kayınvalidem ve görümcem

Kardesim sen cokmu safain acab? Zaten normal bir evlilik yok ortda evli adamin masini almak ne demek sen maasini verme kira fatura odeme ne demek kim odeyecek kocan olacak adam ne gune duruyor annesine vermesin odesin senin gibi birini bulmuslar kullaniyolar yol yakinken ailene anlat mudahale etsinler yada once kayinpederine konus olmuyor duzelmiyorsa bosan sen bu aileyi bakmak icinmi evlendin?

Bu ay lütfen o maaşı actigin bir hesaba yatır. Anneme verdim de. O kocadan koca olmaz bunu da bil. Ben olsam yol yakınken dönerdim. Bir de bebeğin olursa iyice yerler seni.

dediklerinizi uygulayacağım taksit ödüyorum dicem eve 5 kuruş para harcamicam. artık elektrik su kesilirse gider annemde kalırım napayım milletle papaz olacağıma onların yaptığını onlara yapıcam başka çarem yok
Altınlarınız nerde? Maaşınızı kesince götürüp onları vermeye kalkmasın ailesine?

şöyle söyliyim düğünde takılan altınlar var diye sanırım kayınvalidem eşime baskı uyguluyor. eşya alıp borca girdiler diye taksitlerini ödemeleri için parayı veriyor galiba. benim eşim ketumdur neyi neden yaptığını kendisi söylemez hep başkalarından öğrenirim. genellikle sırlarını annesiyle paylaşır bana da iş kesinleşmeden sana söylemek istemedim der. galiba bu eşyalar yüzünden ailesine para veriyor ama benim ailem de borca girdi onlar da taksit ödüyorlar tüm maaşıma el mi koymaları lazım artık onu çağırdıklarında ne söylüyorlarsa o da tüm parasını vermek zorunda kalıyor. dediğinizi yapıcam ailem borca girdi benim yüzümden taksit ödüyorum dicem artık elektriksiz susuz otururz evde napayım ya kafaya takmaktan saçlarım beyazlicak
Bu adam sana koca olamamış arkadaşım. Parasını, sırrını hala ailesine veriyor çünkü. Seni sevdiğini sanmıyorum. Öyle olsa seni ezip geçmezdi. Aşırı pasifsin.
Ben çıldırdım burada.

Pardon neden evlisiniz herseyi siz yapacaksanız? Ne demek maaşı anneye vermek ya ? Bence ödemeyin fatura kira falan kapanirsada kapansın kocan olcak o herifi bulacaklar sonuçta o utancak. Yuh ya yemin ederim ben bu insanlara şok oluyorum artık . Allah beyin vermiş akıl vermiş senin kocan kullanmamayi tercih etmiş resmen . Sorun kV görümce falan değil kocan malesef . Çok özür dilerim ama siz enayi misiniz ? Yapma kuruş verme Ailene söyle gerekirse onlar biraz eşini korkutsun normal değil tabiki bu davranışları

Her zaman aynı şeyler oluyor. Bu burdan ve etrafımdan duyduğum belki 100 belki 1000. Aynı olay. Düğün yaparken iki aile de masraf yapıyor. Kız aileleri kızları çalışsa da çalışmasa da borcu kendi ödüyor. Ama erkek aileleri borcu oğullarına ödetiyor. Tamam masraf sizin için yapılıyor ama madem borç ödenecek sizde aileniz yaptığı borcu ödeyin kimse bişey diyemez. Eşinizde bi tarafı sıkışınca bakalım ne yapacak. Almış hayatın kolayını siz maaşla evi döndürdün o da annesini memnun etsin
Erkek ailesi işte... Önünde fazlalıkla bir evlatlarının doğduğu gün yeni bir güncellemeyle medeniyet basamaklarından birkaçını geri indiklerini düşünüyorum artık.

Kabul etmek zor geliyor. En güzel aylarınız ama sorun eşinizde .
Görümce çocuk sayılır daha. Ayrıca muhatabınız o değil.
kayınpeder dünya tatlısı demişsiniz. Kadın kadınla uğraşacak derken olayı göremiyorsunuz. KayınvalideNiz eşinizin maaşını alıyor diyorsunuz. O kadın o parayı zaten kayınpederiniz için alıyor. Kp durumu bilmiyor mu zannediyorsunuz. Kv evi için alıyor. Kp Kadını sürüyor ortaya. Şu erkeklerdeki kurnazlık kadınlarda olsa. Hayatımız çok farklı olurdu.
Alkışlıyorum sizi. O çift sarılı yumurtalar konu sahibinin parasıyla alınıyor. Erkekler ses etmeyip iyi görünüyor. Kadınlar kavga ediyor.

kocis aski nelere kadir,
bu erkekler popolari kalkmasin da ne yapsin.

Adama bak, fatura bile odemiyor, karisi hakkinda ne kadar yufka yurekli benim kocam diyor...
Ya aynı şeyi anne baba yapsa, annem babam paramı yiyor olur ama koca yapınca, yufka yürekli, safta ondan deniyor. Çünkü koca mühim ve kıymetli.

Aslında baştan belliymiş, sevgiliyken de cebinde parası olmazmış da parkta buluşuyorlarmış. Bu adamı zorla bela koca yaparsa insan kendisine, sırtında da taşır tabi.

Buna biraz benzer hatalar ben de yaptım, toyluk işte. Evlilik bozulmasın, kavga çıkmasın diye alttan alıyor bizim gibi saftirikler. Ne yapacağımı araştırırken de KK yı buldum, üye oldum :) yapılacak şey şu canım, eşine de ki maaşını annesine götürürse sen de tüm maaşını kendi annene götüreceğini söyle

akıllı ol ya akıllı ben kirayı ödemiyorum de ödeme bırak ödesin param yok de ben de aileme para veriyorum de. tamam ailesine para veriyorsa versin annesidir babasıdır ama tüm maaş verilmez ki! ikiniz de çalışıyorsanız evin giderlerini ortak ödeyin ya tüm yükü sen çekemezsin nereye kadar böyle olacak.
bu kadar sakin olma bu kadar saf olma akıllı ol lütfen.

parayı veren mi alan mı hatalı kısmına bakınca tek hatalı burada sizsiniz parayı verdiren olarak . Allah aşkına açın bir sözlük ve evlilik kelimesinin karşısında ne yazıyor bir bakın. vermeyin lütfen fırsat vermeyin sizi kullanmalarına. Burda eşiniz sizi kullanıyor.

Ciddi ve net olarak konuşun.
Yok öyle Bi dünya.
Evlendi ve artık sorumluluğu sizsiniz.
19 yaşındaki görümce için de şunu diyebilirim cergendşr ne yapsa yeridir".
Eşimin yiğenş var 20 yaşında bana da bi ara aynı kahve muhabbetini yaptı gelin hanımlı vs konuştu.
Akort edip yolluyorum.

Yemek yapmayacaksın market yapmayacaksın fatura ve kıra odemeyeceksın bu kadar basit

eşinizle konuşup sordunuz mu niye annesine veriyor parayı madem onların emekli maaşı var?

Annem cabbar demişsin. O aslında anne sadece. Benim kızımı böyle sömürecekler vallahi yakarım ortalığı. Sen yapamıyorsan söyle annene halletsin ortalığı. Belliki seni sallamıyorlar, eşinde saftorik biraz bari annen düzeltsin ortalığı

Şok içinde kaldım okurken canim bu nedir ya sen nasil bunca seye sessiz kalabiliyorsun boyle bir sacmalik olamaz sen ona deil o sana bakmak zorunda lutfen yapilan yorumlari dikkate al ve hic bir masraf yapma ev icin ve ciddi cidsi karsina al konus once bunun dogru olmadigini anlat anlarsa anlar anlamazsa evde yiyecek yemek bulamayinca anlar

Konuya yapacağım tek yorum şu

Keşke senin annen gibi bir annem olsaydı.
Ben senin yerinde olsam o annenin kıymetini bilir ve anlatırdım herseyi. Zira suan hamileyim kızımin başına boyle birşey gelse ve bana söylese insallah söyler vay o damat bozuntusunun haline. Vay ki vay o kaynana gorumcenin haline

Bende alimden doğmuş bir zalimim. Eşin iyi bir dayak hakediyorda onu sen yapamazsın restini cizgini çek. Anasinin ayaklarini öpeceğine evine karısına baksın. Beyefendi bedevadan yasiyor oh ne ala memleket

Annem cabbar demişsin. O aslında anne sadece. Benim kızımı böyle sömürecekler vallahi yakarım ortalığı. Sen yapamıyorsan söyle annene halletsin ortalığı. Belliki seni sallamıyorlar, eşinde saftorik biraz bari annen düzeltsin ortalığı
Aynı seyleri yazmışız gerçekten öyle. Annesi bir nimet. Farkında bile değil konu sahibi bunun. Kendi halledemicek gibi bu işleri. O yuzden cabbar anne halletmeli.

Back
X