. Olsa ne olmasa ne?
İnsan kirmayi ukalalik yapmayi ne çok seviyorsunuz.Kiz dert anlatmiş siz ders veriyorsunuz.Çok merak ediyorum gerçekte tanidiğiniz insanlara da böyle dersler verebiliyormusunuz.Yoksa sanal degil diye cesaretiniz olmuyormu ?

Eşin sana destekçi ne güzel açıklamişta her es böyle olsa keşke. Maşallah diyeyim. Annene Allah rahmet eylesin. Beddua etmemişsin katılmıyorum. Anne yahu eşi benzeri olmaz kaybetmişsin anlayışlı olmasi lazımdı bu zamanda. Gerçekten insan bazı şeyleri başa gelmeden anlamıyor. Bu zor zamaninda seninle olmamislar salla çokta samimi olmaya gelmez. Mesafe candır :)

aynı konuyu daha önce okudum sanki burada ben??? birebir aynı içerik, ama konuyu hatırlayamıyorun biraç hafta içinde açılmış olması lazım

Mune Mune
bakabilir misin?

İnsan kirmayi ukalalik yapmayi ne çok seviyorsunuz.Kiz dert anlatmiş siz ders veriyorsunuz.Çok merak ediyorum gerçekte tanidiğiniz insanlara da böyle dersler verebiliyormusunuz.Yoksa sanal degil diye cesaretiniz olmuyormu ?
Cesaretle ne ilgisi var uyarmanın, 2 kez öğle yazmış, bunlar da göz yani. Ben dikkat ederek yazıyorum tüm yazılarımı.
Ayrıca bu kadar kırılgan olmayın siz de. Adı üstünde "sanal". Hata yapmışım ya da otomatik düzeltmiş deyip geçin. Allah allah burada ne yorumlar yazılıyor, hepsini dert ederseniz ohooo.

Başınız sağ olsun üzüldüm annenize.
Ancak iyilik dostluk gibi şeyler zaten bu tip acilarda belli olur.Kv ve elti iyi insanlar değiller siz orada küfür bile etseniz anlayışlı olmaları lazım.
O nedenle sizin hataniz gidip tekrar konuşmak olmuş bu insanlarla.
Iyi ki varsın demeniz falan çok saçma olmuş.
Yani tabi ki iyilik güzellik olsun akrabalarla iyi ilişkiler olsun ama karşılıklı olmalı bu iyi niyet.
Siz tek başınıza bir şey yapamazsiniz eşiniz haklı uzak durun .

Kayıbın kolay değil.Allah sabır versin.Hassas olduğun dönemde daha da incitmiştir yaşadıkların seni mutlaka.
Eşini dinle.Uzak dur diyor sana.Bazen iyi olmak da yaramıyor.İçinde kalmadı.Denemişsin.En azından ben çabaladım olmadı diyebiliyorsun.Bundan sonrası senden uzak allaha yakın.
Bir tek senin de annen ölünce anlarsın demen çok talihsiz olmuş.Onu da acının en taze olduğu dönemde çok fazla tartmadan söylenmiş olarak değerlendiriyorum.
Eşine sarıl,eltiyi salla.

Cesaretle ne ilgisi var uyarmanın, 2 kez öğle yazmış, bunlar da göz yani. Ben dikkat ederek yazıyorum tüm yazılarımı.
Ayrıca bu kadar kırılgan olmayın siz de. Adı üstünde "sanal". Hata yapmışım ya da otomatik düzeltmiş deyip geçin. Allah allah burada ne yorumlar yazılıyor, hepsini dert ederseniz ohooo.
Ben dert etmiyorum sadece acimasizlik ukalalik şaşirtiyor.İnsanlar böyle davranarak tatminmi hissediyorlar onu anlayamiyorum.İyi niyet yok sizin uyariniz da okuduguna eminmisin diye alayci bir sekil de eklemek bilmiyorum.Neyse bos verin ne desem boş.

Basınız sağolsun öncelikle.
Eltinizin cahil olduğu kanısına nerden vardiniz ? Köyde yetiştiği için mi ?

Ben dert etmiyorum sadece acimasizlik ukalalik şaşirtiyor.İnsanlar böyle davranarak tatminmi hissediyorlar onu anlayamiyorum.İyi niyet yok sizin uyariniz da okuduguna eminmisin diye alayci bir sekil de eklemek bilmiyorum.Neyse bos verin ne desem boş.
Siz acımasızlık görmemişsiniz hiç. Uyuz oluyorum imla hatası gördüğümde, dikkat edilsin istiyorum, özellikle eğitim görmüş insanlar tarafından basit hatalar yapılmasın istiyorum, var mı?
Ha gerçekten okumuşsa zaten buna gücenmez insan. Hata sonuçta. Biri benim yazımdaki hatayı söylese neden incineyim? Bu kadar zayıf mıyım? Her neyse bence de çok boş muhabbet.

Back
X