ev konusunda haklısın mümkünse ayrı olsun burda çok sıkıntı yaşayanların konularını okuduk..
diğer türlü yanlış düşünüyorsun başlarında babaları yok ve eşiniz baba rolünde görüyor kendisini
seni evliliğini evinizi ihmal etmediği sürece gitmesinde sıkınıtı olmaz...
muayene meselesinde kararsız kaldım bi an düşündüm sanki bende eşimle başbaşa gitmek isterdim
diğer muayenede götürürsünüz sizde
okuduklarimdan anladigim kadari ile kv nizin bir kötülügünü görmemisiniz..onunda ilk heyecani torununun kalp sesini o da duymak istemis ne var bunda anlamadim..unutmayin sevincler paylasildikca cogalir..siz daha bebeginizin kalbinin sesini onunla paylasmak istemiyorsunuz, unuttugunuz bir sey var! kocanizda onun bebegi ve o onu sizinle paylasiyor...onun sucu sirf kv olmak! gelecekte sizinde olacaginiz gibi...lütfen kimseye ön yargiyla yaklasmayin, hayati hem size hem baskalarina zehir etmeyin...
Herkes böyle söylediğine göre ben abartıyorum sanırım.Peki evime gelen misafirler hakkındaki tavrına ne diyorsunuz.
Bir de ev konusunda eşimle mi konuşmalıyım k.v le mi?Bu durumu nasıl anlatabilirim istemiyorum diye?
okuduklarimdan anladigim kadari ile kv nizin bir kötülügünü görmemisiniz..onunda ilk heyecani torununun kalp sesini o da duymak istemis ne var bunda anlamadim..unutmayin sevincler paylasildikca cogalir..siz daha bebeginizin kalbinin sesini onunla paylasmak istemiyorsunuz, unuttugunuz bir sey var! kocanizda onun bebegi ve o onu sizinle paylasiyor...onun sucu sirf kv olmak! gelecekte sizinde olacaginiz gibi...lütfen kimseye ön yargiyla yaklasmayin, hayati hem size hem baskalarina zehir etmeyin...
K.v yaptıkları kötülükmü değil mi hiç böyle düşünmedim.Kimse kimseye kötülük etmek istemez heralde.Ama beni huzursuz eden hareketleri var.ararmızda mesafe varken misafirime karışıyor.Bir de aynı binadayken düşünemiyorum bile.Tabiki mutluluk paylaştıkça çoğalır ancak siz mutluluğunuzu paylaşmak istediğiniz zaman çoğalır.Ben eşimle başbaşa olmak istiyorum bu bizim ilkimiz.Zaten bu mutluluğu onunla da konuşarak paylaşacağız.
Ben bugün çok doluydum ilk defa anneme de anlattım olanları.Aynı size anlattığım gibi.Annem de çok sinirlendi.Sizin ayrı bir yuvanız var ne yapacağınızı yönlendiröeye hakkı yok.Ben yapıyormuyum yemeğe şunu al bunu al diye bu ne saçma şey dedi.Muayene işi içinde çok anlayışsız olduğunu siz gençsiniz başbaşa bazı mutlulukları yaşar biz ailelere de anlatır paylaşırsınız.Böyle emir vaki yapıp kuyruğunda dolaşmanın bir mantığı yok dedi.Ben zaten kızgındım annemde benimle aynı şeyleri düşündüğünü söyleyince biraz daha kızdım k.v me.
Ancak şunu söyleyeyim.Evet o bebeğini benimle paylaşıyor ama inanın bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek olsa paylaşmazdı.Bir nevi mecburiyetten.Bunu az çok hissedebiliyorum.K.v okadar oğluna düşkün ki inanın bunu görümcem bile söylüyor. Abes olacak ama bende de ..... olsaydı keşke ne oğluymuş be der hep.
Bence ev konusunu esinizle halletmelisiniz ilk once
Evi yaptiracak maddi guc varmi o da onemli
Bebekte olacak zorlanabiliriz deyin.
Ev yaptirmak kolay bisey degil
Veya 2 katli bina yapilsin
Gorumce kendikini yaptirsin
Anneye yapilan da size kalir vefat halinde allah korusun da.
Ama anne otursun.siz gecmeyin hic.ilerde satip kendi evinize de gecebilirsiniz.ama ortak olarak pay alinacaksa esinizinde katkisi olmali onda yani bide boyle dusunun.
Evine sunu cagir bunu davet et dediginde anne sen davet et bizde sana gelelim deaklima baska bisey gelmedi canim :))
Yada hamilelikten dolayi kendimi iyi hissetmiyorum,eskisi gibi degilim yoruluyorum cok cabuk misafir agirlayamiyorum eskisi gibi diyerek tatli dille de halledebilirsiniz canim.
Ben burada öyle dertler okudum ki başlığınıdaki gibi çok bir sorunn göremedim açıkçası. Aynı yerde oturmak istemeyebilirsiniz müdahele olabilir diye tamam onu anlayabiliyorum ama ev alacaksınız zateb yıkılır yapılır geçer oturursunuz diye söylemişler siz eşinize bunu söyleyin o annesiyle konuşsun bu konuyu. Misafire karışmak gibi değilde hani kaynanalar hep söyler işte teyzeni amcanı yemeğe alsanız iyi olur diye hani böyle bir teklif beklerler diye demiştir bana da kaynanam demişti eşimin teyzesi gelmişti başka şehirde oturuyor işte bir yemeğe çağırın iyi olur diye ya da komşuları çağıralım apartmandan evi görmek istiyorlar diye. Bende tamam dedim çağırdım ne olacak ki. Sizin ailenizden de eve gelme talebi olanlar olmuştur. Benim annemde babamdan ayrı kardşeim annemden uzak olsa tatil günlerinde gidip gelmese yoklamasa başında bir erkek olduğunu hissettirmese önce ben bozulurum bende başka şehirde yaşıyorum. Doğru söylüyor eşiniz bu konuda bir gözükmesi lazım haftada bir de olsa. Çk önyargılı düşünüyorsunuz kaynananız olduğu için ama bakın evlenmeden önce annenize benim de babam olmayabilirdi diye cevap vermişsiniz o açıdan düşünün. Kalp atışı konusunda da art niyet göremedim ben o da merak etmiştir heyecanlanıyordur daha bir çok muayeneniz olacak eşinizle daha çok gidersiniz kırmayın bence ben düşündüm de kaynanamın öyle bir talebi olsa ben kabul ederdim eşimle yalnız olsam ne olacak dr olacak yine yanımızda kaynanam ne rahatsızlık verecek en fazxla ağlarım eşimin elşni tutarım falan bunu da kaynanamın yanında da yaparım yani. Bence boş yere evinizin huzurunu böyle şeylerle bozmayon daha fazla müdaheleler olursa cevabınızı verirsiniz eşinizle konuşursunuz.
canım benim sen çağırmadığın sürece hangi misafir sana gelir ki!
kayınvaliden dediği zaman uygun bir dille bende cağırmayı düşünüyorum ama şimdi değil
zamanı geldiğinde davetimi yapaım dersin...
ev konusunda haklısın diğer konular da sanırım biraz dolmuşsun pekte dert edilecek bir konu değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?