Kayinvalidem

Ayy bidr ben kayinbabami ariyom ya kendi aciyo ya da alip konusuyo. Sanki cooo seviyoda beni. Ne benle ne bensiz ypamiuo. Beni istemiyor ama kendimi geri cektigim gibi de yakinlasiyor
Oyledirler .konusmuyorum ya sofrada kurdum diye kurtlere laf soyluyor surekli

Bende hic umursamiyorum umrumda bile degil takmiyorum yemegimi yiyorum cayimi iciyorum esimle ilgileniyorum .sinirleniyor cekemiyor odasina kapaniyor ogullari gidince basi agriyor diyor.etme bulma dunyasi 2gun once getirdigimizden beri hasta bu diyip duruyordu.rabbim daga bakar karini yagdirir

Ayy bidr ben kayinbabami ariyom ya kendi aciyo ya da alip konusuyo. Sanki cooo seviyoda beni. Ne benle ne bensiz ypamiuo. Beni istemiyor ama kendimi geri cektigim gibi de yakinlasiyor
Fazla sakin yuz verme yoksa yolunu buldumu gelir

Oyledirler .konusmuyorum ya sofrada kurdum diye
Kendisi arap mi turkmu(farketmez ya hepimiz insaniz ama annem de kurt oldugu icin cok lag duymud babannemden) bende arabim basata hep arap diye diladilar beni 4 ayda kurtceyi ogrendim ful konusuyom artik buna bile sinir oldular

Fazla sakin yuz verme yoksa yolunu buldumu gelir
Ayy vala ayda 2 kere giderim en fazla bilemedin 3 kendiside ayda bir gelir ya da hic gelmez. Telde konusmam o aramasa kayinbabami ararim o acar sa iki kelime konusur kaparim

22 yasinda benide bu hale getirdiler ya kizla
Kendisi arap mi turkmu(farketmez ya hepimiz insaniz ama annem de kurt oldugu icin cok lag duymud babannemden) bende arabim basata hep arap diye diladilar beni 4 ayda kurtceyi ogrendim ful konusuyom artik buna bile sinir oldular
Aman o ayrimcilikla ugrassin dursun .surekli herkese diyor biz onu yikadik getirdik kurt degil diye .baska varmi emriniz .dedim .

Sozum var bu yasadiklarimin hepsini cocuguma anlatacagim ..oda bilsin babaannesin ne kadar kotu oldugunu.

Aman o ayrimcilikla ugrassin dursun .surekli herkese diyor biz onu yikadik getirdik kurt degil diye .baska varmi emriniz .dedim .
Ben artik dislanma disinda herseye alistom sayilir takmiyorum. Ama beni dislamalari bazen icimi acitiyor

Sen bsy anltama canim. Etkilenir cocuk o. Zaten o gorcek herseyi. Cocugin psikolojisini etkileme

Ben artik dislanma disinda herseye alistom sayilir takmiyorum. Ama beni dislamalari bazen icimi acitiyor
Sen rabbime birak elbet bu acini cikarir onlardan benimde senden bir farkim yok kv.kardesi bana terbiyesizlik yapti beni tutmadi .kayinvalidem kendi erkek kardesini tuttu

Sen bsy anltama canim. Etkilenir cocuk o. Zaten o gorcek herseyi. Cocugin psikolojisini etkileme
Cocugum yok 9aylik evliyim .okadar cok sey yasadim .ki gercekten .oyle seyler duydum sahit oldum ..tamam anlatmam zaten gorur o .

Sen rabbime birak elbet bu acini cikarir onlardan benimde senden bir farkim yok kv.kardesi bana terbiyesizlik yapti beni tutmadi .kayinvalidem kendi erkek kardesini tuttu
Gorumcelerim ve esimin yengeleri ile bir araya geliriz ayda bi iki defa. Onda sa bir olurlar konusur gulerler. Ben elimde tabak mutfaga gitsem kapiyo suratima kapatirlar. Esimin yengelri guler. Esimin yengesi bebegine dis hedigi yapti bize son gun haber veriyor bi saat uzaktalar. Esimi nobeti var di gidemedik. Son gun ayarladim diyor yalan halbiki. Gorumcemin tatil gunune denk getirmis. Gorumcelerimde daha abilerinin evine adim atmamislar cikip oraya hedige gittiler

Sen uzme kendini seni dislayanlar krakter sahibi olmayan insanlardir sen sakin bu sozumu unutma Rabbim daga bakar oyle kar yagdir..sadece sabret bekle elbet bizimde izleyecegimiz flimler olur ..:)

Sen uzme kendini seni dislayanlar krakter sahibi olmayan insanlardir sen sakin bu sozumu unutma Rabbim daga bakar oyle kar yagdir..sadece sabret bekle elbet bizimde izleyecegimiz flimler olur ..:)
Tek istegim su rabbim ole bi gelin ve geli aielsi versinki onalra. Onlarin hakkindan ciksin.

Yeterki toplansinlar dedikodu yapsinlar hedik bahane ..ayy seviyesizler yemin le nasil nefret ediyorum boyle inlardan

Uzulmyeelim diyoruz ama olmuyor ogun cok uzuldum. Esime dedim bak kimse bizi bsyden saymiyor bu ailede. Ne yapmisizki onlara. Hadi ben dusmanim onlara esim ne yapmis kendi ogullari kardesleri

Yeterki toplansinlar dedikodu yapsinlar hedik bahane ..ayy seviyesizler yemin le nasil nefret ediyorum boyle inlardan
Esime dedim bir daha yengen gitmem. Guya son gun ayarlanmis. Bazen diyom esime sen evlatlikmisin bunlarla ayni kandan misin. Bole kotu insanlar.

Bizim onceden boyle degildi taki kayinvalidemin kardesinin seviyesizligi yuzunden basladi.k.kardesi bana surekli kocanin yuzunu unuttun .sakin intihar etme kocan gelecek sulu su
Uzulmyeelim diyoruz ama olmuyor ogun cok uzuldum. Esime dedim bak kimse bizi bsyden saymiyor bu ailede. Ne yapmisizki onlara. Hadi ben dusmanim onlara esim ne yapmis kendi ogullari kardesleri
senden cikarmadiklari seyleri esinden cikariyorlar .

Esime dedim bir daha yengen gitmem. Guya son gun ayarlanmis. Bazen diyom esime sen evlatlikmisin bunlarla ayni kandan misin. Bole kotu insanlar.
Yani sadece kaynana degilki gorumcd yenge dayi hepsi bana karsi esime karsi. Cunku esim onlarin yaninda bana tek bi laf solemedi. Toz kondurmadi. Her ne yaptilarsa da ben esimi dusunup saygimi bozmadim. Kv me kalsa destik zaten daha kucuk aglar 2 gune donerdi baba evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…