- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan kirmayi ukalalik yapmayi ne çok seviyorsunuz.Kiz dert anlatmiş siz ders veriyorsunuz.Çok merak ediyorum gerçekte tanidiğiniz insanlara da böyle dersler verebiliyormusunuz.Yoksa sanal degil diye cesaretiniz olmuyormu ?Şu yazıları gereksiz yere büyütünce bağırıyormuşsunuz gibi okuyorum içimden.
Bir de "öğle" değil "öyle".
Okudum demiştiniz dimi?
Her neyse.
Bomboş işler bunlar, eltinizin ne olduğu iftiralarından belliymiş siz hala iyi olalım diye peşinden koşmuşsunuz.
İlgi alanları bulun kendinize, altı üstü elti yahu. Olsa ne olmasa ne?
Cesaretle ne ilgisi var uyarmanın, 2 kez öğle yazmış, bunlar da göz yani. Ben dikkat ederek yazıyorum tüm yazılarımı.İnsan kirmayi ukalalik yapmayi ne çok seviyorsunuz.Kiz dert anlatmiş siz ders veriyorsunuz.Çok merak ediyorum gerçekte tanidiğiniz insanlara da böyle dersler verebiliyormusunuz.Yoksa sanal degil diye cesaretiniz olmuyormu ?
aynen bende okumustum bu konuyuBu konunun aynısı sanki vardı ya
yasak değil mi peki?aynen bende okumustum bu konuyu
bugun tekrar acmis konu sahibi
Ben dert etmiyorum sadece acimasizlik ukalalik şaşirtiyor.İnsanlar böyle davranarak tatminmi hissediyorlar onu anlayamiyorum.İyi niyet yok sizin uyariniz da okuduguna eminmisin diye alayci bir sekil de eklemek bilmiyorum.Neyse bos verin ne desem boş.Cesaretle ne ilgisi var uyarmanın, 2 kez öğle yazmış, bunlar da göz yani. Ben dikkat ederek yazıyorum tüm yazılarımı.
Ayrıca bu kadar kırılgan olmayın siz de. Adı üstünde "sanal". Hata yapmışım ya da otomatik düzeltmiş deyip geçin. Allah allah burada ne yorumlar yazılıyor, hepsini dert ederseniz ohooo.
Siz acımasızlık görmemişsiniz hiç. Uyuz oluyorum imla hatası gördüğümde, dikkat edilsin istiyorum, özellikle eğitim görmüş insanlar tarafından basit hatalar yapılmasın istiyorum, var mı?Ben dert etmiyorum sadece acimasizlik ukalalik şaşirtiyor.İnsanlar böyle davranarak tatminmi hissediyorlar onu anlayamiyorum.İyi niyet yok sizin uyariniz da okuduguna eminmisin diye alayci bir sekil de eklemek bilmiyorum.Neyse bos verin ne desem boş.
yasak , ben kibledimyasak değil mi peki?
Ben kiblemedim dur yapayım iyi hatırlattınyasak , ben kibledim
zaten 2.uyelik sebebiyle banlanmis saka gibiBen kiblemedim dur yapayım iyi hatırlattın