Kayınvalidem yüzünden evliliğim bitmek üzere

• Konu Sahibi Konu Sahibi burzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demek aradığınızı hatırlamıyormuş..
cadıyı aradığınız telefon hattınızın ayrıntısını çıkarın ve gösterin aradığınız tarihi,saati..bakalım kim deliymiş..

Bugün bütün sinirimi bir kenara bırakıp aradım kayınvalidemi,aramadın dedi nasıl aramadım uyuyorum deyip kapattın dedim aa senmiydin dedi,bende anne diyen başka biri varmı bilemem ama bendim dedim.Benim aradığımı adı gibi biliyoda blöf yapıyo oğluna aklınca..Nasıl doldurcak aradığımı söylese?Ama hata kayınvalidemde var eşimde de adam gibi eşini savunsa zaten bu kadar dallanıp budaklanmicak belkide.Terbiyesiz insanlarla uğraşmak çok zor bugün 1 saat çene çaldıktan sonra canım yavrum kızım diyerek telefonu kapattı.Bende mi bi dengesizlik var onda mı valla anlayamıyorum.:44:

Pardonda eşiniz sizin bu kızı gördüğünüzü ve annesinin bu incileri döktüğünü biliyormu acaba söyledinizmi eşinize..

tek bir olayla boşanmak asla çözüm değildir..
Ama daha öncesi varsa bilemem.
Bir kayınvalide kafasına gelini taktıysa bitmiştir ama.
ne yapar eder ayırmaya çalışır.
siz ayrılmak istemeseniz de...

Galiba taktı bana Daha öncesi olmazmı yazsam roman olur derler ya..İşin ilginç tarafı oğlunu dolduruyo ben aradığımda ahh kızım yavrum diye konuşuyo bende deliriyorum.Nasıl davranıcağımı şaşırdım artık

aynen katılıyorum.asıl onunla giderek yaptığı yanlışı gösterecektin.uygun bi zamanda da; bak benim de gitmeme hakkım var ama Allah rızası için gidiyorum.sende böyle yapsan benim gönlümü hoş tutsan hem de büyüklerimizin gönlü olsa nasıl olur diye güzellikle anlatabilirdin.bence olaylar şimdikinden farklı olurdu.inada inatla karsılık vermek her şeyin kördüğümle sonuçlanmasına yol açar.

Pardonda eşiniz sizin bu kızı gördüğünüzü ve annesinin bu incileri döktüğünü biliyormu acaba söyledinizmi eşinize..

Bilmezmi?Yanında anlattı ben masadan fırladım kalktım eşim boşver cahilliğine ver dedi sadece..Ne kadar basit değilmi?

bence tek pekte kayınvaliden yüzünden boşanma değil bu tek kadına suç yüklemeyin bence

Çok haklısınız aslında büyük hata yaptım eline koz vermekle.Bundan sonra daha akıllıca davranmam lazım.Atıcağım her adımı onlara karşı planlamam gerek yoksa bunlar benim evliliğimi bitirir

Bilmezmi?Yanında anlattı ben masadan fırladım kalktım eşim boşver cahilliğine ver dedi sadece..Ne kadar basit değilmi?

Hem cahilliğine ver diyor hemde annesine karşı bu kadar tepkisiz kalabiliyor çok enteresan yani vuramadı şöyle yumruğunu masaya anne sen ne söylüyorsun diyemedi ...

Gerçi bişey söylemediyse annesinin pekte hoşuna gitmiştir bak karısını konuşturmuyor diyede memnun olmuştur bence ...

Elbette bende de suç var ben yok demiyorum benim kırıldığım tek şey oğlunu dolduruyo olması..Ve bu sebepten evliliğim çatırdıyor.

sizde çok koz vermişsiniz yani sonuçta kadın ufak ta olsa operasyon geçirmiş gitmen gerekirdi dediğim gibi olay sizde bitiyor

Son düzenleme:

Doğru söylüyosunuz aslında sabrediyorum ben hatta bu ara sabır taşı halt etmiş yanımda ama bazen patlıyorum.Umarım dediğin gibi olur da hatasını anlar.Eşimi yalnız göndermek daha tehlikeli bu fırsatı vermemem lazım çok haklısın.

küçük bi operasyon olsa bile sizin gidip geçmiş olsun demeniz gerekiyordu
eşiniz ve kayınvalideniz işi abarmış
ama sonuçta o yuva sizin yuvanız
kim ne derse desin düzeniniz bozmayın
bu olay boşanma sebebi olmaz
senn annen benim annem kavgasına girmeyin
eminim zamanla herşey yoluna girer
sen nasıl davranırsan zamnla herkez de sana öyle davranır sabret

Evet hakılısınız gitmem gerekirdi ben bunu kabul ediyorum zaten.Dün kayınvalidemi aradım bi posta fırçadan sonra beni dinleme lütfunda bulundu kendileri.Artık telefonu kapatmaya yakın o kadar lafı söyleyen oğlunu gaza getiren o kadın değilde bir başkası gibi davranmasına tahammül edemiyorum.Eşimle onun yüzünden aramız açıldığını söyledim o kadar rahat ki beni arayıp sorunlarınızı anlatsaydınız dedi.Cevap bile vermedim.Evlilikte senin ailen benim ailem olayını biz maalesef aşamadık.Her tartışmada eşim senin annen öyle yaptı baban böyle yaptı demeye başlayınca sinirleniyorum.Bende senin annende şunu yaptı dersem zaten günlerce devam eden küslüğümüz başlıyor.Aile olayının üstesinden nasıl geliceğimi hala ve hala çözemedim.Ama şu konuda emin olabilirsiniz gerçekten hiç kimseye göstermediğim sabırı onlara gösteriyorum ama saygıdan ve sabırdan sustuğumu anlamıyolar aptal zannediyorlar.Ama sabretmek en güzel çözüm gibi görünüyo şu durumda..

Ben sonuna kadar size hak verdim.
Kayınvalidenize geçmiş olsuna gitseydinizde olurdu tabi ki,
ama gitmeme nedeniniz keyfi değilmiş bana göre.
Eğer eşiniz benim ailem, senin ailen muhabbeti yapıyorsa,
hep benim aileme gidilecek, hep benim ailem aranacak,
ama benim canım sizinkilere gitmek istemiyor diyorsa,
bunları da hakediyor,kimsenin ailesi kimseninkinden üstün değil.
Ayrıca aradığınız halde, aramadı diye oğluna şikayet eden kaynana,
bir geçmiş olsunu haketmez benim gözümde.
Şu büyükler biraz evlatlarının yuvalarının huzurlarını düşünseler,
ne güzel olurdu.
Eşinizle ailesi konusunda tartışmayın artık bence,
ama herkese de hakettiği gibi davranmakta hakkınız.

İlk okuduğumda ayrı şehirdesiniz sandım..Keşke gitseymişsiniz..Malesef eşler kaç yaşında olurlarsa olsunlar hep annelerini melek sanırlar..Asla yalan dolan bilmez sanırlar..Davet konusunda da bence eşinizi tek göndermemeliydiniz..Ya da eşiniz o ne demek eşimsin diyip sizinle gitmeli idi..Bence eşiniz ile konuşun benden böyle bişey bekliyor musun ya da yalan mı söylüyorum die konuşun eğer inanmıyor ise annesi ile yüzleşmek istediğinizi söyleyin ve gidip konuşun..Gerekiyor ise Kuran ı Kerim e el basmasını oğlunun üzerine yemin etmesini isteyin..Ben bir kere böyle yaptım gözümün içine baka baka yalan söyledi Kuran'ı Kerimi uzattım kem küm etmeye başladı sonra da tamam öyle olmamıştı da şöyle olmuştu dedi..Bu kadar alçabiliyorlar bazen işte..

Evet ama bazen bunu yapmaya devam ettikçe daha fazlasını yapıyorlar..Aileniz ile konuşsanız eşinizin ailesi ile konuşsalar olur mu..Gerçekten senin annen benim annem ailem durumu kötü ama karşı taraf yapıca siz de bir zamandan sonra susamıyorsunuz..Tahrik ediyorlar insanı..

bence mutlaka bu sabrınızın sonucunu alıcaksınız
eşler annesiyle ilgili bi konu oldu mu nedense annesinn söylediklerine inanmayı tercih ediyor
aslında en büyük rol onlara düşüyor eş ve anne arasında bi gerginlik olduğunda orta yolu bulmalı
kayınvalideniz de ara bozmaya yer arıyor sanırım
keşke eşiniz senn annen baban laflarına hiç girmese sonuçta artık sizin aileniz onun da ailesi
bence bütün olay bu senin benim ailemden kaynaklanıyo
o size aileniz hakkında bişey dediğinde cavap vermeseniz yaptığı şeyin terbiyesizce olduğunu anlayıp zamnla yapmaz belki
hani kötülüğe kötülükle değil de suskunluğunuzla cevap verseniz
umarım bu sorunu en kısa zamnda halledersiniz

Bence ilk hata sizin hasta ziyaretine gitmemeniz.
Haklıyken sizi haksız konuma getirmiş.
Kayınvalidenizin soktuğu lafları duymamazlığa gelin.
Hiç cevap vermeyin o zaman siz hatalı olursunuz.
Allah büyük elbet birgün sizede sıra gelir.
Geçim için hoşgörü şart sonuçta sizden büyük.
Bende sizin gibi şeyler yaşıyorum ama hep susuyorum.
Sinirimi başka şekilde çıkartıyorum ağlıyorum arkadaşıma anlatıyorum.
Herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım.
Burda en hatalı kişi tabiki de eşiniz.
Eşiniz hem sizi hem annesini istese idare edebilir.
Size bu şekilde davranması onun ayıbı.
Onu da daha alttan alarak,
sizin annesine yaptığınız iyi şeyleri göstererek,
sizin kötü niyetli olmadığınızı ifade etmeniz lazım diye düşünüyorum.

bugün bu mesajı pylaşım sitesinde (malum site)okudum garip geldi burdanmı alıntı yapıldı oraya anlayamadım aklı eren varsa yada konu sahibi bilgi versin hangisi gerçek yada ikiside aynı kişimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…