Ya aileme de deger verdikleri yok ya. Ona icim yaniyor.Kendilerini kucuk dusuruyorlar farkinda degiller ..
inan canim artik cok daha sıkı calisiyom. Denemelerde iyo gidiyo hem sinavima 5 ayda var daha devam calismaya. Esim dershaneye de kaydetti. Aksamlari soru cozuyo benle. Bunlari duyunca. Ee biz okutuyoz bu kizi diyo. Sanki kedi besliyo.
Yani gidecegine seviniyor. Sende deseydin ben senden daha cok seviniyomOo canim benden once esyalarimi topladi kapiya koydu kv.dem ben dedim esime hizmetcimiyim ben ayakkabilarimi pisete koymus kapinin onune atmis
13 yildir o okutuyodu sanki. Okucam tabi ben vazgecmem okulumdan unide omuyom kpssde calisiyom hepsinide basarinca gorumcem 85 almis ama atanmicak o diyor. Ins 90 alirim bu sinavdan atanirim onlarin inadinabiz okutuyoz ne ya eşimin parası tabi okutacak kime neymiş senin eşinin parasından maaşından aynen böyle de herkes kendi kocasının parasıyla işiyle ilgilensin lütfen tövbe tövbe sinirleniyorum bunları duydukça ben
Sesimi yukselterek kendi annemle tlfonda konusurken soyledim .hic bana gerek kalmadan esyarim toplaniyor.Allah razi olsunlar dedim benimde belim agriyordu zaten dedim ..Yani gidecegine seviniyor. Sende deseydin ben senden daha cok seviniyom
Sadece guven kendine hergun dua ederim dualarima sendine katarim sakin pes etme ..vazgecmede onlarida sevindirme13 yildir o okutuyodu sanki. Okucam tabi ben vazgecmem okulumdan unide omuyom kpssde calisiyom hepsinide basarinca gorumcem 85 almis ama atanmicak o diyor. Ins 90 alirim bu sinavdan atanirim onlarin inadina
O ben ne alsam karisirdi. Esim bana telefon aldi kac hafta dir dir etti esime. Altinlarima goz dikti. 2 kizi calisiyo koyden de para geliyo ama. Yetmiyomus onlara.Ooo benim kvdem ben oglumun parasini kimseye yedirmem .oglum sende parani hayda huya harcama hayda huya dedigide esimle her cikmtigimizda basbasa yemek yedigimiz seylere diyor.
Sesimi yukselterek kendi annemle tlfonda konusurken soyledim .hic bana gerek kalmadan esyarim toplaniyor.Allah razi olsunlar dedim benimde belim agriyordu zaten dedim ..
Aynen oyletaviz vermemek lazım bencede kendi düzenlerine uydurmak istiyolar malesef uymayınca olaylar olaylar uymak zorunda değil kimse kimseye farklıyız bunu herkes anlamalı
Ooo ben kv.demin altinlarini bozup ev aldimO
O ben ne alsam karisirdi. Esim bana telefon aldi kac hafta dir dir etti esime. Altinlarima goz dikti. 2 kizi calisiyo koyden de para geliyo ama. Yetmiyomus onlara.
O
O ben ne alsam karisirdi. Esim bana telefon aldi kac hafta dir dir etti esime. Altinlarima goz dikti. 2 kizi calisiyo koyden de para geliyo ama. Yetmiyomus onlara.
Ohh iyi yapmisin kizz. Ha sole iste. Bole olabilsek. Ama canim ben simdi anneme babam desem bole yapiyolar. Babam iki dakka birakmaz yanlarinda beni. Gelip alir. Esimde bende uzuluruz. Onlar sevinir. Bende bi burya yazip icimi dokuyom bide ablama anlatiyom aradahehehhheiyi olmuş vallaa
Bosver kendilerini bisey saniyorlar benim ailem bana it dememis birak kimse dememis .senmi bana itin kizi diyeceksin .baskahehehhheiyi olmuş vallaa
Ooo ben kv.demin altinlarini bozup ev aldim
Iste ev almak istiyoz. 1 yila borclar bitcek. Destik atanmasa ev almayin diyor. Ben atanmasan hiic ev alamazmisiz.herkesin kendi ailesi kendine size neymiş siz eşinle bi ailesiniz onlar başka bi aile herkes kendi yağında kavrulacak
valla canim ben anneme anlattim annem kayinpederimi aradi .bir guzel ayar cekti..Ohh iyi yapmisin kizz. Ha sole iste. Bole olabilsek. Ama canim ben simdi anneme babam desem bole yapiyolar. Babam iki dakka birakmaz yanlarinda beni. Gelip alir. Esimde bende uzuluruz. Onlar sevinir. Bende bi burya yazip icimi dokuyom bide ablama anlatiyom arada
Benim kv se bana kendi cebinden bi ceyrek cikarip kinada avucuma koymustu. Onuda geri aldi utanmadaniyi yapmışsın
Rabbim herseyin en guzelini versin size .benimde yoktu cok sukur oldu.hemde kayinvalidemin bileziklerini bozarak oh olsunIste ev almak istiyoz. 1 yila borclar bitcek. Destik atanmasa ev almayin diyor. Ben atanmasan hiic ev alamazmisiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?