• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem ve eşim

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.540
10.013
773
Ankara
Arkadaşlar eşimle zaten sıkıntılarımız var daha yeni konu açtım buraya.ben ciddi ciddi her an kafamda boşanma fikriyle yaşıyorum tüp bebek tedavimi erteliyorum eşimin huyu sayesinde evliliğim oturmuyor. Geçen tartismamizda eşim misafirlik olayını bitirecegini kimseye gelip gitmeyecegini söyledi ben de tamam dedim. Bi kaç gün sonra halam iftara çağırdı bende halam çağırıyor ben gidicem dedim ben ne yapcam dedi kendin bilirsin dedim sonra ben belki gelirim belki gelmem dedi neticede geldi aramızdaki soğukluk biraz gitti dün de akşam ailesiyle dışarı çıktık iftar için. K.alidemin annesi hasta kız kardesiyle dönüşümlü hastanede kaliyorlar arabadan inerken eşime yarin sabah seni ararim beni götürürsun (hastane çok yakın ayrica k.pederimin arabasi var ) sonra eşim cevap vermeden ama yarin pazar orucsunuz uyursunuz dedi sonra yine eşim bişey demeden aman uyumayiverin dedi indi. Eşim gece telefonu kapatmış yatarken ben zaten hep uçak moduna alirim yatarken.k.pederim götürmüş sonra eşim disardayken beni aradi bugün hastaneye gelin burda iftar yapin dedi bende bilmiyorum evde oluruz heralde dedim eşim geldi o nu aradi tekrar buraya gelin iftar yapalim planiniz yoksa dedi o da bakalım falan dedi bana sordu sırf aramiz yeni düzeldi bozulmasın diye sen bilirsin dedim gitsek bile ben şimdiden gidemem iftara yakın gidelim (çünkü gücüm kalmıyor dört kişi küçücük odada vakit geçmiyor)dedim.esimin surati asildi ben gideyim sen sonra dolmusa bin gel annem orada sıkılıyor tek başına yiyici gibi son dakka gidemen dedi.ben ona son dakka deil alti gibi gidelim demiştim saat iki bucuktan sekiz bucuga kadar vakit gecmez diye yani eşimle iyi olsam bile k.validem rahat durmuyor sayesinde huzurum kaçtı yine bi de telefonda eşime planiniz varsa bozmayim kaynanalik yapmayim diyor. K.validem biraz alttan alta yapar yapacağını kimse bişey anlamaz dolayisiyla eşime annen şöyle desem büyük olay çıkar toz kondurmaz kisacasi eşim bitiyor o başlıyor.kizlar ben bu kadinla nasil baş ederim eşimle papaz olmadan bana akil verin.onun oyuncagi gibi her dedigini yapmak istemiyorum.

zor okudum :=)
papaz olmadan dıye bişi yok. açıkça söyleyeceksın eşine
o da annesine işiniz oldugunu falan söyleyecek. sen eger kayınvalıdene söylersen kötü olursun, ara bozan olursun.
çünkü senın k. valıde alttan alttan işleri halleden biri, eşin devreye gırecek hemen ;)

Sizde eşinizi tekrar aradığında telefona niye seslenmediniz ' anne az önce konuştuk ya biz evde oluruz demiştim sana anlamadın galiba eşimi tekrar arıyorsun' diye gülerek söyleseydiniz
Benim kendini uyanık zanneden kaynana da öle yapıyordu beni arayıp söylüyordu benden olumlu cevap bulamazsa eşimi arıyordu bende aynen dediğim gibi yaptım bi kere eşimi dışarıda zannediyor evdeydi bu aradı ben olmaz dedim hemen peşinden eşimi aradı aldım eşimin elinden telefonu ben sana az önce cevabımi söyledim şimdi oğlunu arayınca ayrı mı olacak dedim sesi kesildi bi daha yapamadı
Eşime de dedim bana istemediğim hiç bişeyi yaptıramaz ister seni arasın ister başkasını
Bi daga olmadı sonra

Hergün gitmiyorsunuz sonuçta. .
iftara davet etmiş gidin ailecek yiyin..
can sıkmayın. .

Eşinize de açıkça söyleyeceksiniz ilk konuşmada

Şimdiden gitmeyelim oda küçük havasız; hastaya da yazık başında bunca kişi

6 gibi gideriz iftara yakın saatleri de sohbetle geçiririz diye

Ben de eşinizin yerinde olsam 8.30'da gidip 9.30 da geleceksiniz anlardım

Kelimelerden tasarruf etmeyin uzun uzun derdinizi anlatın ki karşıdaki anlasın; erkekler imadan vs anlamaz

zor okudum :=)
papaz olmadan dıye bişi yok. açıkça söyleyeceksın eşine
o da annesine işiniz oldugunu falan söyleyecek. sen eger kayınvalıdene söylersen kötü olursun, ara bozan olursun.
çünkü senın k. valıde alttan alttan işleri halleden biri, eşin devreye gırecek hemen :KK66:
Ben de kötü olmamak için çabladim hep ama her seferinde k.v üste çıktı eşim de hep annesinin tarafinda ona toz kondurmayan biri olduğu için olan bana oluyor

Sen sonra gitseydin olurdu bence. Aman ya evlilikte huzur arıyorsan bazı şeyleri görmezden geleceksin.

evlenince neden birbirinin ailesine,akrabasına gitmek bu kadar sorun oluyor ki?
Onu bir anlasam önce ben..
Aslina bakarsan benim böyle bi takintim yok ama eşim okatlari bu noktaya getirdi hep o isteksizdi hep o beni zor durumda bıraktı

Ben de kötü olmamak için çabladim hep ama her seferinde k.v üste çıktı eşim de hep annesinin tarafinda ona toz kondurmayan biri olduğu için olan bana oluyor
işte eşinde bıtıyor her sey
o yuzden işin zor.
eşinin iki tarafı da düşünmesı lazım
tek tarafı düşünüyor.

Sizde eşinizi tekrar aradığında telefona niye seslenmediniz ' anne az önce konuştuk ya biz evde oluruz demiştim sana anlamadın galiba eşimi tekrar arıyorsun' diye gülerek söyleseydiniz
Benim kendini uyanık zanneden kaynana da öle yapıyordu beni arayıp söylüyordu benden olumlu cevap bulamazsa eşimi arıyordu bende aynen dediğim gibi yaptım bi kere eşimi dışarıda zannediyor evdeydi bu aradı ben olmaz dedim hemen peşinden eşimi aradı aldım eşimin elinden telefonu ben sana az önce cevabımi söyledim şimdi oğlunu arayınca ayrı mı olacak dedim sesi kesildi bi daha yapamadı
Eşime de dedim bana istemediğim hiç bişeyi yaptıramaz ister seni arasın ister başkasını
Bi daga olmadı sonra
Bende isterdim o an senin yaptığın hareketi hatta içimden geçti ama yapsam eşim burnumdan getirir büyük olay yaratır

Eşinize de açıkça söyleyeceksiniz ilk konuşmada

Şimdiden gitmeyelim oda küçük havasız; hastaya da yazık başında bunca kişi

6 gibi gideriz iftara yakın saatleri de sohbetle geçiririz diye

Ben de eşinizin yerinde olsam 8.30'da gidip 9.30 da geleceksiniz anlardım

Kelimelerden tasarruf etmeyin uzun uzun derdinizi anlatın ki karşıdaki anlasın; erkekler imadan vs anlamaz
haklisin yanlış anlamış olabilir ama gecen hafta hastaneye gittiğimde soguk soğuk terledim çok bunaldim açıkçası bu sefer uzun bi ziyaret istemedim

Katiliyorum ama sinir nerede? Hep alttan alarak yol alti edilmek ve bazi seyleri gormezdem gelmek arasindaki olcuyu tutturmak cok zor
Ben hep alttan aldım zaten aman kavga çıkmasın huzur bozulmasın dedim ama eşim de k.v de tepeme cikti. İşin tadi benim açımdan kaçtı

evlenince neden birbirinin ailesine,akrabasına gitmek bu kadar sorun oluyor ki?
Onu bir anlasam önce ben..
Çünkü bazı akrabalar kendilerini
kraliçe ve her işlerden sorumlu bakan gelinlerini ise hizmet etmeye adanmış ve terbiye edilmesi gereken yaratıklar olarak görüyorlar. En zevk aldıkları şey cahil gelinlerine birşey öğretmek yada haddini bildirmektir.

Back
X