Arkadaşlar eşimle zaten sıkıntılarımız var daha yeni konu açtım buraya.ben ciddi ciddi her an kafamda boşanma fikriyle yaşıyorum tüp bebek tedavimi erteliyorum eşimin huyu sayesinde evliliğim oturmuyor. Geçen tartismamizda eşim misafirlik olayını bitirecegini kimseye gelip gitmeyecegini söyledi ben de tamam dedim. Bi kaç gün sonra halam iftara çağırdı bende halam çağırıyor ben gidicem dedim ben ne yapcam dedi kendin bilirsin dedim sonra ben belki gelirim belki gelmem dedi neticede geldi aramızdaki soğukluk biraz gitti dün de akşam ailesiyle dışarı çıktık iftar için. K.alidemin annesi hasta kız kardesiyle dönüşümlü hastanede kaliyorlar arabadan inerken eşime yarin sabah seni ararim beni götürürsun (hastane çok yakın ayrica k.pederimin arabasi var ) sonra eşim cevap vermeden ama yarin pazar orucsunuz uyursunuz dedi sonra yine eşim bişey demeden aman uyumayiverin dedi indi. Eşim gece telefonu kapatmış yatarken ben zaten hep uçak moduna alirim yatarken.k.pederim götürmüş sonra eşim disardayken beni aradi bugün hastaneye gelin burda iftar yapin dedi bende bilmiyorum evde oluruz heralde dedim eşim geldi o nu aradi tekrar buraya gelin iftar yapalim planiniz yoksa dedi o da bakalım falan dedi bana sordu sırf aramiz yeni düzeldi bozulmasın diye sen bilirsin dedim gitsek bile ben şimdiden gidemem iftara yakın gidelim (çünkü gücüm kalmıyor dört kişi küçücük odada vakit geçmiyor)dedim.esimin surati asildi ben gideyim sen sonra dolmusa bin gel annem orada sıkılıyor tek başına yiyici gibi son dakka gidemen dedi.ben ona son dakka deil alti gibi gidelim demiştim saat iki bucuktan sekiz bucuga kadar vakit gecmez diye yani eşimle iyi olsam bile k.validem rahat durmuyor sayesinde huzurum kaçtı yine bi de telefonda eşime planiniz varsa bozmayim kaynanalik yapmayim diyor. K.validem biraz alttan alta yapar yapacağını kimse bişey anlamaz dolayisiyla eşime annen şöyle desem büyük olay çıkar toz kondurmaz kisacasi eşim bitiyor o başlıyor.kizlar ben bu kadinla nasil baş ederim eşimle papaz olmadan bana akil verin.onun oyuncagi gibi her dedigini yapmak istemiyorum.