• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yüzünden mutsuzum

Nagihan6185

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
21
-2
1
39
Merhabalar herkese öncelikle 40 yaşında 2 çocuklu evli bir bayanım kayınvalidem ile yaşıyorum istemeyerek çünkü hiçbişey den memnun olmayan ve çok patavatsız bir kayınvalidem var geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor öyle sinir oldum ki anlatamam size bir de dün malum bayram gezmeye çıktık eşime dşyor ki senin eski sevgilin vardı burda dimi diyor yani ben sinir olmakta haksız mıyım sizce

Merhabalar herkese öncelikle 40 yaşında 2 çocuklu evli bir bayanım kayınvalidem ile yaşıyorum istemeyerek çünkü hiçbişey den memnun olmayan ve çok patavatsız bir kayınvalidem var geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor öyle sinir oldum ki anlatamam size bir de dün malum bayram gezmeye çıktık eşime dşyor ki senin eski sevgilin vardı burda dimi diyor yani ben sinir olmakta haksız mıyım sizce
Neden evinizi ayırmıyorsunuz ? Size saygısızlık yapan biriyle yaşıyorsunuz?

Neden evinizi ayırmıyorsunuz ? Size saygısızlık yapan biriyle yaşıyorsunuz?
Ayıramıyorum malesef ayrı eve çıkacak durumu yok eşimde zaten laf söyletmiyor annesine bir çıkmazdayım yani eşime bu durumdan muzdarip olduğumu söylüyorum onu savunuyor

Evet malesef öyle bazen iyi bazen de böyle çok patavatsız genelde anlaşamıyoruz ne yapsam hep eleştiriyor beni

Evlendiğinizden beri kayınvalide ile mi yaşıyorsunuz? Ayrıca eşiniz annesinin baldız baldan tatlıdır demesini savunuyorsa eşinizle kız kardeşinizi yan yana getirmeyin derim. Ağır sapıklık bu laf.
Savunuyor derken laf söyletmiyor kötü niyetle söylememiş öyle diyor

En tehlikelisi, aklinizla kalbinizle oynuyor. Özellikle baldiz lafi hic ama hic hic etik değil
Mesela diyorum ki anne o ocağı silme ben silerim diyorum bana diyor ki herşeyi sen biliyorsun yani inanır mısınız laf anlatmak çok zor böyle insanlara

Ömrünüzü böyle mi gecıreceksiniz ?
Baldızı üzerinden yapılan konuşmaya tepki vermeyen adamdan korkun nasıl bu cumleyı kabul ediyor ? Doğrusu da o değil de cümlenin ,olsun yine de söylenme şekli hoş değil . Eski sevgili konusunu ne alaka ne alaka yani 😡

Baldız baldan tatlıdır diye birşey yok cahil kaynana onun gerçeği daldız baldan tatlıdır diyeceksin ! Daldız: balı almaya yarayan kaşık araç gereç ne dersen işte o

Ömrünüzü böyle mi gecıreceksiniz ?
Baldızı üzerinden yapılan konuşmaya tepki vermeyen adamdan korkun nasıl bu cumleyı kabul ediyor ? Doğrusu da o değil de cümlenin ,olsun yine de söylenme şekli hoş değil . Eski sevgili konusunu ne alaka ne alaka yani 😡
Şuan malesef ayrı oturma şansımız yok malesef ne, alaka öyle aklına nasıl geliyor anlamıyorum

O bizimle yaşıyor
Anladım bir de üstüne size laf sokuyor sürekli eşinizden yüz buluyor tabii.
Dedikleri yenilir yutulur cinsten değil.
Tek çareniz ayrılıyorum demek şu an; evde siz ve çocuklarınız kalırsınız,eşiniz ve annesi gider.
Belki öyle anlar değerinizi.
Önceliği çocukları ve sizsiniz.
Annesinin söylediği cümleleri haklı çıkaracak hiçbir açıklaması olamaz ki eşinizin “Annem haklı” diyebilsin.
Kusmalık ikisi de

Back
X